ONS cular 1.695 altına dikkat edin , teknik formasyon çalışırsa 1.645 formasyon hedefi.
Printable View
ONS cular 1.695 altına dikkat edin , teknik formasyon çalışırsa 1.645 formasyon hedefi.
ML robotu belirli kriterler ile çalışıyor, muhtemelen Cocacola gibi sırdır.
Büyük traderlar yemleme yaparak robotu sahaya çekiyor olabilir. İncelemek lazım.
Güvenli liman dediğimiz altın 1750 küsür direncini bir türlü kıramadı. 2. dalga , ticaret savaşı vs OLMAZ ise ben altında çok hareket olmayacağını düşünüyorum bir süre en azından. Dolar endeksi basılan paraların da etkisiyle zayıf, burada üstüne swap gelirse daha da düşer.
Borsadan çıkış olsa da sadece düzeltme olur, ana trend yükseliş, yukarıda bahsettiğim senaryo olursa. Altın döviz fonlarından sonra Serbest döviz fonlarında da vergi arttırıldı. İç yatırımcı için sadece hisse ve yatırım fonları cazip hale geldi. Özetle benim öngörüm bu.
YTD.
program (aka robot) için kullanılan yöntemler sır değil.. "quantitative finance" üzerine herhangi bir kitap temel konuları gösteriyor.. önemli olan kodlama.. fakat onunda farklı olmasını beklemek zaten normal.. zaten aynı problemi iki farklı yazılımcıya ver tamamen farklı şekilde çözeceklerdir problemi..
Aristo’n abi spot pasta atabilirmisin
Xu100 tüm ve xu30 abi
Dow yine +1 yapti
Dow da en yüksek 25.999 oldu mesaja bak aga
İşaretleme yapılmış gibi en yüksek rakam
https://i.hizliresim.com/BcJJuC.png
19.05.2020 600 lerde paylaştığım gibi formasyon çalışıyor , bugun 480 cds
Seve seve vermedi
Zorla alacağız nasibimizi
Yapacak birşey yok
Vuruşmamız son gaz devam ediyor
Ytd
Hacim olsun diye bir yerden alıp bir yerden satıyorlar, süreki pasta göz önünde değil ise parça parça vermek sakat. Kimse bir şey yazmayınca sohbet konusu olsun diye pasta veriyordum yeni arkadaşlar katılınca şimdi yeterli fikir var. Merak eden olunca veya sıra dışı durum görürsem ve kayıtlar tam olduğunda yine veririm.
Ben kısa vadeli al sat yapıyorum, day trader diyorlar. Indıkatörlere artık konsantre olacağım. Farklı enstrümanlarda iş yapabilmek için indikatörlerin karakteristiğini derinlemesine anlamak lazım.
https://i.hizliresim.com/z7UreV.png
Kısa poz maliyetini düne göre bin puan iyileştirdik.
Herkese bol şanslar
Şu işe bak yersen
Borsa 3 aydır en yüksek rakama gelmiş
Para girişi. Var
Yermi bu Anadolu çocuğu
Borsaya alım geldikçe dolar da kopuyor
son 3 gün tamamen gaplı açılışlar..
son 11 günün (115 binden başlayan çıkış) ise 8 'inde yine gaplı açılışlar var..
bu gaplarda belirsizlikleri iyi kullandılar.. özellikle vadeli vs spot fiyatı ve bu anlamda belli başlı hisselerin vadeli vs spot farklarını esnek kullandılar.. mesela thy vadelisi günlerdir aynı yerde, spot ise sürekli düşüyor son günlerde ama hala vadelinin üstünde..
viop işlemlerinde teminatlarınızı (farklı kombinasyonların birbirine etkisi) hesaplamak için faydalı bir tool:
yfas internet şubesi >> viop işlemleri >> risk simülasyonu
Dax + 2.8 soluksuz cikiyor global
hisse veya viop hesabınızı ne aldım kaça sattım böyle takip ettiğiniz bir programınız veya excel tablonuz varmı yoksa benim gibi defter kalemmi devam ediyorsunuz... :he:
Vicente abi geliyon hep kötü haber verip duruyorsun ha 😊😊
Ahlaksızça alıyorlar sa alsınlar ı.g onların
Corona yokken seviye mi gidecekmiş adiler coniler de coni arıyor düdüklemek için
Yeri göğü aldılar hala alıyorlar alıyorlar alım alım alım... Oehh..
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Badem ler bugun 108.500 üzeri kapanış ilk hedefi , yarın ABD verileri ile bir dalgalanma olur mu ona yarın bakıcaz.
ne diyelim... 100 KASLAN GÜCÜ
aynen.. defter ve kalem devam.. not almak için oldukça ideal..her gün sonu "net pozisyon" sayfasını (günlük alım satımları netleştirip her enstrüman için net maliyet oluşturuyor) kaydediyorum.. takip etmek istedklerimi kagıda geçiriyorum.. 5-10 iş gününde recycle oluyor zaten genelde pozlar.. bazen çok seri işlem yaparsam endeks ve doların değerlerini işlemin yanına not almak zor alıyor.. ama onun haricinde pek problem olmuyor..
Böyle acımasızca satan kim pastada görebilen var mı. Corona morona da mı korkutmuyor bunları [emoji16]
ABD, ÇİNLİ SİVİL HAVAYOLU UÇUŞLARINI ASKIYA ALDI-BN/BLOOMBERG HT
winter is coming...
122.000 den long yapan enayidir hodri meydan. [emoji16]
x30
HSBC GARAN ağırlıklı satışta.
https://i.hizliresim.com/oRYmR8.png