bu kol gibi zarar nasıl çıkacak arkadaşlar
Printable View
bu kol gibi zarar nasıl çıkacak arkadaşlar
bır an once hısse alım programını baslatmaları lazım buradan daha dusugunden degılllll
anasını satayım kayyum atanan sırketlere bak koza kozxal ıpeke bırde yatırımını buyuten sırkete bak................sozun bıtttıgı yerdeyız yanı turkıyedeyız.............................
su ısaretledıgım credıtsuse varya bu kervtas dada her sabah gelır hatırı sayılır lot alır bakalım bu sabahta satmadan alıma baslamıs bakalım ben ce bunun takaslarında gozukmesse hısse bu baska bır kuruma vırmanlıyor......
https://i.hizliresim.com/vPzNa4.png
aynen oyle credıt susue gonderecegım takas ve pasta 4 gunlluk toplamada 58bın lot var ama kendıde gozukmuyor pastada satımda gozukmuyor........
https://i.hizliresim.com/4zmV97.png
1,50 nın altı 1,43 lerde bulur
Hisse düşen kanal içinde şu an itibarıyle 30 dakikalık 1,48 desteğinde burdan dönmezse haftalık desteği 1,40 1,39 lar görünür gibi. Dönerse eğer üstte 1,55 1,56 var direnç oldu malesef. YTD.
Bu hisseyi takip ediyorum ve yuh diyorum. Yazık yatırımcısına.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sımdı buradan program baslarr alım ıcın.......................
Bi zahmet alıma başlasalar
Ben SPK mufettislerini goreve davet ediyorum bence yasal olmayan isler donuyor bu hissede.YTD
An itibarıyle devre kesici girdi bakalım hayırlısı
yazık gunah benım malıyetım cok dusuk ama bunca ınsanın benım gıbı dusuk malıyetlı degıl yazık yazık sozun bıttıgı yer artıkk
şirket battı da bizim mi haberimiz yok Allah belanızı versin hepinizin
Her seansta %10 dusen hisse de destek ne ise yarar ki.Bence birileri kucuk yatirimcinin bilmedigini biliyor malini bosaltiyor tipki bilanco dan cok once baslayan hareket gibi?YTD
bence bilmediğimiz bişey var..
Biz ogrendigimizde sirket kapisina kilit vurmus olur buyuk bir ihtimalle.YTD
Bu kağıda uzun zamandır bakıhorum.. Ne zaman almaya kalksam bakıyorum şelale gibi iniyor.. Daha 2 günde %24 düşen bir kağıt ve sebebi varmı bilmiyorum. Ki dün geri alım haberine bile tepki vermedi.. Nereden alınır karar veremedim.
BLA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başladığı yerden alınır. Euro yukarı bu aşağı bu kadar basit
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu kadar düşüş normal değil bir pislik gelecek belli
Birileri boş boş konuşuyor şirket kapısına kilit vuracaksa sat ama milleti etkileme
Bugün gördüğü 1.39 (bence dibi
Buradan hızla yukarı gidecek bence haftalık grafiğinde( euro bazlı) 3 defa yaptığı gibi
suan tepkı alımları var bu tepkı alımları 1,55 gostermesı lazım 1,55 uzerınde durursa sayreet yavas yavas toparlar benım gozundee gozuken o ve kısacası dusus bıtmıs dıyebılırıım nereden nereye geldı ...
bırazdan sırketten acıklama gelır dıye dusunuyorum bır nebzede olsaa..........
elımızde bayagı ıyı bır lot oldu bakalım yanlısmı yaptık dogrumu yaptık bu sayacta .......................
akyatırım elınde 150 k lot kaldı sattsada bugun ondanda kurtulsak dun bgc bugun akyatırım.............
https://i.hizliresim.com/GDnWQZ.png
58-60 üstüne atmazsa bu işlerden emekli olma vakti gelmiş demektir :)
aç köpeklikte zirve yapan bir kağıttt...
3,5 lardayken şirketi aramış ne olacak bu kağıt dediğimde çalışan aynen şunu söylemişti; "euro borcu çok bundan umut yok!" anında sattım zararına ondan sonra her gün takip ettim hep başşağıya çakıldı.
dün alacaktım malum şirket geri alım açıkladı. Dedim şükür destek çıkacak. Biraz bakayım dedim. Yüksek açıp gene gelene geçene tokatlamaya başlayınca dur dedim aç köpek hala doymamış. Birde AlgoritmaArif tivit atınca "patron mal dayıyor ben stopladım" deyince vazgeçtim.
bugün bakıyorum gene yüzde 12 düşmüş. ya bu şirket cidden battı ve henüz haberi düşmedi. yada bunlar harbi o.ç.... başka bir izahını bulamıyorum...
hesaba bakamıyorum korkudan Allah belanızı versin
kesin arjantine kaçacak bu adam.
Toparlanma başladı sanki 1,46 oldu
Millet veriyor coşkuyu mal sattırmak için
Panik yapmayın ben yakalayamadım bari elimde olan zarar etmesin şu mübarek ayda
dedıgımız gıbı 1,55 olucak kısmetse ondan sonrada toparlanma bırde ml alımlarını baslatırlarsa guzeşll o lur................
millet canıyla uğraşıyor... panik yaptıran oldugunu sanmıyorum..tamamladığı ters çanağı aşağı verirse....tahta kapanacak mı acaba?...patron neden mal yedirsin bu fiyattan başka türlü?
alım düşünenler için de geç kalınmış filan değil ayrıca.