Kotasyon yönetmeliğinin bir sürü maddesi var. 28 madde parasız çalışmıyormuş. Önceki sayfalarda bir yorumcu açıkladı. Boşluklardan faydalanmak için vakit geç degil mi?
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Net olarak söyledi üstüne basa basa
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben daha yazmıyorum uzun bir ara vereceğim sinirlerim bozuluyor artık kalanlara" düşmek daha iyi kalkmak içindir"diyorum ve aranızdan ayrılıyorum hoşcakalın
Tarkan sinirlerini bozma biz konuşuyoruz lâkin şirket bizimle konuşmuyor onun için biraz susalım
alıyorum derken satmiştır yoksa çoktan burda olurdu[emoji16]
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
zaten kimse yazmıyor sende kaçarsan iyice sesizleşecek forum ... boş ver yazmaya devam et
air(k.s) sadece fikirleriyle değil sadık rüyalarıyla da yorum yapıyor..
bu rüyan gerçek olsun sana IPHONE X Alacagım seni O elindeki asustan kurtaracagım SÖZ.
hatunada araba.. bu zamanlarda seni anlayacak birisine ne alınsa az ama onda SÖZ.
malum 30500 lot var 76250tl ediyor 2,5tlden açılırsa 70binede 2.el bişeyler bakarız nasipse
Est siz kurtulun da düşünmen yatır sevgili dostum
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün Markada yapılan işlemler bizim hissedeki geri gelme ümidimi yerle bir etti.Yanlış mı düşünüyorum.Bu kadar küçük hesaplar içinde olması beni çok şaşırttı.Zaten trnsturkte güven kaybetmişsin Markada yaptığın neydi?Valla bu dünyanın çivisi çıkmış arkaşlar.
Anladığımı söylüyorum bu konuyla ilgili;
daha evvel kot dışından direk anapazara geçilebileceğini zaten tebliğde yazdığını söylemiştim. hatta buraya da kopyalamıştım bir kısmını.yukarıdaki konu için ise eğer anapazara direk geçilecekse denetim görüşünün olduğu bilançoya 6 veya 12 de de olabilir. eğer 6 ve 12 değilde arada bir zamaında sermaye artırılırsa gözaltı pazara geri dönme ihtimali var görünüyor. bu kısım tebliğlerden değil başka bir yerden aldığım bilgi. sizde doğruluğunu araştırın bence
hayalin gerçek olsun.. 1 ıphonenin lafı mı olur..
76250tl paranın 6250tl sini dostuma vermişim çok mu
mine nin sözüne benzemez benim sözüm laf olsun diye demiyorum air.. sözüm söz kagıt 2,5tl olsun sana söz ıphonex.. ha ben ıphone kullanmam dersen.. sen ne istersen o olsun.. 6250tl ye kadar:)
mine *31* milyon çektirmiş piyasaya.. fantaziye bak ya..
rakamdan anlamalıydık.. 1,50den boşaltmış hisseleri ky nin üzerine..
bu arada bu hissenin ölüp ölmediğini anlamak için ilk bakılacak yer 3 aylık demiştim. 20 si civarı gelir herhalde demiştim. düzeltiyorum ayın 10 nda açıklanacağını gördüm borsagündemde tarihler yazıyordu yani tam 1 hafta sonra. burada beklentim açıklanması tahta kottan atılsa bile yükümlülükleri var. açıklanmazsa benim için biter. pozitif özsermaye olursa yola devam
arkadaşlar merak ettim cevap bulamadım
bu hissede kaybeden kim?
eğer sadece bizsek ozaman konuşmaya gerek yok.. el fatiha..
bi firmanın sahibi yok mu.. borcu harcı yok.. gerçi mine geçmişten gelen borçlar çok fazla deyip duruyor ama onuda anlamış değilim..
borsaya açılmanın bu kadar zor olduğu bir ortamda bu kadar değerli bir firmayı siz olsanız kaybetmek ister misiniz
Markayla ilgili yapılacak geri alım konusu. orada o miktarda alacam demiyor. kime sattığıda önemli değil. o konu her şirket için öyledir. endeksin durumu iyi değil hisseleri bir şekilde regüle edecem diyor. satarsanız alırım diyor. yani bu civarlarda tutacam diyor. o yüzden böyle haberde satışlar durur. bunun bir diğer etkisi kurumlardada olur. ben kurumsal bir şirketim diyor. markayla ilgili konuyu bilmem ama twitterda yazdığı yazıyı tekrar belirtiyorum. kar edebilmeniz için 1 yıl beklemek lazım. bende buradaki bazıları gibi hakaret etmek yerine bekliyorum. ayrıca ben 50 - 55 arası aldım. 90 dan alan zaten yanlış fiyattan almış. örneğin halkbank ta var bende maliyet 13. bizi kandırdılar diyormuyum. o da çok güzel açıklamalar yapıyordu zamanında
bu konudada bir daha yazmayacam. ky bu şirkette çok yok. kimde olduğunu bilemem. ama bazı kyler zamanında 90 dan aldı. zarar ettiler ama çok değiller. gözaltı pazarında olan toplam yatırımcı sayısı ve yatırım miktarı hiçbir dönem çok olmaz.
