3.40 altından buralara gelen bir tahta...Biraz dinlenmesi ve saat 14.00 teki TCMB faiz kararını da görmek istemesi normal değil mi ?
Alanların bir kısmını dökmek mesela...Günlükçüleri, açıkçıları...
Printable View
3.40 altından buralara gelen bir tahta...Biraz dinlenmesi ve saat 14.00 teki TCMB faiz kararını da görmek istemesi normal değil mi ?
Alanların bir kısmını dökmek mesela...Günlükçüleri, açıkçıları...
Bu 4 ler baydi artik.habire pati
naj cekiyo.baski balatayi siyirdi.
Mantıklı yorum bende 14.den sonra hareket bekliyorum.Tam bu gitmeyecek derken 4.20 de buluruz belkide kendimizi bekleyelim bakalım
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi anda bi haber gelse...Devre kesse meselaaa...:)
Bir 4.04 kadar aldilar.ardindan 3.93 bastilar.menepozda spek amcam.karar veremiyo.fazla vaktin kalmadi aga..mal elinde patlayacak.
Yarim saat once twitirda birinin attigi gunlul takasa gorede paslasip duruyorlar...alanda yok satanda...
4.04 e kadar neden aldınız madem bi anda neden verdiniz ? :he:
Ne hisseymis be.ciktigi yerde duramiyor.bir gun artarsa ertesi gun dusuyor.takaslara gore mal alis satisi yok.cepto cep havasi var.mal bekliyorlar belli.gelmezse ne kadar surindurcekler bilemeyiz.ama aceleleri yok kesin.4 ustunden almak istemiyorlar.demekki marj dusuk.
Az sabır bilançoya az kaldı:)
ytd
Belki de son dökmeleri yapıyorlar...Bilemeyiz...
Uc dort yil once vakko ile kareli takip ediyordum.ikisininde fiyati 2.50 lardaydi.hangisini alsam diye karar veremiyirdum.sonucta karel 11 liralara dayandi.tabi karel ciddi karlar acikliyor.alti dolu cikisinin.bizimde yilda 100milyon 150 milyon karlar aciklamamiz lazimki fiyatim ucsun.
Fazla da yazıp reklam yapmamak lazım sanki...Sessizce elimizdekilerle beklemek lazım...
Bi yukarı bi aşağı tarayıp duruyorlar...:(:Sad::whistling::wu::hah::notr::ss: :esn:
Şu 2 gündür hacim iyi arttı bişeyler olablir yakın zamanda
Çok pis savaş var biri aşağı basıyor biri alıp yükseltiryor hacim fena bakalım :)
[QUOTE=Denseblood;3840771]Çok pis savaş var biri aşağı basıyor biri alıp yükseltiryor hacim fena bakalım :)
Bu kaç haftadır saçmalıklar kağıdı oldun vakko,
[QUOTE=Uşşaki;3840837]Önümüzdeki hafta bişeyler olacak kardeş bence 4.15 üstü gider bilançoya kadar fiyatlar aslında 4 üstü kapasa daha iyiydi ama olsun
Kendi kendilerine oynuyorlar bir grup var bu tahtada gedikten 500 bin alıp 10 dk başka yere aktarıveriyorlar takibi zor ancak bilanço süper gelmesi lazım o zaman kafalarındaki rakama isterse götürürler
Ytd
Cuma acayip işlemler oldu bu hafta kesin birşeyler olacak bu net beraber izleyeceğiz
Ytd
Aynen 4.10 u görecektir hacim canlandı bakalım nolcak pazartesi yarım gün olmasa iyiydi Ama olsun yarın 4 üstü kapatır bence bakalım hayırlısı
:shh::shh::shh: Sessiz...
4 üstü kapayacak devamı bayram sonrası:)
ytd
Bayram sonrası bilanço inşallah iyi gelir
4.03 yine güzel kapadı .
Artık bilanço fiyatlaması başlar Bugün haftadan snra 5 yolculuğu başlar inşallah
Fikri hür, vicdanı hür nesiller için yaşasın CUMHURİYET !!!
İş yatırım iyi mal aldı bu hafta güzel kapanışlara hazırlanın😁
Ytd
Yeni ABD yaptırımları geliyormuş...Dün akşam kabul edilmiş...Tam da zamanında...:(
Te gören var mı
Spekcigim seni zamaninda cok ikaz ettik.operasyonu bitit diye hava iyiyken.boyle elinde mal cakar.yukari kaldirsan yuzbinlerce satis yersin kafana.malida cikamazsin.bekle bakalim belki mart 2020 de yillik boancoda pacayi kurtarirsin:)))
Son bir kac gundur hacim artti.twitirdada populer bu ara.mal cikmayami calısiyon spek efendi.bi 4 yap bir 3.94 yap.yukari asagi asansor.. Sıkıştın kaldin demi...:))))
3 saatte 3 milyon lot islem.hacim baya fazla.yuksek hacim fiyat dususu???
Degerli yorumlarinizi bekliyoruz arkadaslar.
Twitira biri takas yapistirmis.olayi anladik.mal bosaltiyorlar.once citiden isyatirima aldilar.bugunde isyatirim 400 bin lot mal cikmis.a1 ise 167 bin lot cikmis.
Alanın eline veriyorlar aynen katılıyorum yüzdeoncu bence kaçmak zamanı geldi.bu arada ben natemdeyim
Son partiyi de bugün verdim hoşçakalın
Yahu en tepede kağıdı ilgisi olmayan bu sayfada niye ağıza alıp yönlendirme yaparlar anlamıyorum burası Vakko sayfası😊
Ytd