Günaydın teşekkürler, bu çok baba kitapmış, ciddi ciddi hayranlığım daha da arttı size sn jakoSM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Günaydın teşekkürler, bu çok baba kitapmış, ciddi ciddi hayranlığım daha da arttı size sn jakoSM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
PDF yi indiremiyorum başka link varmi
Sn Jako 11 ekimde bu haftalik analiz yaptınız
ve 23 ekim haftasi en yüksek görüldü
o hafta MB kararı sonrası sert bir düzeltme yaşandı
ve kasımla beraber sert bir alım yaşanıyor
Bu analızda 11 aralik haftası ise bir düzeltme gözükmekte
şuan nerede ise son satış geri alındı gibi
haftalikta bakınca bu tarihlerde bir değişim varmidir
şimdiden teşekkürler
İsterse mahalle yansın, o saç taranacak.
Tarihlerde biraz uzama oldu, en kötü gün 20 kasım'da sona erecek.
Nisan sonuna kadar uzayabilir bu ralli.
Grafik çalışmasını 21 kasım gününden itibaren yapabilirim.
Hiç bir haklı gerekçesi olmayan bir ralli bu, o yüzden mecburiyet rallisi.
Sayın JAKO,
Aşağıda 18 kasıma kadar yükseliş beklentisi vermiştiniz. Yukarıda en kötü gün 20 Kasım'da biter diye ifade ediyorsunuz.
Ben mi karıştırdım acaba? Biraz daha açıklayabilir misiniz? Çok teşekkür ederim şimdiden kıymetli analiz ve cevabınız için.
SP 500 ENDEKSI, 3509.44 seansı kapattı. Performans olarak haftalık % 7.32, aylık % 1.82 ve 3 aylık % 4.43 yüzdelerini görmekteyiz. Bu sene performansı % 8.63 kar/zarar oranında bulunuyor.
SP500’ye dair indikatörlerin rating’i Al sinyali veriyor. Müthiş osilatör 26.79352941 A seviyesindedir. Stokastik %K (stoch) çizgisi % 87.13 N seviyesindedir. 80 ila 90 aralığında ve yüksek alım olduğu belirtilebilir Kısaca, başka bir belirsiz faktör olmadığı sürece, 24 saat için bazda genel anlamda Al sinyalleri alınmaktadır.
https://www.tradingview.com/x/kJETZPSe/
BIST100 düşer mi/yükselir mi?
BIST 100, 1191.96 seansı kapattı. Performans olarak haftalık % 7.15, aylık % 3.43 ve 3 aylık % 10.83 yüzdelerini görmekteyiz. Bu sene performansı % 4.17 kar/zarar oranında bulunuyor.
BIST100’ye dair indikatörlerin rating’i Sat sinyali veriyor. Müthiş osilatör 3.461175 A seviyesindedir. Stokastik %K (stoch) çizgisi % 66.15 N seviyesindedir. 60 ila 70 arasında ortalama bir hacimde devam etmektedir. Kısaca, başka bir belirsiz faktör olmadığı sürece, 24 saat için bazda genel anlamda Al sinyalleri alınmaktadır.