100 tane alıcı neden aldığını biliyorda. Asıl soru. 100 tane satıcı neden satıyor. ????
Printable View
100 tane alıcı neden aldığını biliyorda. Asıl soru. 100 tane satıcı neden satıyor. ????
Yeniden zirvesinden aşağı düşer diye daha önceden satmayıp pisman olanlar bence satanlar.Ytd.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halbuki zirvesini hacimli kırdı.Tarihi hacim yaptı.Şu saatten sonra düzeltmede yapabilir.paniğe gerek yok.Ama ben bu şekilde zirvesini hacimli kırmışken düzeltme için erken olduğu kanaatindeyim.Ytd.
İşbtr lokomotifi çalışmaya başladı ve işkur ve işatr vagonlarınıda arkasına taktı tren tam gaz yoluna devam ediyor.
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cam grubu yaptıklatı birleşme gibi, farklı katagorideki işbank hisselerinde de birleşme yapılmalı.
İşbank A işbank B, İşbankC olayı kalkmalı, tek tip hisse olarak tek tahtada işlem görmeli.
Hatta bankanın borsadaki bazı iştirak işketlerini de bu banka ile birleştirilmesi daha iyi olur. O kadar kuruntı sığ hisseye gerek yok. Borsanda derin hacimli şirketler olmalı.
Bildigim kadariyla boyle bi calisma var. Hatta yanlissam duzetin. İş bankasi cati gorevi gorecek . bir ayagi sanayi, bir ayagi finansallar olarak planlaniyor diye biliyorum. Zaten camlar birlesiyor. Finansallar kaldi. İşte o zaman kurucu ve imtiyazli hisseler neyi temsil eder ? Yoksa bu hisseleri toplarlar mi ? Tek hisseyemi donusur karisik. Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Reis hangi sözü verdi de yarım bıraktı, Karşınızda bir dünya lideri var ve dünyada sayılı bankanın özel hisseleri var.Sizler nadir zamanlarda yaşayan nadir insanlar dansınız değerinizi iyi bilin.Ramazan Bayramınız mübarek olsun.
Bende öyle düşünüyorum ama aklımda hep bir şüphede var hazineye devredilsede bizlere bu paraları odemeyebilirler mi diye çevremizde bir tek inanan biziz aile büyüklerimiz çevremiz kim kime öder bu kadar parayı inanmayın böyle şeylere diyorlar bazen korku da olmuyor degil
Ama şuda var devlet bu parayi biz alalim diye yapmayacak. Kendi alabilmesi için yapacak. Bizde nasiplenecez. Ataturk hisselerinde kac iskur isatr isbtr var. Bunun içinde hukumetin devirden sonraki 2. Hareketi yonetime ana sozleşmeyi degistirmesi ve sonrada biriken yedek akçeyi kanuni sinir üstünün temettü olarak dagiltilmasi karari almaya calisacaktir. Tabi bunlar kendi hayalim . Boylece hem munzam hem devletin kasaya para girecek. Azınlık hisseler olarak bizimde cebe girecek. Sozlesme degisimden once ucuza kapstmak için imhayada gidebilirler. Her turlu işimize gelir. Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Korkunuzu anlıyorum ama bu korku bankadaki mevduatlara el koyacaklar korkusuna benziyor. Umduğumuz durum gerçekleşirse hazine üzerinden ttk ve tdk ne alırsa biz de aynısını alırız. Korktuğunuz durumun gerçekleşmesi ekonomik sistemin çökmesi demek. O durumda zaten alsak ne almasak ne. Türkiye cumhuriyeti tarihinde hiç olmamış bir şeyden endişe etmeye gerek yok bence. Huzurla beklemek ne güzel. Bahsettiğiniz gibi benim de güncel fiyattan kârım inanılmaz. Ama biz kâr etmek için değil ihya olmak için bekliyoruz. Alan alsın satan satın. Maksat pazar olsun. Kimse de bu garibin yazdıklarına göre alım satım yapmasın. Saygılar. İyi bayramlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1. Senin maliyetin ve elindeki lotlar beni ilgilendirmez.
2.Alan alır satan satar, sanane millet kaçtan alıyorsa alır, bu fiyattan alıyorlar diye millet delimi oluyor
3.Eğer hikayeye inanıyorsan fiyata takılmazsın
4.Beni ilgilendirmeyecek konuyu buraya taşıma o zaman senin vesvesen sana kalsın.
