Sn “acemi”11 [emoji3]
Seviyeli karşıt görüş için teşekkürler.
Çok çok özetle ben bir karar aldım ve yatırımlarıma kökten yansımaları oldu bu kararın.
Dünyada yaşanan teknoloji devrimi neticesinde aşılan eşik sonucu insanoğlunun teknolojide en zor en kritik level ı atladığını müşahade ediyor ve sonucu olarak bundan 3-5-10…sene sonra eskiyecek ve eski dünyanın teknolojileri olarak kalacak ürün ve mal gruplarını üreten şirketlerin varoluşunda sıkıntı ve en basit pazar kaybı yaşama riski yüksek olanlarının hiç birine yatırım yapmıyorum, yatırımım olanların hepsinde de hızla exit yaptım geçtiğimiz aylarda.Ford da bunlardan bir tanesi.Bu benim öngörüm ve konfor alanımı,serin uykularımı riske atmak benim yapıma ters.Başkalarına değildir ona bir şey diyemem.
Bu durumun realize olma ihtimalini de açıkçası şu an %51 olarak görüyorum ve bu yüzde her geçen ay ve yıl artmaya namzet.Dünyada değişmeyen tek şey değişimin kendisi.
Bugün varolan pek çok sektörün ve haliyle şirketinde gelecekte varolmayacağını öngörüyorum.Bu geçiş süreci korkarım baya acılı olacak.Dediğim gibi bunlar benim şahsi öngörülerim.Dilerim sancılı olmaz.
En özetle böyle.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi