Bizdeki Shakira çakması Hadise İzmir fuarında beleşken,tabi ki yurdum insanı denir.
Printable View
Dut pekmezi kan yapmaz diyenler .....
müddei iddiasını ispatla mükelleftir!
Bir kaynakta
https://www.screencast.com/t/1sa1MXT7Bobe
Başka bir kaynakta
https://learnall.co.uk/what-are-the-...many-calories/
https://www.screencast.com/t/K7ErtoGa
Madem demir eksikliği dediniz:
Evet pek çok kişide demir eksikliği ve kaynaklı anemia vardır.
Ancak bu pek çok kişini asıl bakır eksikliği vardır. Demir ve bakır vücutta katsayısal bulunur.
Yani yeterli bakır olmaz ise karşısına demir koyamazsınız.
Anemia çekenler bilir, doktor ferro sanol verir, ancak bir türlü yükselmez,
Nedeni aslında bakır eksikliğidir.
Yani neymiş, evde bazı eşyaları bakıra çevirmek bakır eksiklğinin giderilmesine, dolayısı ile demir alınmasına dolayısı ile
kansızlığın önlenmesine katkıda bulunulacaktır. Yoksa inşaat demiri de yeseniz demirinizi artırmanız mümkün değil:-)
Biraz konu dışı olacak ama bende sağlıktan bahsedeceğim. 2 yıldır ibs-huzursuz bağırsak sendromu ile uğraşıyorum. Onbinlerce lira harcadım nafile..şiddetli bağırsak gazı, abdominal ağrı,cıvık dışkı, yorgunluk hissi.. işin ilginci bahsettiğim 10 kişiden 5 ince bizde de aynı şeyler mevcut doktorlar çare bulamıyor cevabı alıyorum..kan değerleri hepsi normal, kolonoskopi endoskopi temiz.. geleceğin stress hastalığı bu sanırım..
Biz : PKK/YPG/PYD düşman diyoruz. Rusya: Bu örgütlere dost diyor.
Biz : ESED rejimi yıkılmalı diyoruz. Rusya: ESAD'ı tüm olanaklarıyla destekliyor. Ayağa kaldırmaya çalışıyor.
Biz: Libya'da Hafter düşman diyoruz. Rusya: Hafter'i destekliyor.
Erdoğan, Rusya'nın en gıcık olduğu Ukrayna'yı ziyaretinden sonra uçakta yaptığı konuşmada, Ahmet Hakan'ın yazdığına göre "Rusya ile çelişmeyiz" buyurmuş...
Hani sabah sabah.
Haklısınız, ancak mesele çok basit. Burası platform değil. Size tek bir şey söyleyeyim. İnek sütü ve sütünden yapılmış herşeyi 4 aylığına bırakın. Ama kesinlikle hiç bir şekilde direk indirek inek sütü almamalısınız. Problemleriniz büyük oranda kaybolacaktır. Süreci hızlandırmak için bazı gıda destekleri ile süreci hızlandırabilirsiniz, ancak burası yeri değil.
Bence burası tam da yeri.
Biz bu başlıkta her şeyi yazıyoruz.
Aşk kin nefret heyecan yatırım ev hali barsak durumu çiçek böcek hatunlar trafik otomobil yiyecek siyaset diplomasi ...
Daha yakında tüm gün plastik boru contası tartıştık. :)
"şiddetli bağırsak gazı, abdominal ağrı,cıvık dışkı" nın lafı mı olur...
Doları sabitlediler zaten, biraz sağlık konuşmanın zararı yok kimseye.
Burası dolar topiğ'i, bakıyorum onun dışında hertürlü yazışma mevcut !!!,:evil:
Amirim cıvık afedersin, diyen kimdi yav Bizimkiler' de?
Konu dışı ben de bir şey sormak istiyorum buradakiler daha iyi bilir.
Wuhan Virüsü nedeniyle yurtdışı giriş - çıkışlarda veya herhangi bir şekilde sorun yaşayan var mı Avrupa için? Yahut duyan bilen ....
Cinsel, dinsel, tensel, felsefi, piskolicik, tarihi, edebî, edepsiz, coğrafî, kültürel, yerel, fizik, evsel, evrensel, kozmopolit, tıbbi, gayrı tibbi, astronomi, gastronomi, kozmoloji, kimya, biyoloji, meteoroloji atmadığım konu varsa affola, her konuya maydanozların başlığıdır bu başlık.:oleyo:
Yine dayandı 5.99'a.
Plevne savunması bir, dolar 6 lira savunması iki.
Bakalım yıkılacak mı, geri mi püskürtülecek.
Rallici Başkan nerede? :notr:
Şubat MB toplantısından önce 6 altında tuttun tuttun...
Son dakika: Van'ın Bahçesaray ilçesinde meydana gelen ve 5 vatandaşımızın canına mal olan çığ faciasında, 2 kişiyi arayan ekiplerin üzerine çığ düştü. Konuyla ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Soylu, "Malesef 8 vatandaşımızı kaybettik" dedi. Öte yandan İçişleri Bakanlığı, Van AFAD İl Müdürü Osman Uçar'ın da çığ altında kaldığını duyurdu.
"Van'da çığ altında kalanları arayan ekibin üstüne çığ düştü: Can kaybı 23"
bu nasil bir sorumsuzluktur, bu nasil zihniyet bozuklugudur ! nasil bir afet yonetimidir ?????!!
Ilki ve ucuncusu iyiymis.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rahat ol kardesim gecer. Keyif al hayattan. Toplantilarda vs. kafa bul bir seycigin kalmaz.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar endeksi yine 98'i geçmiş.
Şimdi bu endeks 99 olsa kurun dış nedenle %1 yani 6 kuruş artışı demek, daha mevcut düzeyi zor tutarken 6 kuruş artışı daha bastırmaları lazım.
Kolay gelsin bizim milli takıma ne diyelim, işleri zor.
Bugün Sabiha Gökçen'de pistten çıkan uçağın pilotunun bizim KEŞ takımından öğreneceği çok şey var...
Adamlar değil geniş kocaman Sabiha Gökçen pisti, 1-1,5 kuruşluk dar bir pistte koca dolar uçağını, yağmurlu çamurlu bir ekonomide rahatlıkla pistten çıkarmadan günlerdir dans ediyorlar...
Gıpta etmemek mümkün değil.
Madalya vermek lazım bu KEŞ takımına...
Trump da azıcık akıl olsa bu takımı alır FED 'e . Adamlar TL den çok dolara hükmediyor. Ekonomi bilimi alt- üst oldu .
Yav bu arada bende dolar yok niye buraya geliyorum anlamadım MK.
Sn pilavlı sanırım dolar grafiğinde 6 çok önemli bir rakam.Teknikçilerin üzerine oynuyorlar bence,6 geçilince stop loss yapacaklar , viop,shortçular,longçular,hepsi tavır değiştirebilir herkes 6 üzerine odaklanınca elbet ora geçilmesin diye bir tarafını yırtıyor birileri,ama sanırım artık zor.
FOMC de değişen bir şey yok. FED bir sonraki toplantıda sonuncuda olduğu gibi pas geçecek şu anda en yüsek ihtimal bu. Diğer ihtimal bir indirim daha yapması. Şu an mevcut ihtimaller bunlar. Bu ay sonunda yeniden bakarız.
Münafık muhalif haber kaynakları, 33 kişi çığ altında kalırken, Erdoğan Kırıkkale'de mitingde konuşuyordu diye milletin dikkatini çekiyorlarmış....
Yahu böyle anlamsız, adaletsiz bir yaklaşım olabilir mi.
Hazretin sustuğunu gören var mı?
Benzer şikayetler eşimde de vardı yapılmadık tetkik bakılmadık tahlil kalmadı hepsi de tertemiz çıktı kolonoskobisi endoskopisi de dahil. Hiçbir şey bulunamadı. 1.5-2 yıl sonra biz fark ettik ki arıtılmış su buna sebebiyet veriyor. Tekrar damacanaya döndük şükür sağlığına kavuştu...
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Asla ytd