Tahtacimiz değişen zamanda mertlik duygularını cakalliklara bıraksada yatırımcılarda o eski yatırımcılar değil. Zaman cok hareket bol.
Printable View
Tahtacimiz değişen zamanda mertlik duygularını cakalliklara bıraksada yatırımcılarda o eski yatırımcılar değil. Zaman cok hareket bol.
220.498 lot satarak bofa günü bitirdi , ytd.
Bu tavan olması gereken bilançoyu iç eden döt lalelerine, başta şahsım olmak üzere tüm pkartzedelerin en derin saygılarını sunuyorum. (!!!!!)
%10 kar marjiyla calisirsa temelciler anca gelir yoksa zor...vur kac tahtasi..
thales tarafinda maliyetlerin azalma şansı cok az neden azalsin? satislar artsa da maliyetler fazlasiyla artiyor. Ancak şirket isterse 1-2 ceyrek %10 ustu net kar açıklayarak hisse fiyatiyla istedigi gibi oynayabilir.. Tahtaci/oyuncularin Maşallah her bilancodan haberden bilgisi var ona gore ciziyor oynuyorlar... Genelde ciro uzerindeki buyume hisse fiyatına da yansımış su an 2021 de ki 12 fiyatlarmalarindayiz diyebilirim T/A abimde oralardan destek çıkmıştı benzer donemi yasiyoruz. Aynısı olursa yataya sararak 1-2 ay dip oluşumu yapabilir...GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burada bizim yapabileceğimiz en güzel şey sürekli spk'ya şikayette bulunmak brüt yüzde 7 net %4 civarında bir kar gösteriyor her türlü teşvikten faydalan devlete doğru dürüst vergi vermek yok gariban işçiden %30 %33 vergi kes koskoca şirketlerden vergi alınamıyor yani şirkette her yıl böyle denetmenle uğraşmak isteyeceğinizi zannetmiyorum camiyi çalan kılıfına uyduruyor gerçi ama sonuçta bu bi itibar kaybı şirket için ne kadar fazla kişi şikayette bulunursa o kadar dikkate alınacağını düşünüyorum sonuçta bu denetmenler bizim şikayetlerimiz üzerine sürekli geliyorlar şirkette tahtacı da yırtınsın dursun bakalım kim kazanacak