Takdire şayan aksiyonlar aldıkları su götürmez bir gerçektir.
Aktif Bank, Dolara ne kadar faiz uyguluyor hususunda bilgi sahibi olan var mı ?
Printable View
Oran paylasip topigi canli tutun yoksa bankaci cakallar ham yaparlar hepimizi.
Syg,
Dün vakıf bir tanıdığa 12.75 ile bağlamış .
Oranlar hiç değişmedi verebileceğim en İyi orandan bağlıyorum demiş mt .
Bir de bu orandan yazın düşer diye 3 aylık yapalım demiş .
Miktarı bilmiyorum ama 300-400 gr vardır en az
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim e-turuncu hesabın 1 yıllık süresi temmuz ayında doluyordu fakat dün baktığımda faiz 12.5 olmuş, Bu durumda başka yere geçmek istiyorum. Garanti bankasında hesabım var hoş geldin faizi 14 veriyor, fakat 14 üzeri veren yerlerde olduğu için oraları mı tercih etmeliyim yoksa 350k için yeni bir hesap açmaya değmez mi acaba?
15 haziranda büyük ihtimal merkez faizlerde aşağı yönlü revizyon yapacak. dolar 3,50-3,60 seviyesi zaten istediği oran.
bu durumda 14 hazirana kadar 13,5 ing ile devam günlükte, o gün uzun vadede 6 aylık bağlamayı düşünüyorum.
Burgan yine temit mt 14.60 son fiyat diyo bilgisi olan var mı
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yanlışınız olmasın? Ben hesabı 5 Haziran 2016'da açmıştım tam olarak dün ilk kez 12.50 verdi. Muhtemelen ilk faiz işleyen gün Temmuz'dadır ancak hesap açılış Hazirandadır?
Gecelik olması şartı yoksa Vakıf öneririm büyüklerde en iyi veren o. Rahat 14.00 almanız lazım.
Burgan için sorun yoktur umarım zira devlet garantisi yok mu bankalarda
Niye büyük banka deniyor acaba
FED bu ay faiz artışı yapmasa dahi TCMB'nin Haziran ayında faiz indirmesini beklemiyorum, zira döviz kurları üzerinde yükseltici etkisini göze almak istemeyeceklerdir. 6 aylık şirket faaliyet sonuçları üzerinde olumsuz etkisini gözardı edemezler. Hatta GLP tavanını yükseltmeleri daha muhtemel.
Biraz önce kulüpte bir arkadaşım odea dan bugün vadesi dolan tl. ne olmuş bir bakayım diye nete girdi, vade otomatik 32 gün %10 oranla uzamış. Ne komik değil mi ? İnsanı resmen salak yerine koyan banka zihniyeti.... Bankaya borç veren bireysel mevduatçı korumasız. Üstüne de sanki banka mevduatçıya kredi verir gibi tomarla evrak imzalatıyor. Kredi verdiklerinin zaten kaçarı yok. Çok mu zor bunların düzenlenmesi. Benden borç ( kredi ) alan banka bana taahhüt ve kefil vermeli.
Neyse , dolar bölgesel riskler nedeniyle hareketlendiği için bu ay faiz düşmez, enseyi karartmayalım.
Odea eski para 55 gün 14.55;
32 güne 14.30 veriyorlardı, ben de 55 gün olsun dedim.
şekerbank gece gündüz isimli bir hesabı var.
miktar 250.000 altı olacak. süre 90 gün. hesap gecelik çalışıyor faiz % 14
tek şart son 6 ayda vadeli hesabınızın olmaması gerekiyor. oksijen hesabı gibi vadesize ayrılan her hangi bir miktar yok.
dolarcılar ahme ile can buluyor forumda 3.50 den 54 de geldi diye hemen tl cilere yuklenme :oleyo: ama ahme hicbi zaman zarar etmez 2.80-3.10-3.4 -3.5- 60 hatta 3.70 den bile dolar almıstır ama ortolaması her zaman 2.70 tir onun :kahkah: tersten calısıyor maliyet :oleyo:
Hesap hareketlerinden kontrol ettim, hesap açılış tarihi 05.07.2016 olarak görünüyor, e-turuncu başlangıcı 15.07.2016 nedense 1 ay önceden bitirmişler benim hoşgeldini, neyse artık başka yere geçeriz biz de. Yarın gidip Vakıf'ta şansımı deneyim. Teşekkür ederim.
Herkesin döviz geliri yok !!!
Beyanlarınıza DİKKAT etmenizi önemle rica ederim.
Doların acısını (Her ne kadar döviz geliriniz olsa da ) diğer Forum üyelerinden DOLAYLI yoldan çıkarmaya hakkınız yoktur !! Haddinizi biliniz.
Adım kadar emin ki Dolar şuan 4 TL olsaydı deli saçması beyanlarda söylemezdiniz.
