Son saniyede 105 kapatmak için 8 kademe birden alan adam sabaha pişman olacaksın bil istedim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Son saniyede 105 kapatmak için 8 kademe birden alan adam sabaha pişman olacaksın bil istedim
Noname.. işi allaha mı bağladın..bak siz önce gidin imamlara ezan yerine okudukları şeylere itiraz edin..kimse onları dinlemek zorunda değil..iğrenc bir durum hâline geldi artık..
kigili...domates limon satmaya baslamis ya...
ali sabanci da ondan feyz almis...sabiha gokceni lunapark yapcakmis...adam akilli...krizi firsata cevircek...
Aleni bu sana. Boşanma.
Sadece üç günlük ömrü olan kelebek papatyaya aşık olur
Ancak öleceğine saatler kala seni seviyorum der
Papatya sadece bende diyebilir
Ve kelebek ölür.
Ona sevdiğimi neden zamanında söyleyemedim diye papatya üzüntüsünden hasta olur.
Yapraklarını dökmeye başlar döktüğü her yaprakta seni seviyorum der
Ve sonunda ölür.
İşte o günden beri sevdiğini söyleyemeyen herkes papatyaya sorar
Seviyor mu
Sevmiyor mu diye...
Sevdiğinizin elini bırakmayın ve hiç bir zaman üzmeyin...
KALIN SAĞLICAKLA
https://www.youtube.com/watch?v=7NsCVPv1Y2c
yok yahu yıllarca yaşayan kelebek var. hep hurafe bunnar.
2 gündür git-gellerle güzel mal verdiler. Yarın sabah çökertirler ve sonrası kısa bir tepki olur.
Mevcut Kurla
6.70 baz alırsak 1.3 Cent 93 bin ediyor kabaca
Kuzu ile vuruşurken
2 cent desteğimiz çalışıyordu
Vay be dolar bazlı altın bazlı neler olmuş neler
Yıllarca yaşamayan kelebek de var. Yıllarca yaşamayan insanda. Evrim danayla ineği nasıl açıklıyor. Bir mkmk istedi öbürkü mklmk ha...Sonra yıllarca böyle isteye isteye oldular :)
Neye inandığın beni ilgilendirmez. Ben senin inancına karışmıyorum sen de benimkine karışma LÜTFEN. Sen gibi inanmak zorunda değilim senin gibi yaşamakta bırak da bu hayat benim istediğim gibi yaşayım.
Ben yıllarca uçmak istedim ama beceremedim.
Yarın levyeyi elimize alalım, gelene gecene kime denk gelirse artık :drunk:
çok fazla çortlamış kişi var yada poz yok ama DJ düştü diye poz yapıyorlar (hepsi tangalarını :halay::halay::halay: sallıyor güya şortlar) ama yarın nötr açılırsa :kahkah::kahkah:
Endex-30 da 2008 krizindeki 1.53 dolar dibini gorduk...ilerde muhtemel 2.bir düşüş dalgası gelirse teknik olarak 2001 krizi dibi destek hedefi yada beklenti haline gelir.....
Kanımca borsaların gecen hafta görmüş oldukları en düşük değerler şimdilik destek olarak kalacaktır..
Baktım korona geliyor ay başında berbere gittim. Korona bitene kadar hedefim aşağıdaki modelhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c4db326505.jpg
Bakın viop hedge amaçlı icat edildi yıllar önce. bu amaçla kullanan için sıkıntı az olur. ben ara ara kapatsam da 140 binlerden beri kısa az yada çok pozisyon açtım hiç long açmadım. longu başka enstrumanlarda açtım. her dönemin bir huyu var. bunu görebilen şanslı. günlük al sat yapıyorsanız o başka.
Nerede elyotçular
Ne oldu 95 ve 105
Tırstılar galiba
Şimdi ben diyorum
95
Bc
Bu kriz 2001 krizinden farklı bence. 2001 de başta bankalar bir çok kuruluş, bireyler döviz borçlusu idi, BDDK yoktu. Şirketler, servetler el değiştirdi, düzenlemeler geldi, sonra dışarıdan fon girişleri vs hızla toparlanma oldu.
Şimdi otobüse toplu binmeyin deniyor, yan yana çalışmayın deniyor, evde aranıza mesafe koyun deniyor, yani IMF 100 milyar dolar borç verse ekonomide nasıl bir toparlanma olacak merak ediyorum.
ABD çok büyük ekonomi, orada durum fecaat olabilir.
xu30 du yukarıdaki graf.
vob30 son hali aşağıdaki gibi...dow sabaha 21.500 olursa bizimki abartır. ben flat oldum bu tehlikeye karşın. hoş 102.500 beklerken corttan lonka dönmek için gelmeyince flatledim fakat uzayamadım. hayırlısı zati Sayın Bozkurt a sözüm vardı bir süre mola elimi belli etmeyecem diye...iyi tradeler…
https://i.hizliresim.com/A0P5NT.jpg
Yarın "hedef magma" mı...?
Bu hastalik salgin krizinin en cok yikacagi yer ilk avrupa sonra cin sonra abd sonra biz ucuncu dunya sozum ona gelismekte olanlar
Avrupa zate yasli ve dolayisiyla
Daha hizli olucek
Bunun yaninda yeni ve farkli kulturlere adaptede olamiyo Adamlar Yani irkcilar malesef
Abd de de elbet sancilar olsada onlar atlatir gene yav. Hi tech var para var
Ucuncu dunya olarak bizler ise mucadelemize bakacaz artik
Yoksa kimse bize Bakmayi
bu da dow yanlışsam sabaha devre kesmeli
https://i.hizliresim.com/PYd1mE.jpg
Taban puan kaç be yaa
oradan açsın direk versin çoşkuyu
Biz kurbağa mıyız
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spot 85350-101500 görünüyor gibi
CCNTurk de Mehmet Çilingir 10 gün içinde 100 bin den fazla kişi ABD de ölecek, önlem alınmasaydı çok fazla olacaktı diyor.