Bakalim takibe alalim onlari da o zaman.......
Printable View
Aft fonu bende 8 aydır var yeni yeni yükselmeye başladı 8 ay önce her gun düşüyordu akbankin aft ana para korumalı fonuna talep açtı ondan sonra ne olduysa fon yükselmeye başladı
RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tte icin cuma 13.30 dan önce sattım fon kapanış fiyatı tefasdaki değil galiba pazartesi açıklanan düşüş fiyatından mi satacak
RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yukarıdaki mesajda neden birlikte taşınabileceğini anlatmaya çalıştım. Tamamen istatistiki bilgilere göre yorum yaptım. Dediğim gibi gelecek yıl aynı performansı görür müyüz takip etmek lazım. Borsanın destek ve direnç seviyelerinden döndüğünü bilsek fon almaya zaten gerek yok. Direkt hisse senedi alır. Bir yıl sonrada zenginler listesine adımızı yazdırırız:yes:
Sn.Yuji
Uygun görürseniz, zamanınız olduğu zaman Borçlanma araçlarında döviz(eurobond)fonları içinde bir tablo yaparsanız faydalı olacaktır.
Emekleriniz için teşekkür ederiz.
Algıda seçicilik iyice arttı bende.
Tüm haber kanallarında alt yazı olarak geçiyor.
"Yatırım Fonları %40 büyüdü" haberini :)
Aslında haklısınız eskiden farkına bile varmazdım bu haberi , ama şimdi alt yazılar geçtikçe gözüme batıyor devamlı.
PPF'ler 2018 kapanışına göre 11 ayda %224 büyümüş.
Katılımlar da % 228 büyümüş.
Arkadaşlar bir sorum olacak dolar yükselmesine karsın almış olduğunuz bir fon varmı dolar endeksli ?? Yada alınabilecek bir fon
Dolar yukselmez
Yujselecefine inaniyorsaniz fon niye aliyorsunuz direk dolar alin
Dolar yukselmesi ne demek
Enf kudurmasi demek
Yil biterken hukumet sence buna musade edermi
Bu haftaki yukselis son ky elindeki dolari almak icib yapilan hamleydi
Dolar 5.70lere iner.ytd
Dikkatimi döviz tpz de çekiyor
Tte ciler
Tahminimce
Tte yarin cosacak...ytd
Keske persembe 1 dal alsaymisim diyorum
Parada vardi.simdi almaya kalksam en etken carsamba...o gunde gec olur
Kadermi bu be
Sn admustafa teşekkürler, %3 oldukça iyi bir getiri olmuş bence. Evet, gl1 sürecini de takip ediyordum, zararla çıkmamış ama yine de pek memnun edici bir şekilde çıkmamıştıniz fondan. Şimdiki durum ise pozitif görünüyor :) bilgi verdiğiniz için teşekkürler
Smartin cokmesi tte ye yarar...
Aselsan cuma gunu pakistan ile imzalanan buyuk projeye ortak oldu...bu da tte ye yarar
Logoyu takip etmeye gerek yok
Tabani olan hisse kesinlikle toplayacaktir...
Takip edilmesi gereken netas ve kfein hisseleridir. Yukaridakiler baglaminda tte nin yarin aksi bir durum olmazsa enaz arti 5 yapmasi lazim...smarttan cikan para benim cebime girmeyecek herhalde...girecegi yerler belli...ytd
Bu hafta cok kritik...
Ppt var
Yeni partilerin kurulusu var
Butce gorusmeleri basliyor
Dolar dansa basladi
5.80 i asmamali...
Ya 115 yolu acilacak
Yada 105 e geri doneriz...ytd
Arkayi saglama almak lazim...
Yanlız fon dünyasında ertesi gün ne olacağını tahmin etmekte işe yaramıyor.
Ertesi gün ne olacağını bir önceki gün 13.00'e kadar tahmin etmek lazım ki satış yada alış girip ertesi günkü durumdan faydalanılabilsin
Buda çok zor.
Yoksa 13.00'dan sonra iş işten geçtiği için yarın şu olur bu olur dememizde işe yarar bir sonuç doğurmuyor.
O zaman soruyorum, salı günü ne olur BİST:)