Standart hareket gene birazdan 12 30 gibi yukarı sonra biraz aşağı bir yerde sabitle kağıdı orada tut. Talimatları bu.Araya yabancı girerse bin tepesine olayımız bu. Her gün bıkmadan usanmadan yapıyorlar
Printable View
Standart hareket gene birazdan 12 30 gibi yukarı sonra biraz aşağı bir yerde sabitle kağıdı orada tut. Talimatları bu.Araya yabancı girerse bin tepesine olayımız bu. Her gün bıkmadan usanmadan yapıyorlar
Kağıtta satın alınacak bir beklenti yok. Güzel bir haber gelirse biraz hareket görürüz, sonrası malum. Balonu şişir, sonra sal gitsin.
Huawei Mate 10 pro cihazımdan hisse.net mobile app gönderildi.
11.35 devre kesti Rusya daki satışların bilanço sesleri geliyor
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
işlem açıldığında yön ne tarafa olacak?
Bilmediğimiz bişey mi var?
Yavaş alın herkese yetecek kadar mal var [emoji23]
Rusyadaki satışlar bilançoya olumlu yansıyacak galiba.
11,4 üzeri kalırsa 12 dener.. ama bu delidir ne yapsa yeridir
bilanco için oldugunu sanmıyorum, eti ne budu ne kar fazla olmaz, zaten arsa satışından edeceği kar 3,5 milyon civarıydı, toplamda 4 -4,5 milyon kar gelirse normal
Az daha sabır
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaça kadar sabredelim?
Sayın cefaks'ın paylaştığı takaslara bakarsak belirli bi kaç aracı kurumun tahtayı sabote ettiğini söyleyemeyiz. Bi ara Marbas günah keçisi ilan edilmişti. Aracı kurumların hemen hemen hepsi üç beş lot tadımlık almışlar. Hisseyi birinin alıp götürmesi lazım. Ya patron yapacak ya da yüksek alımlar.
SM-J200H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cuma bilanço gelecek fakat iyi bilanço beklentisi yok ki..
12.30 maliyetim var sayın spek. Bugün getir de vereyim. Ben kardan geçtim artık.
QNB FINANS IN dün aldıklarını kusturdular .
2010 lu yıllarda 2 şirketin yarı hissesi için 120 milyon dolar teklif edildiği konuşulup zaim'in beğenmediği söyleniyordu.. şimdi veren olsa ah ah...
Derimod bilanço cuma günü mü gelecek
Konsolide olmayan finansal raporlar için son tarih 09.08.2018
Tşk edr relax 42 [emoji106]
kademeye bak..bunda kesin bişi var :) kimse satmaya kıaymıyor 1 er lot koymuş..çek bak 12 lere orada verecek arkadaslar var
Ben vereceğim dedim. Maliyeti kurtarsa kendimi artık karda sayacağım.
Seans kapanışına bilançoyu elimize verirler artık. Gerçi blanço ne getirir? Ne götürür? O da ayrı mevzuu....
bunun bilanco beklentisi yok, ama duruşu tekniği çok hoş.. umarım hakkını verriler orta vade ( 2-4 ay )
Net Dönem Karı veya Zararı
2.869.667
Gecen sene - 1 milyon açıklamıştı 6 aylıklarda. 3 milyon civarı kar fena değil.
Gecen sene 6 aylık brüt kar 10 milyon iken bu sene 16 milyon, %60 artışı var ama bırca gidiyor tabi, arsa satış parası ilr borcu biraz daha kapatack ileride daha iyi kar getirecktr, zaten döviz pozisyonuda iyi 20 -25 milyon tl karsılığı döviz + sı var
ayakkabı satışları 2. çeyrekte rekor kırmış.. 2017 2ç 383 bin iken 2018 2ç 485 bine çıkmış.. brüt ve faaliyet kar marjları da iyileşmiş.. karın en önemli nedeni de vergi geliri olmuş... 6 ayda 14.7 milyon finansal giderimiz var :( ah bu borçluluk...