R ler var diye biliyorum
emin olmamakla birlikte
Printable View
R ler var diye biliyorum
emin olmamakla birlikte
evetttt, Şöyle bir bakıyoruz ky yok,bugunku harekete yazan çizen yok herşey çok iyi. Umarım ky atlamaz...
Lan deyyus çok mu çıktında basiyon
Bu normal bir durum mu acaba. Bunun gibi hergün endeksin en az 5 katı düşen bir kağıt olmadı. Sabancı holdingin değil mi bu kağıt. Bunlarda mı böyle.
LND-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artık Sa diye bir şey yok.... Şimdikiler ne sanayici ne de iş insanı !! Vampir...
4 lü rakamlar hayırlı olsun
sabancılar iflas etti her halde.yad. sabancı grubuna ait tüm hisseler en az %5 aşağıda
Allah bunların belasını versin. Param yüzde 30 eridi zararim 20 bin lira.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dususler hacimsiz 2 sene buradayim.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kasa her zaman kazanır ky özenle.... lir
Satan olsa da düşse gam yemiycem.... topu topu 5 günde 100 milyon hacim ile 6,60'dan 4,70'e (%30)... tebrikler...
Kağıdı düşürerek mal topluyorlar...fırsat Spekler doğdu...ytd
Bu hisse hep böyledir,tehlike zamanlarında bağından boşanmış danalar gibidir,darbeciktede ayniydi,aklımın almadığı alctl ile ayni fiattaydı devamlı,0 22 yaptı,bu ise 8.50 en fazla,0 12,bu 4.40 sürünme modunda,sıkıysa bedelliyi açıklayın bakalım bu ortamda.
Kağıt endeksten daha fazla düşüyor.. alıcısı yok alanın elinde kalıyor veya zararına satıyor.. ytd
Kâğıdı perişan ettiler ytd
Valla üç kuruşumuzla kulliyen zarar olduk. Bundan sonra tek bir tane hisseyi satmam da. Benin bu parayı nakşte çevirmeye ihtiyacımda da yok.. Kalsın böyle isterse 1 liranın da altına düşsün....
Bu şirketin toplam fiili dolaşımdaki hisse sayısı 48.440.000. Bundan sonrasını da portföyünde bu kadar yüklü lotu olanlar düşünsün.
Kalın sağlıcakla...
Bazı oyak gurubu çimentolarım tavan olduğu bir günde finanstan deli gibi mal satan vatandaş ilerde kactan almayı düşünüyor acaba...ytd
Endex 1200 artıya geçti,bu ölü eşek modunda hala,dün 5.34 kapatmıştı,şu an 25 bile yapamıyor.
Erkeksen pardon adamsan 1 tl. Yap dönme için yorum yok y.t.d.
Çok katılıyorum. Bu saatten sonra ha 1 lira ha 4 lira hiç fark etmez. Ellerindekini satsınlar da alıyım diye yaptıysanız bunca numarayı, hiç heveslenmeyin.. satan satmıştır zaten. Bundan sonrasında da hep beraber batalım burada isterseniz.... Yiyorsa da 1 tl yaparsınız...
??????????. kaç yıl oldu saymadım. afyon hala maliyete gelmedi
bunun speğinde iş yok...dengesiz hareketler alıcısı olmayan bir kagıt..kendi kendine oynuyor düşerken endeksin iki katı asağıya geliyor ondan sonrada tırmalıyor...yd
Tahtada ya farklı birileri var yada aynı şahıs finans teb yapı kredi vakıf tacirler global anadolu kim kimi yakalarsa öpüyor.finans 300 bin lot alıştan nasıl satış yaptı bu tahtada ilginç.hemde kısa mesafede .al gülüm ver gülüm...ytd
bizim spek kendi kendine eğleniyor.bu fiyatlardan sana kimse mal vermez....bak diğer kağıtlarada biraz utan adam gibi oyna ...ytd
şimdi çok güzel aşağı salarlar nede olsa çok yükseldi ya....karekter yoksunu kağıt...ytd
4.40-peşi 4.11...5 üstüne atıp kalıcı olmadığı sürece bir halt olmaz...ytd.
Bu saçma hareketler bana hiç bir anlam ifade etmiyor. Mal almaya çalışıyosan sana bu fiayattan kimse mal vermez.. Mal satacaksan beklentisi olmayan sürünen kağıdı alan olmaz.
Ben kendi adıma tüm silahları kuşanıpta geldim. Güçlü olan kazansın.
Ek 24526
kağıtta istikrar diye bir şey yok bunun speğindede iş yok yatırımcının bol bol iyi niyetlerini alıyor.....ytd
info geldi hareketini yaptı ve gitti ..ytd
4.62 tavanda,galiba bizi duydu,yarın 5 üstü herkese hayırlı olsun:)
Bu sipek baktı olmuyo sasa ya özendi orada patron var kıro
Yarın 5 üstü olsun sana borcum olsun FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.