Uzun lafın kısası Nezaketli olunuz !
Ayrıca AYNI CÜMLEYİ ben kursaydım gereken derhal yapılırdı ama şuan yapılmıyor !
Konuyu çok anlamadım ama ben eski forumu çok daha yakından takip ettiğim günlerde Ahme'yi söylediği atmasyon oranlardan tanıyorum. 1 değil 1 kaç defa uyarılmıştı. Kendisinin yazdığı oranları ciddiye almam. Anlaşılan sadece faiz oranı değil dolar konusunda da ortalığı karıştırmaya devam ediyor.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
6.6.2017 tarihinde yani bugün tcmb fonlamasında yeni bir rekor kırıldı.
tcmb sadece geç likidite fonlaması ile tüm zamanların rekoru olan 106 milyar TL ile bankaları fonladı.
ağırlıklı ortalama fonlama faizi %11.98 oldu.
Son 1 haftanın GLP fonlama değerleri.
30-05-2017 102678.00000
31-05-2017 100529.00000
01-06-2017 99035.00000
02-06-2017 104298.00000
05-06-2017 102508.00000
06-06-2017 106588.00000
Burgan 44K 14.50 eski para. 32 gün için dün baglandi
SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
170K 14.60 temdit 42 gün için bugün bağlandı
ahme son dolar bukucu :hah: gecen sene en baba paraya bile %10 veren ziraat ve akbanktan %13 almayı basarabilen yegane kisilik :oleyo: son zamanlarda paylastıgı tl oranlar diger paylasımlara yakınsama gostersede dolar maliyeti biturlu hesaplayamadı gitti..:kmk: sonra burda gelip tl cilere sarıyor kim al dedi sana 3.75 ten bile dolar al diye ...birde su reklam olmasın hani unlu siyah ekranlı dolar forumu var orda ahme vari suruyle var kac gundur katar ı mı batırmadılar katar -suudi savasımı cıkarmadılar rusyayı abd ye mi sokmadılar 3.dunya savası mı cıkarmadılar hatta ve hatta dunyadaki en buyuk askeri ussu katarda olan abd ile katarı bile savastırdılar :plc: terste kalmak boyle bisey olsa gerek ...olmayan haberler le abuk sabuk yazılarla dolar cıksın diye medet ummak ..resmen komodi yav :kahkah: yukardan alırken dusunecektiniz birsey devamlı cıkmaz devamlı da dusmez ..onemli olan trend baslarken icinde olmak trend biterken dısında olmaktır..zaten bunu ogrendiginizde profesyonel yatırımcı olmıssunuz demektir.:yes:
Dun gorustugum 2 banka burgan temdite 14.60 veriyor 32 gunluk...odea ise miktar ne olursa olsun vadeli +oksijen teklif ediyor ..o durumda oksijen neti 13.95 geliyor..vadeli ise 55 gun + olacak sekilde 14.60 veriyor...yok buna yanasmam derseniz normal 32 gunluk ise 14.30 veriyor.
Bloombergde gene 16 üzeri swap çok kolay bulunuyor dedi.peki nerde ?Patagonya damı? Bloomberg i telden arasak sorsak..
1.1275/1.1160=%1reel faiz var .reel faiz çok yüksek 😃😄faiz 15 kabul edersek eger
Bloomberght yi eleştirmek yerine ;gerçekten bu oranları nereden, nasıl alıyorlar diye araştırma yapmak, emek harcamak daha mantıklı. Para biriktirmek ve muhafaza etmek basit insanların işi olmadığı gibi, kolaya kaçarak adam kullanarak , oturduğun yerden , paylaşmadan ama paylaşım isteyerek uyanıklık yapmak da zor iştir.
Mutlaka bankalara giderek oran istiyoruz, beğensek te beğenmesek de paylaşalım. Bu bir sinerjidir. Ev ve araba alırken - satarken bile çeşitli internet sitelerindeki fiyatları inceleyerek fikir sahibi oluyoruz. Bankaya araştırmadan, bilgi edinmeden gittiğimizde müşteri temsilcisinin teklifini nasıl değerlendireceğiz.
Sonuç olarak ; çoğunun becerip alamadığı için veya uğraşmadığı için alamadığı orana ulaşanlar var. ne kadar '' artık yazmayayım'' desem de , yine vicdanım - Yaz - diyor. Gerisi bireylerin çabasına kalıyor.
Örnek ; Yüksek faiz veren bankanın bir m.t. aynı gün bana verdiği oranı, benim selamımla giden komşuma vermedi. Nedeni ; İnsan gibi dialog kurmaması. Yoksa O' nun parası benden çoktu. Bazen ses tonu, bazen vücut dili önemlidir. Bu işlerin bir ayarı olduğuna inanmıyorum.