İnşallah oyle olur ama şu cds lerin biraz düzelmesi lazım. Evet aynı düşünüyorum bunu bir süre elde tutmak lazım sanırım.
Printable View
Başlıkla alakasız şeyleri fon kafede yapın .. Günde 10 kere bu başlığa geliyorum biraz yardımcı olun , sohbet türü yazılarınızı fon kafede yapın .
Bugün öğleden önce yaptığım satış emirlerini iptal edebiliyor muyum ? Elime çarşamba günü geçicekti. Yoksa bir kez eşleşti ise hiç bir şekilde iptal edilemiyor mu ?
ZPC için yeni fiyatımız: 1,831566
eib fiyatı açıklayabilecek olan ?
EIC için yeni fiyatımız: 0,019719
Arti yazmış iki gözümün çiçeği
Evet getiri ve goturude daha dar bir alanda, doğru. Yani -si az olduğu gibi +si da ona uygun şekilde daha az. Ama asıl sorun şu ki, bu risk priminin ne zaman artma eksilme trendine gireceğini anlayamiyorum ki. Ve aslında bu fonların zamanında dolar artisinda daha çok getirmesinin sebebi bence cds'ti. Çünkü fonda başka bir enstrüman yok bildiğim kadarıyla. sizde de vardı bir eurobond fonu oldugunu hatırlıyorum. Emin degilim ake idi belki de. Umarım düze çıkabiliriz..☺
Eib eksi eic +0.25 nasil oldu .eic 2 gundur ayri takılıyor ikizinden.
Cds'ler arabanın kaskosuna benziyor. İç ve dış gerilim azalırken Cds lerde düşüyor. Geçen sene 500 lerdeydi yanlış hatirlamıyorsam. Bu sene Ocak ayında 230 lara kadar geri çekildi eurobond fonları o sayede güzel getiriler yaptı. Ben de Ake fon var düşüşleri sert oluyor
Hocam hocam
Mps nedir hocam
Normalde son dağılımına göre %0.12 gibi artı gelmesi gerekiyordu fakat EIB'e 20-30 milyon giriş oldu son günlerde. Düşüşlerde başka hisse eklediler anlaşılan. Bence hisse eklemek için endeksin uygun seviyelere gelmesini bekliyorlardı. Uzun süre %6 civarındaydı hisse oranı son girişlere rağmen şu an %7'yi geçmiş hisse oranı.
MPS için yeni fiyatımız: 1,346148
bu virüs başımıza bela
Dünya Sağlık Örgütü, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) için küresel risk seviyesini "yüksekten", "çok yüksek" seviyeye çıkardı.
Ben anlamadim dun olagan bir gundu eksi 3.5 yazdi
Bugun de eksi 3.5 yazmis
TCD için öngörüsü olan?
Hiç Tcd Tkf ci kalmadı gibi, bir ben kaldım fiyat verebilen var mı
5 aydir disimiz tirnagimizla elde ettigimi , kar bile demiyorum ,cuzi + lar .20 gunde uctu gitti,zarar bile yazdi
Fona yatirim isini tekrar sorgulamak lazim kanimca
SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.