tskb poz. yarısını kapattım ama çok uzun sürdü.
nakitte bekleyelim yarın ne olur bir bakalım.
Printable View
tskb poz. yarısını kapattım ama çok uzun sürdü.
nakitte bekleyelim yarın ne olur bir bakalım.
-284 faizmi mi :)
Tesekkurler Bear Abi :)
https://i.hizliresim.com/48ltok5.png
ogleden sonra bayagi bir para bosa cikinca 39 lardan ulker acmistim son 3 dakika 22 faizleri gorunce robotu 3 saniye ye getirdim cabuk bitirsin ulkerleri diye o esnada oldu bu olay robot sagolsun 4-5 tanesini kapatabildi seans bittiginden dolayi ama karanlik odada manuel vadeli ve spot u ayni fiyatlarda kapattik sanirim 1 dakika daha gec islem yapmis olsak vadelisini 1 lira asagidan almis olucaktik kismet degilmis :)
hergun yeni bir sey ogreniyoruz simdi powerpoint de kesin vardir buda :)
piyasalar bugun notr olsa baride arbitrajlilara firsat ciksa 60 lardan isfin tskb acsak hic fena olmaz :kahkah:
skbank taban satışta 21 milyon lot
tskb taban da ise 5 milyon lot koydular
Sn bear bull
uufuk zamanından beri sizi takip ederim. Katkılarınız ve yardımlarınızdan çok faydalandım.
Uzun zamandır arbitraj tarafına eğilmeyi düşünüyorum. Fon ve KKM ci olarak riski pek sevmiyorum.
robotunuz için şunu sormak istiyorum,
orta seviye c#biliyorum fakat bu yazdığınız robotu kendi başıma oluşturmam mümkün değil.
Excel tarafında hayal ettiğiniz her şeyi yapabilirim diye düşünüyorum.
Bu robotu anlık verileri analiz ederken ve kararları verirken ideal tarafında yapıp excel e sonucu mu insert ediyorsunuz yoksa bütün işlemi excel de yapıp ideal e emir mi yolluyorsunuz(bu yapılabiliyor mu bilmiyorum)?