Bugun tabandan balıklama daldık.
Ptsi belirsiz
Yarinki ve pazar günkü derbi teknigi hazırlayacak.
Tabanada tavanada razi olduk zaten alarak.
Printable View
Benim görüşüm dünkü dip maça göre yine görülebilir belki
Ama artık çok güçlü bölge oldu.
Senaryo
Maci Tspor alırsa. fener gsaray beraberlik yada fenerin yenmesi En olumlu tablo olur
Böyle durumda martta 2$.
Tersini yazmayalım şimdilik.
Üstte yazmışız zaten dolması gereken boşluğu.
ilk kritik maç ts için olumsuz bitti.
yarına hayırlısı...
Yada elenmeler başladı diyelim.Mesela yarın ve pazar günü Bjk ve FB yenemezse berabere bile kalsalar zirve ile ara açılıp yarıştan kopacaklar zirve 3/4 takıma kalacak.
Sivasın yendiği çok iyi oldu beyler, beklenti satın alınır borsada beklentiler bitince yani tspor lider olup 10 puan fark atarsa hisse gitmez artık, arkadan kovalayan olacak.
TS bugün yenilirse beklenti sürer.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hisselerin kaderi sturidgenin performansında gizli.
ilk yarı 1-0 ha gayret...
Bu sturridge denen dallama başımıza iş açacak.
Boğazına kadar maldayız.
Pazartesi ts tavan bjkas taban olur büyük ihtimalle
Müthiş bir adam ve Muric ten bile iyi.Bir tebrik de TS yonetimine.Devre arası Kosta..Endiaye..Gilerme gibi 3 tane iyi adamı almak büyük iş.Trabzon şampiyon olursa hem gelirler hem sponsorluklar hemde muhtemel futbolcu satışı ile finansal olarak çok rahatlar.♥️💙
Tspor için güzel bir sonuç. Yenseydi takım rehavete kapılabilir önümüzdeki maçlarda puan kaybedebilirdi. Suriye, Libya olaylarından iyi haberler gelir ve Virüs kontrol altına alınabilirse iyi şeyler olur.
İyi iyii şukür daha ne olsun
Hedef şampiyonluk ise, borsada gördüğü en yüksek fiyatı görecek gibi.Bu hafta geçen haftayı geçebilir mi onu gorecegiz.
37 yıllık Şampiyonluk hasretinin bitmesi söz konusu... ve iyi yönetilen bir Trabzonspor... Tarihi bir fiyat bekliyorum hisseden...
Ga nin fb yenebileceği göz ardı edilmesin. Ben gs ye şans tanıdım
2011 de 7. şampiyonluğu hakettik, gönüllere ve vicdanlara kazındı o kupa ve inş 53. yilimiz da 8. kupa gelecek.. 53 ( rize) + 8 ( artvin) = 61 ... eze eze kupa karadeniz e.... hisse de olanlara bol kazanç.. sakin tüm sermaye ile, özellikle tspor ile tek hisseye girmeyin kızarlar sonra... 261 bin kar etseniz de...
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senin ne kadar kâr ettiğin inan umrumda bile degil.
Lakin bana karşı çok büyük bir hata ettin!
Senden alacakları mı bir kenera koydum ve adına musallah taşı diye yazdım.
Bunuda böyle bilesin!GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben her zaman samimi oldum lakin anladım ki hepsi bir rüya imiş.
Yazıklar olsun.
Para için adam satana.
Adam için para alana.
Tspor benim için bitmiştir.
Çökertme işini hakkaniyet ile yaparsınız ey dostlarım!!!
GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
a.sorloth bizim lig için tek başına takım sayılır. bir çok macı tek başına aldı yada bugunku gibi 1 puan kazandırdı. turkiyede ilk yılı ve gol kralı şuan. 6 da asisti var. adaptasyon sorunu yok adamda cunku cok kaliteli futbolcu. tspor ne yapıp edip c.palace dan bu futbolcuyu transfer etmeli. fiyatı 9 m. euro ve daha 24 yaşında. iyi bir yatırım olur bence. 5 sene oynasa 2 şampiyonlık kazandırsa ş. ligi geliriyle kendini fazlasıyla amorti ediyor. her sene 10 tane adam alıp zarar edeceklerine bunun gibi 1 tane alsınlar yeter.
