Endeks düşünce, aldı beni bir düşünce...heheheh
Printable View
Endeks düşünce, aldı beni bir düşünce...heheheh
Sadece kağıttan kaplanmış
Bip in gücü Whatsapp a geri adım attırdı.3 ay erteleme yapmış. lakin iş işten geçti.. insanlar bu konuda şüphe ile bakacak.. ayrıca bip in hizmet olarak çok daha iyi olduğu görüldü.. cumhurbaşkanlığı ve bakanlıklar bip de olduğu sürece artık sadece whatsapp değil bip de telefonlarınızdaki yerini aldı.. hoşgeldin bip
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşin siyasi kısmı beni ilgilendirmiyor. Elbette olayın içinde ülke çıkarlarının korunması da vardır. Ama borsa tarafındaki yatırımcı için bu süre zarfında beklentinin gerçekleştiği söylenemez. Ama bu varlık fonu muhabbeti başladığından beri, Tcell'in bu devir işlemindeki reel hisse birim fiyatını 3. bir şahsın bilmesi mümkün değil demiştim. Sanırım Telia'ya %24(530.000.000) hisse için, hisse başı yaklaşık 1$ ödendi. Şimdi de çukurova grubunun %13,76 payı (yaklaşık 302mil hissesi için) 1,6milyar dolar ödendiği söyleniyor medyada. Burdan bakarsak da, hisse başı 5,28$ gibi bir fiyat çıkıyor. En son IMTIS holding 110mil lotu hisse başı ortalana 15.25tl ye hızlandırılmış satış usulü ile sattı. Hissedarlar olarak aramızda para toplayalım. Yahu bu hissenin güncel değerlemesi hisse başı ne kadardır diye öğrenelim bari 🙂
Haber için teşekkürler. TR dahil hiç ümitli değildim Bip için. Ama Bangladeşte 1.sırada, Hindistan ve Çin'de whatsapp'ın üstüne çıkıp 3.sıraya yerleşmiş. Bu ülkelerin nüfus toplamı nerdeyse dünyanın yarı nüfusu. Böylesine bir başarıyı tahmin edemezdim. Ama iş tahtacının hünerine kalıyor. Bugün bu başarıyı vodafone yakalasa ve borsaya kote olsa %99.99 tavandı diyebilirim. Ama bu hissenin tek sıkıntısı yön verenlerin basiretsizliği. O yüzden çok da ümitlenemiyorum bile.
Zaten haber Cuma gününmüş. Ben bir an hafta sonu haberi sanmıştım. Dolayısıyla tahtacı yine yanıltmamış. 🙂
Bu olumlu gelişme ozsermeyeye yansıyınca mecbur gidecek ben uzun vadeli yatırım yapıyorum pek yazmam uzun yıllardır borsada aylardır da tcelldeyim temel analize göre ucuz kağıt zaten az kaldı onlardan biriside tcell ozsermeyeye yansıyan güzelliklerle iyice ucuzlayacak tcellden beklentim yeni bir thyao ,asels açıklamalarda bu yönde
Bipin yanında pasajdan baya ümitliyim önemli bir adım ve turkcell bu konuda çok büyük avantajlara sahip...
Bip in Çin, Hindistan, Pakistan, bangaldeş deki başarısından çok haberin can alıcı noktası şurası;
Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, .................. “Artık Turkcell’de bütün servisleri şirketleştiriyoruz. TV+’ı şirket haline getirdik, fizy’yi şirketleştirdik, lifebox’ı şirketleştirdik, BiP zaten şirketti. Şimdi artık birileri çıkıp geldiğinde BiP’e, fizy’ye, TV+’a ortak olabilir. Zaten yatırımcılardan bu konuda bir talep gördüğümüz için bu şirketleşme yoluna gittik. Turkcell içinden çıkan bu tarz şirketlerle 3-4 tane milyar dolarlık (unicorn) şirket yaratmak istiyoruz” demişti.
Vakıf yatırım da iştirakleri kastederek hedef fiyatını yükseltmişti..
"Turkcell: Güçlü abone bazına sahip olması, data talebinin sürmesi ve
ARPU büyümesi şirketi cazip kılıyor. Halka arzlara olan talep nedeniyle
iştirakleriyle ilgili potansiyel haber akışları, şirket hisselerini
destekleyebilir."
Argümanlar hazır, vakıf dikkat çekmiş, elbette birileri isteyince harekete geçecektir, kısacası hikayesi de hazır, bekliyoruz..
Buna benzer hareketleri hep görürüz.. satar görünürken alındığını ve tersi hareket ..her daim vardır.. takaslara hiç bakmam.. hikayesi olan hisseye doğru zamanda girebilmek ve sabretmek.. yeterli bulunca da satmak.. sadece bunu biliyorum
Vay be. Kağıdı ne perişan ediyorlar. Donlarında sallıyorlar bazı mihraklar. Sanıyorum özelliklede varlık fonuna gönderme yapıyorlar. Bence fetö dahil alım satimlar incelenmeli. Art niyetli olanlara derhal işlem yapılmalı. Çünkü bu yaşanan durumlar hiç normal değil. Öyle basit hareketler de değil. Yok spekmiş yok tahta sahibiymiş. Yok öyle bir seý. Bu daha güçlü bir finansal gücün oynaması
TECNO KC3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
neler kaçırttı bize be yazık yahu.
Sağnak başladı ama bizim şemsiye yine ters duruyor. Endeks +1.25
*şeker yatırım, turkcell hedef fiyatını 23,15 tl'den 23,60 tl'ye yükseltti, 'endeksin üzerinde getiri' tavsiyesini korudu
(19/01/2021 - 11:04:40)
Bu kağıt kesinlikle BIST 30 kağıdı olamaz bence altpazarda işlem görmesi gerekiyor. Altpazarda işlem görenler bile bundan daha istikrarlı vallahi yazıklar olsun yuvamizi yıkacak az kaldı ********ler.
TECNO KC3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genel Müdür A Para da Konuşuyor.
Laf çok da tahtaya faydası olacak birşey demedi daha. Bilindik Şeyler.
Bank america bugün sahnede...
Karşısında da citi var amaYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi gözünüz Aydın
kızdık bağırdık kağıda hareket verdik... Ha gayret