Anladığım kadarı ile ben söyleyim isterseniz eğer yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin. Alınmayan rüchanları alacağım diyen patron rüchanları birincil piyasada satacak.
Printable View
Ne biçim şey ben anlamadım elimdeki hisseyi 3 e bölüyor 2 sini alıyor kalanına 2.3 kati para ver vermezsen bana kalır diyor sonrada onu kendi satıyor bu mudur bedelli elimdeki para bedelliden önceye göre %10 eridi...ben bu işten bir şey anlamadım
Ben bedelli parasını yatırdım şuan yeni hisselerde hesaba geçtiğinden kârdayım bile. Siz bölünme sonrası kullanmadığınız rüçhan hakkınızı satmadınız mı?
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zarar ordan zaten 0.7 den sattım...0.95 düştü hesaptan malum
Anladım siz zaten satarken zarar etmişsiniz. Beklerseniz bsoke iyi kazandıracaktır
Başka şansımız yoktu ki ya satacaktım yada silinecek dediler hesaptan....bir kaç yoldan hesap ettim hepsi aynı yola vardı...ruchanlari satip eski bsoke aldım ama sonuç hala %10 eksi...btcim 1 tl den geri alacak kısmını yanlış anlamışım yoksa 2.36 'dan satar cikardim
Bedelli zamanı çok kalabalıktık ama bakıyorum da 3-5 kişi kaldık galiba. Diğer arkadaşlar satıp çıktılarsa üzülürüm çünkü gelecek vadediyor. Böyle ucuz kaç tane hisse var ki?
Tekkeyi bekler çorbayı içeriz inşaallah