Evet bu güne kadar görüştüğüm tüm hukukçular brokerler hepsi aynı şeyi söylüyor tam olarak sizin söylediğiniz gibi zaten son zamanlarda bu kadar artmasının başka açıklaması olamaz özelikle iskurun fiyatına bakınca ve halen alim oluyorsa ve bu hisseyi orta gelirli kimsenin alamayacağını düşününce kesin gözüyle bakiyorsun ama işte yinede bir acaba oluyor bazen çok bekledik sonu güzel olur diye umut ediyorum hayırlısı olsun
Benim için ithamda bulunduğun için sana cevaben soyledim milletin satmasini sağlayıp kendim alayım onların elinden diye yazdığımı kastedip yazmadın mı onu bende ben zaten çok önce farketmisim ve almışım neden millete sattirmaya çalışıp alayım diye açıklama yaptım benim vesvesem bana kalırsa senin de her koşulda pofpoflaman sana kalsın bana cevap vermek zorunda değilsin burasıda senin babanın yeri değil nasıl sen istediğini yazabiliyorsan bende yazarım bana bir bitmedin diye cevap yazamazsın her tür dusunce yazılır konuşulur seni ilgilendirmez
Aslinda sizde haklisiniz ama sizinde dediginiz gibi hukukculara felan danistim. Olumsuzluguda iyi niyetinizle yaziyorsunuz. Ama hisseye daha alim girmeyi bilmeyen adamlarda burayi okuyor. Ve sizin olumsuzluk cumlelerinizi kuvvetle ihtimal olarak gorup olumsuz olarak guclu tesir edebilir. Piyasanin hayvani içgudusu kırılgan yapısı Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/yirmidorttv/stat...173746688?s=09
https://youtu.be/hd8c0JtnBRc
Sermaye Piyasası Kurulu'nca Birleşme ve Bölünme Tebliği’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı.
SPK'nın bugünkü Resmi Gazete'de bulunan Birleşme ve Bölünme Tebliği’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği'ne göre, 4'üncü maddenin birinci fıkrasına eklenen bentte yönetim kontrolünün tanımı, "Halka açık ortaklığın oy haklarının yüzde ellisinden fazlasına tek başına veya birlikte hareket ettikleri kişilerle beraber, doğrudan veya dolaylı olarak sahip olunmasını, yönetim kurulu üye sayısının salt çoğunluğunu seçme veya genel kurulda söz konusu sayıdaki üyelikler için aday gösterme hakkını veren imtiyazlı paylara sahip olunmasını” şeklinde yapıldı.
Aynı tebliğin 12'nci maddesinin sekizinci fıkrasında yer alan “Bu maddenin dördüncü, beşinci, altıncı ve yedinci fıkraları” ibaresinden sonra gelmek üzere “kamu kurum ve kuruluşlarının yönetim kontrolüne sahip olduğu payları Borsada işlem gören ortaklıklar ile” ibaresi eklendi.
Yayımı tarihinde yürürlüğe giren bu tebliğ hükümlerini Sermaye Piyasası Kurulu yürütüyor.
Bu işbankasuyla alakalı olabilir mi?
Hım hım hım hım hım ver ayarı kaptan ver ayarı..
Kardeş sen hiç diş ağrısı çektin mi? Bir iki ayda zengin olma hayalleri peşinde koşuyor sabredemiyorsunuz.Bir hissede beklemek diş ağrısının yanında hikayedir halinize şükredin.Hisse imha yada devir olursa tamamını vermeye razıyım diş doktoruna.Sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır.
Bazen “ne işim var burada” diyorum [emoji848]
Çok teşekkürler Sn. Cefaks.:)
Senin yerin bura kardeşim gezme iskurlarda😉
https://twitter.com/AyazMurat12/stat...688800256?s=09
Can cun can😅😅😅😅 başka çare yok zorlamaaa. Eskilerin affına yenilerin saygısına hitaben biz çok zorladık yıllar oldu şimdi onlar düşünsün.. Demli bir çay yudumlarken izliyorum Can cun can.
Kemikleşmiş bir kadro var bu hisselerde taşlaşmış yürekler var.Ne eğilmeye gelir ne duysallığa, manipülasyon yok spekülasyon yok adraksyon yemezler zorlamaa.Isbtr den başta sayın marslı ya ve bütün krallara selam olsun.
YÂRAB! Bizlere vermiş olduğun nimetler için sana sonsuz şükürler olsun.Bizleri her zaman şükretenlerden eyle.Bu dünyada ve diğer dünyada bize iyilikler nasip eyle.Bizleri cehennem ateşinden koru. Amin.
Amin
23 meslek hayatı ve 23 yıldır cebime para giriyor ama son bir yıldır para kazandım 22 yıldır hep kaybettim.Kaybetmemdeki en büyük nedenlerden birincisi aklımı irdemi başkalarına emanet verdiğimden bu işin tek bir karı oldu bana kimin doğru konuştuğu kimin yanlış adam olduğunu sezgilerimle artık kavrıyorum.Birinci kural en önemlisi bir adam size bir malı ucuz diyorsa hemen kaçın, piyasanın en uyanığı siz değilsiniz! Hiç hayatınızda sokakta gezerken size tanımadığınız bir adam gel şurada çok güzel bir iş var ortak yapalım bire on kazanacağız dediği oldumu olduysa size yazık oldu elinizdeki gitti geçmiş olsun.Benim şahsi fikrim hayatımın son demlerindeyim bu hisseler benim için son fırsat olarak görüyorum yani ya batara ya çıkara oynuyorum ama siz siz olun çoluk çocuğun rızkını geleceğinizi riske ederken on kere düşünün sonra karar verin.Aklınızı iradenizi kimseye emanet etmeyin.Ben bu işin sonuna kadar buradayım bu benim param hayatım bu beni bağlar sizinki de sizi.. Bu işin sonunda umarım ky mağdur olmaz.Hep beraber nice güzel günlere Hayırlı akşamlar.Ytd.ders niteliği taşır.
genelde bu postlar cıkınca satardım. hayırlısı diyorum artık.
A haberse yalandır