-
nasreddin hoca hikayesi ile karsı karsıyayız. hemen hemen her forumda kağıt dusuk neden dusuk diye konuşulurken bizimki hem dusuk hemde saçma bir olayın içine girdi artık iştiraki cemtas daki mal sahipliği oranı karşılığı 230 milyon+roda 100 milyon diğerleri hiç saymıyorum =330 iştirak değeri bucimin piyasa değeri 590 milyon-330= 260 milyon 60 ı ıvır zıvır iştiraklere cık kaldı 200 eyyy ahali 50 milyon Euro evet 50 milyon Euro ya çimneto fabrikası var koşşşşşş vatandaş kosss bu ne bee vay anasını
-
yakında bim e a101 e düşeriz :) az daha dayanın
-
oha be gene ben sattım bir hisse hareketlenmiş. yuh be.
-
senin hisseyi akşam simidi gibi çıtır çıtır yiyecekler. :p tarman cemtaş ta işini bitirdikten sonra bucime gelir, hatta galiba geldi :)
-
Allah onu bildiği gibi yapsın...ulan ben satınca bucim bilem yükselmiş be...
-
BUCIM - Bursa Çimento
Temettü de kuş kadar. Böyle bir adalet Yok nasıl bir fiyatlama bu anlamadım gitti.
Bucime bak cemtasa bak. Millet ağızıyla gülmez bize, çektiğimiz çileye bak.
Bu senemizi de yediler bunlar bürokrasi oyunlarıyla demedi demeyin.
Yok ced bekleniyormuş, vay anam Ağustos'ta genel kurul varmış. Roda hissesi alınacakmış,Yalan dolan. Bu sene de tarmana çalışıyor koca fabrika ve iştirakları.
Bu fiyata nasıl hesap veriyor bu yöneticiler genel kurullarda.
Elin Fransız'ına para verdiniz getirdiniz, satın alsınlar fabrikayı diye yalakalık diz boyu herhalde ki bu fiyatlara sesi çıkmıyor içeride kimsenin.
Satış Yok, tahsilatların da da sıkıntı var. Kardeşim şirket satılacak diye yağladın yıkadın pakladın ama adam iş yapmıyor, cemtaş 4 bucim 5.69 hala. Siz dalga mı geçiyorsunuz.
Başlarım dedenin şarap çanağına:))
Bi silkin kendine gel, ey elin Fransız'ına kaderi bağlanmış yılların fabrikası.
Adamlar bedava fabrika alıp bizim memleketimizin havasını kirletip işçisini sömürüp paraya money diyecekler.
Getirtmeyin beni oraya, fabrikayı sularım, beton olur kalırsınız:))
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
ben sattım ya yükselir artık. tek derdi benim elimdeki 3-5 lotmuş. onları da aldı yükseltir artık..
-
Sn acemi, vallahi üzüldüm senin adına.
Şimdi alsan yarın yine düşer bu. Sağı solu belli değil ne halt ettiğini kimse anlamış değil ne grafik uyuyor ne mantık...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi