Patron boşuna uğraşma bu dere çok su götürür
Printable View
Patron boşuna uğraşma bu dere çok su götürür
Hadi patronun derdi bellide ona çanak tutan aracı kurumlara ne demeli böyle adilik olmaz hele işyatırım..
endeks 122 gordugunden beri 53 alim fiyatiyla 15 gundur tutunuyor . bundan da faylanarak 49 a kadar çekme ihtimalini hala mumkun buluyorum. (5 mart sonrasi ) .
153 milyon kârı eritip eritip 18 milyona düşürmüş helal olsun. Ama dur ben sana ortak kalacağım yada 100 den alacaksın 😠 1 lot bile olsa sana 100 e cakacagim şart olsun
-35M +18M kar iyi yarın tavan✈✈
ayni sms bugun tekrar geldi
Bu SMS bana ne den gelmiyor acabagi bende lot az diyemi ki sizde 1000 li mi de sizi rahatsiZ ediyor
1000 den az ama bana da geliyor
hem mail hem sms gelmiş.
Bana da geldi sabah geçenlerde yarısını verdim gerisini ortak olmayı düşünüyorum vermem 2 senedir tutuyorum bu lanet kağıdı verenin MK kendime diyorum
52.85 e sabitledi adamlar iyi baskılandılar girende mi yok anlamadım
öyle birşey yok kardeşim
Adamlar 53 un altında 30 bin işlem yaptırdılar helal olsun adamalara istediklerini alacaklar gibi maşallah son lotlari da bizden alırlar inşallah 😂
tacirler bal açığa satıyor tam sklcek adamlar
Şuan bist genelinde açığa satış yasak değilmi ?
Nekadar aracı kurum varsa baskıya gelmiş a.q üç kuruş etmeyen hisseleri alır 100 kuruşa çıkartırlar şu hisseye bikaçtane adam akıllı sahip çıkan yok yokso görürdüm marshallını akzosunu.
açığa satış yasak.. bilen de bilmeyen de konuşuyor
Bedavaya hisse topluyorlar bu işin sonunu görene kadar 10 lirayada düşürseler satmayacağım 53 altından alıcıyım hadi bakalım.
Dayanın gardaslarım sonu inşallah güzel olacak öyle kolay para kazanmak yok
dyo byo tavana dayandigi icin az hareketli sonra asagi
aynen öyle kardeşim asıl 6 martta safları sıklaştırmamız bu heriflere mal kaptırmamamız gerek.
Arkadaşlar 5 marttan sonra kar payı dağıtma yada bölünme gibi bir durum olabilirmi bu konuda ilgisi olan varmı acaba?
tahsisli veya bedelli sermaye artirarak halka acik kismini azaltma yoluna gidemezmi? almak zorundada kalmaZ
utanmasalar eksi kapatacak dürzüler.
Yeni alıcılar için 53 garantisinin son günüydü. Yarın ve sonraki günlerde alacak olanlara 53 garantisi yok. Elinde olanlar için ise 5 Mart son gün 53 garantisi için.
Yarından itibaren bakalım kaç lot gidecek ağaya
MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6000lot (5 kişi) daha satılmış bugün patrona 13600 lot gitti şimdiye kadar..
Çakal akzo bakalım ne işler peşinde
Bakalim ne olacak bu işin sonu :)