bir kere konu tam anlaşılamamış. bu şirket batmadı. kottan atıldı. eğer bir daha geri dönmese bile bizlerde elindeki yüklü miktarda olanlarda hala ortak. o yüzden onlar isterse alırlar satarlar kendi aralarında. biz satamayız ayrı bir konu.
mine nin geçmişten gelen çok borç var demesinin sebebi nedir
bu soruyu twitte sormuştular cevap yazmadı zatı şahaneleri
bilen var mı
sizin içinde benim içinde yapılacak pek birşey yok. bekleyecez. ben hiç olmazsa boş yazacağıma aratırıyorum vs.
firma battı demiyoruz zaten.. borçu harçı olmayan böyle bir firman varsa sen böyle bir firmayı geri getirmek için herşeyi yapmaz mısın diyorum arkadaşlara..
yada bizim görmediğimiz bişeyler var.. neyse onları konuşalım diyorum
bu arada akpaz kottan atıldı biliyorsunuz. birisi diyordu geri dönen yok diye hepsi böyleydi çok borçluydu geri dönemediler.biz çok ucuz bir şekilde atıldık. bir tane sebep ne?
-150 bin özsermaye
diğeri borca batıklıkmıydı neydi.
adamların tek borcu ilişkili taraflar. tabi bilançoya bakarlarken kısa vadeli borçun dönen varlıklara oranına bakıyorlar
umuyorum 6 aylık bilançoya iyi birşeyler sığdırırlar yoksa bağımsız denetim raporu olumludan herhalde görüş bildirmekten kaçınma gibi birşey çıkar. ozamanda anapazarı göremeyiz
ben şunu soruyorum.. sorduğum sorunun bilançoyla alakası yok..
bu firmanın sahipleri bu durumdan firmayı kurtarmak istemezler mi..
batık olmayan bi firma olmadığını hepimiz biliyoruz -150bin sermayeyle kot dışanı atıldığını biliyoruz..
diyorum ki
sorun sadece bukadarsa bukadar ucuza firma sahipleri bu duruma izin vermez diyorum.
başka sorun varsa ben bilmiyorum bilen anlatsın diyorum
gözünden kaçırdıgın nokta borcu yok ama faliyette yok .. spk temizlik yapıyor ...
belki ... belkilerle iş yürümüyor ama spk kanıt istedi .. kanıta tahsilli .. onuda beceremediler ... yapamıyorlar veya yapamıyorlar veya kotadan atılmadan milletin eline vermek için kullandılar ..
hangisi oldugunu zaman ile %100 sonuç ile anlarız ..
Faaliyet yoksa bunlar nereden kar etti..
Bu otbüslerle kaçak mozot mu sattılar..
Nasıl sermayenin eksiden kurtulmasını bekliyoruz faaliyeti olmayan firmanın
hangi aracı kuruluşta ne kadar var bunu okumasını bilenler ky ye verilip verilmediğini görebilir..
Bence bunlar spk nın böyle bişey yapacagını tahmin etmiyorlardı.. öyle olsa işlem hacmini arttırıp hareket çekerlerdi..
Venturesin sahipleri zengin adamlar..bunu kar elde etmek için aldılar.. Faruk abi işini bilir.. Yada yapamayanlara haddini bildirir.. Bu adamlar işini bilirler merak etmeyin
zaten olan oldu..
Iflas ettiğini açıklayan bimeks tahtası kapandı dediler sonra baktık 4 ten sonra tekrar acildi demekki oluyormuş
spk deneme kapaması yapmış sanırım .. selektör çakmış .. yakinda onuda komple gönderirler..
En sonunda . buraya yazan arkadaşlar her halde kimsenin ümidi kalmadı
transtürk ve markanın tahsillisinde son durum bu
https://youtu.be/_w8Mrp-O5Ts
Toplam özkaynakları eksi 2 katirilyon olan şok marketlerin 12 tl gibi borsada kazık bir fiyattan açılması herhalde bunlar küçük yatırımcıları enayi yerine koyuyor hem öz sermayesini kaybeden şirketi borsadan atarken diğer taraftan öz sermayesini tamamen kaybetmiş bir şirketi borsaya açılmasına izin veriyorlar bu periz bu ne lahana turşusu
Yazık yazıktır ya allah onları bildigi gibi yapsın bizim gibi onlarida beş kuruş suz bıraksın
Yeni twetlere baktınız mı?
şimdi şok marketleri okuyorum. Borsaistanbulun da görüşü alınmış.
bağımsız denetçi görüşü de derki; işletmenin süreklülüğine ilişkin önemli belirsizlik var.
özsermaye -2 milyar (2 katrilyon), kısa vadeli yükümlülükleri kısa vadeli varlıklarını 3 milyar aşmış. ama gel gelelim CEO da diyor ki dünyada bu halka arz ilgi görüyor diyor.
biz de - 150 bin tl özsermaye için konuşuyoruz.
herkesi engellemiş.. kendi gibi düşünmeyenlere tahammülü yok hanfendünün..
kendin gibilerle karşılaşasın mine..
burada söyleyemeyeceğim duygular içindeyim