Ya ne hayaller gerçek şu bu tahta asla adam olmaz boşa hayel kurmayın maliyetlere gelsin kimse arkasına bakmadan satar çıkar
Printable View
Ya ne hayaller gerçek şu bu tahta asla adam olmaz boşa hayel kurmayın maliyetlere gelsin kimse arkasına bakmadan satar çıkar
https://i.ibb.co/J34hX2J/ITTFK-03062020.png
Belki yarın belki yarından da yakın ;)
YTD
Hisse fiyatı yerinde saydıkça, açıp iştiraklerini tekrar tekrar inceliyorum. keyfim yerine geliyor.
bu holdingin öz sermayesi (iştiraklerle birlikte 771.000.000 tl ama şuanda piyasa değeri 255.000.000 tl) yani 1/3 fiyatından işlem görüyor. elbet ederine getirirler. sabır.
Sizin bakışınız çok güzel lakin tahtayı kazanç kapısı yapıp adamlar küçük yatırımcıya zulüm ediyor akıllı olun hayal kurmayın maliyetlere gelsin kimse arkasına bakmadan satar bu tahtanın adam olması mümkün değildir buda benim açımdan böyle o çocuk lari milleti perişan ettiler
Var bir hayalimiz. %10 ortak olan adamlar, zarar için para sayacak halleri yoktur ne de olsa. Hayatinda hiç operasyon yememiş , bakir tahtadir ittfh. Her ne kadar 5,50 görüp buralara düşmüş olsa da ona operasyon denilmez. Büyük oyuncular halen tahtadalar. Cikmalari icin cok cok fazlasi lazim onlara
Aylardır takasları takip ediyorum değişen bir şey yok. Kendi aralarında paslaşıp duruyorlar ve o sırada garibanı yoluyorlar. Veya ben okumasını bilmiyorum....
Bu tahtanın adam olması mümkün değildir tekrar ediyorum hayal kurmayın sadece adamlarının yedi sulalesine rahmet okuyun çünkü bu sözde müslümanlar tam bir o.c başkada söyleyecek söz bulamıyorum
Şirket finansal giderden nefes alamıyor...gerçi çok önemi yok. Tahtacı ne derse o olur.
Guzel bilanco, ileriki donemler icin umut verdi. Uzun vade icin guven verdi. Ozellikle 2ç..de daha guzel olur tarimda gida da.
zarar açıklasaydı 20 tavan giderdi yazık şimdi sadece orta vade %50 filan
Yasemin hanim, kar-zarar dan ziyade, cirosu %40 artmiş, faaliyet kari daha fazla artmis. Özsermayesi 771mio tlden 899mio tl yükselmiş. Gida-tarim-hayvancilik holdingi olmasi nedeniyle onümüzdeki dönemlerde degerini kat kat arttiracaktir. Uzun vade için bu bilanço güven verdi bana.
3,03 te iyi bir direnç var, onu kırarsa ilke hedef 3,40 kesinlikle YTD
1,5 saat içinde 10 mil lot hacim. Bu güzel. Fakat toplayan a1 capital gibi görünüyor. Çok hayallere kapılmayın yani. Aldığı gibi boşaltır 2 gün içinde. Ytd.
Çok doğru her an basabilir katıksız o c bunlar maliyetine gelecek umuduyla beklemekteyiz
5,40 tan realize olucam . Ilk durak 5,50 ler olmali. Cok ucuz kaldi
Malı bastı geçti beklenen oldu bekleki bı dahaki sefere
Bugün son dakikalarda ittifak satip adeseyi almalari, ihlas holdingin yatip ihlgm nin 2 ye katlamasi gibi bir durumu ileride yaşatabilir. Sanirim yine yanliş ata oynadim. Bu dakikadan sonra adeseye giremem, ittifakta ise sanirim mali toplayamadi spekler ki bende 12.000 lot var . Mecnurun oglu ve ekibi var ittifakta, 10.000.000 lot hisseyi de tahsisliden alacaklar, operasyon baslayana kadar bezdirmece. Ekrana hiç bakmamak lazim bu operasyonçocuklari hisseleri elimizden bedava alacak yoksa
Bu operasyon cocuklari eger kazanacaksa bana da kazandirmak zorundalar. Cunku diger takip ettigim hisseler 2 ye 3 e katladi.
Yok eger ben bu bistte portfoyumu 3 e katlayamazsam ittifak spekleri de kazanmasin , sirf kazandirmamak icin satmamaya yemin ettim. Telefonumdan foreksi, investi, tweeteri hepsini kaldirdim. Tahta yansa da yikilsa da artik aksamdan aksama.
Isterse 2.dip gelsin ,batsamda satmicam bugün cok sinirlerimi gerdi bu ***ler.
Aaaaa... a1 capital satmış, iş almış. Şaşırdıkmı? Hayır. Bu gibi hisseler borsadan çıkartılması lazım.
Güya islami hisse diye yatırım yapıyoruz yazıklar olsun bu kesim malesef insana ekmek yedirmiyor
bu kağıdın bi hikayesi var mı arkadaşlar.
bu kağıdın hikayesi, mecnr clagın oğlu ve ekibi toplamış. operasyon yapmalarını bekliyoruz. onun dışında , gıda-tarım ve hayvancılıkta çok iyi iştirakeleri var. gayrimenkulde kaliteli yapıları var. hyundai bayiliği var. konya İRENT PLAZA sahibi. adese avm ortağı. İMAŞ MAKİNE diye tarım ve hayvancılık mkinaları sanayisi var. ucuz yani buralar.
3,24 üstü kapansın yeter YTD.
Nasıl bi hareketti o ya
Ya arkadaş nasıl bi yönetim anlaşılmış gibi değil nerde bu spk bu işlemler olurken
A1 kapital 2100000 lot bastı geçti beklenen oldu bekleki kağıt çıksın bunlar katıksız o c lari bu kağıdın adam olması imkansız gibi maliyetine gelsin Milet arkasına bakmadan kaçacak
Çok yakın adamlar resmen. Mal boşalma derdinde
Borsanın en serefsiz hissesi o c resmen kumar kağıdı biraz yukselsede millet zararını çıkarsın 6 aylık umarım karı iyi gelir borçlarını oteledi
A1 kapital sürekli mal veriyo bu gün iyimal çıktı benim derdim maliyetine gelmesi tekniği umurunda değil Zarar çıksın bana yeter 6 aydır anamızı ağlattılar bende tekniği iyi diye alan saflardanim
Kardeşim yanlış bakmışsın. Dün artıda kapattı. Ki A1 kapital olduğu günler artıda kapatır.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0d47915344.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kardeş 3850 maliyet var gelsede zararımız çıksa ben aldığımda 50 milyon dolar değeri vardı şimdi 45 milyon dolarlık değere sahip canımızı yaktı spek gelirse maliyetine Allah yolunu açık etsin
Hissenin son durumu ile ilgili sayın selcuk ege'nin yorumunu bekliyorum.
Sabahki atraksiyon niyeydi acaba..
Geri sayim başladi. Spekler küplerini doldurdu.
ve düğmeye basıldı sonunda. uzun bir yıldırmadan sonra elinde olanlara hayırlı olsun ortaklar. erken vermeyin inşallah bekleyenler iyi kazanır