32 mi ne zaman?vakti zamanda en yuksek 11,xx gordu.Nisanda nereyi gorur bilmem ama Mayis in 15 inden sonra 3 tl ustunde olmaz
Hisse 9 gordu islem olmadi. Satan varmi zor 8 ustu bile sattim diyen ...bir elin parmaklari kadardir. Islem genelde 7 lerde olustu.burada akli ve umitleri beklentisi vede aslan ugurcan gibi kalecisi ronalda gibi sorlto tu dahada niceleri olan..dev bir firtina var.elinde trabzon hissesi olan yazsin...bu guzel haftaya tabiki guzel baslicaz...onumuzde rize maci var.iki hafta top bizde 10 gun guzel seanslar gecirmek dilegiyle..
Arkadaş nedir bu 30;
Bedelliden önceki fiyatı yazıp, bilerek veya bilmeyerek insanı yanıltıyorlar. Tsporun grafiğini açın bakın zirve neyi gösteriyor. Herkes bi 30 tutturmuş gidiyor. Bedelli yapmadan önceki tarihi zirve 30’dur.
9’u gördüğünde, tarihi zirvesine 2 küsür lira kalmıştı.
Bilerek yapanlar var.
Cahil cuhela insanlar sa çok.
Bu 30 TL muhabbeti nide buraya ilk atan dolars nick'li şahıs oldu. Benim 11 tl dediğim yer zaten onun 30 TL dediği yere eşittir.
İyi günlerGM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kadıköy Büyüsünü bozma fb, ki biz de sabah tavana kitleyelim
hepiniz matematikçi olmuşsunuz maşallah... 11 yıldır bu hisseyle nikahlıyız... Gördüğümüz rakamı hayal mi sanıyorsunuz... Yok bedelli varmış arada yok zaten 11 aslında 30 a eşitmiş... Herşeyi biliyorsunuz maşallah... Hesap yapmayı da Bi tek siz biliyorsunuz... Sürekli bir ben demiştimcilik... Gizem havaları... Terse gelince şaka yaptım... Bi salın milleti... Şurada kendi aramızda dertleşeceğiz veya sevincimizi paylaşacağız... Ona bile kulp takmalar yok öyle değil şöyle falan... Yeter daa... Bedellisini de gördük temettüsünü de aldık... Egolarınızı burada tatmin edeceksiniz de ne olacak... Ağasınız paşasınız Herşeyi siz bilirsiniz tamam oldu mu... Bravo size... En iyi siz bilirsiniz en çok siz bilirsiniz... Aklınız arş ı alaya varıyor maşallah... Bizim gibi akılsızları bi bilgilendirin de paramızı yönetelim sayenizde... Hadi ne olur o engin bilgilerinize muhtacız... Yazmayacam Bi daha deyip deyip her lafa atladığınıza göre buna da atarsınız nasıl olsa... De hadi bakın işinize...
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman yalan yanlış yazmayacaksın!
Burda eminim kimse ego tatmin etmiyordur.
30 tl yi görmüş hisse doğru.
Ama o bölünmeden önceki rakamdır!
Sen kalkar 30 ve 0.79 ₺ yi aynı cümlede zikredersen epbette susanlarda yazar.
Bilen var bilmeyen var hissenin geçmişini.
Çok canlar yandı burda.
Kendinizinde zamanında!
Bilmiyorsan susup öğrenmeyi dene.
Biliyorsan yanlış bilgi verme!GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yav hee sen en çok bilensin... Biz ağzımız var konuşuyoruz işte cahil cahil... Ağam de Bi hele yarın kaçtan alalım nereden satalım... Sıralı işlem yapalım diye böldük hisseyi ikiye yarısı nakitte bekliyoruz... Nasıl yapalım ne dersin paşam... Kaç senedir şurda edebimizle dertleşiyoruz çileden çıkarmayın adamı... Herkesin aklı kendine yeter... Lafı anlamayacak kadar akılsız değilsin sadece egonu şişirmek için her lafa atlıyor herkese laf sokmaya çalışıyorsun... Kaç kez yazmayacağım bir daha dedin yine her lafın içindesin...
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi