Bundan sonra panik yapmiycam ustad
5 er.k lik aldim duruma gore artiracam
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bundan sonra panik yapmiycam ustad
5 er.k lik aldim duruma gore artiracam
2 yillik tahvil %4 kusur dustu
Orta ve uzunlarda .bi haftadir iyi durumda
16.sin faiz dususu.fiatlanmis
Onu diyor zaten
Geçende bi ara eksi geldiğinde pair trade yüzünden demişti.
Ama BİST'in yeteri kadar yükseldiğini düşünüyor.O yüzden kendi içinde tutarlı.
Yoksa aşağı yönlü bir gidiş başlarsa çoğu fon tarumar olacak, tedbir alıyorlardır umarım.
GMA, OKD, OPB düşülerde aşırı derecede eksi yazıyorlar, bakalım düşüş başladığında ne yapacaklar.
Dostlar,
Turk eurobond larindan 14/01/2041 kagidinin 3 000 000 000 USD buyuklugu vardi, yuzde 3 kupon odemesi vardi bugun. yarin da 15/01/2030 kagidinin 1,500,000,000 USD buyuklugu var, yuzde 5.937 lik kupon odemesi var..
Yorumlarinizi alalim piyasa yonunu konusalim...
Ustad bi senedir bu fon isindeyim 32 gunluk mevdut 29 dan dusmeye.baslayinca
Fil.len basladik kvba htt dzt ost.kiralar
Arada.bi tcd zarar denemesi
Anlik durum %50 ost %50. Tcd.okd eıb.eic
Tcd de bekliycen -500 gelsede.ertesigun + 1900 getirebiliyor.
Tecrube edindikASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kesinlikle TCD'de kal. yazılanın aksine borsanın eksi kapattığı zamanlarda bile düşüşü minimize edebiliyor..
aslında şöyle düşünsek yeterli korkmamamız için.
3 ay sonra tefaş'tan fon analizine girdiğimizde TCD'nin 3 aylık getirisi ne olur. en kötü şartta bile %10 yazıcaktır orada.
1 yılda %127 artmış bir fon, peki 1 yılda borsa ne kadar artmış %30 bu veri bile yeterli herşey için.
benim için borsanın performansından ziyade TCD'nin performansı önemli.
Avrupa borsaları bugün düşmüş.İngiltereyle bizimki ise yükşelişteydi.
https://www.bloomberght.com/avrupa-b...apandi-2243971
Veysel beyin fon yönetimi ile ilgisi yok, Veysel bey fon satış yönetmeni.
Fonu yöneten diğer iki kişi.
Okan Alpay genel müdür olarak gözüküyor. Asıl yük Oğuz Zıddıoğlu'nda bence. https://www.tacirlerportfoy.com.tr/H...neticiKadromuz
Arkadaslar
Kafanizda soru varsa
Korkmadan tacirleri arayin
Son derece nazik cevap veriyorlar
Cebini isterseniz veriyorlar
Whatsapptan surekli tahrik ederseniz engelliyorlar 😀😀😀😀😀
Vardiyaci ustadim
Yarin duzeltme olur mu?
Bu cikis bence ppt faiz dususunu fiyatliyor...aksi durum olmazsa persembeye kadar cikis var gibi...ytd
bizim işyerinde 20 yıldır finans ve portföy yönetim şirketlerinde çalışmış birisi var , baya bir yerde tanıdıkları var gerçekten
tacirler neden bu kadar yüksek diğerleri ulaşamıyor nasıl bu kadar fark olabilir dedim sebebini söyledi çok ilginç geldi.
direkt işin içinde üst yönetim varmış ve kendi paralarıda fondaymış ve viop / türev üzerine aşırı yoğunlaşmışlar.
tacirler bizim şirketede / arkadaşada teklif etmiş paranızı bize yatırın kazancımız çok iyi diye. tabi bizim patron girmez böyle işlere :)
ne zaman karar veriyorlar dedim piyasa kapandıktan sonramı gece geç saaatlere kadar çalışıyorlardır falan dedim. 7'den sonra kimseyi bulamazsın dedi.
senin dediğine yakın şey söyledi, günübirlik müdahale değilde girilen verilere göre otomatik trade ediyorlarmış tarzı.