hocam ne sürüyor tarlamı yav ...cumaya 150 000 yapsın bari :)
yoksa pala bizi de sürer buralardan :)
Printable View
x100 maksimum 103500
vadeli 130 bende .... bakalım artık .... kar zarar ortak neticede yapacak birşey yok ...
Sal be namussuz sal .........................
garan buradan düşen kanal direnci ki şimdi destek oldu.... 9,96 yı bir test etse yeter.... bu ne yaw... al allll alll.....
ola ne ralli yaptı bist dolar,euro,faiz hepsi yükselişte kim alıyor bu derece malı ,yerliler izliyor sadece
Daha önce de yazdım ..İstanbul borsası aslında çok ucuz mesela en major hissesi olan GARAN henüz 2013 tepe fiyatına (TL bazlı 10.52) gelmiş değil ki tee 2010 senesindeki yani 7 yıl önceki Dolar bazlı zirvesine göre nerdeyse yarı fiyatta .
Fakat nerdeyse 8 aydır düzeltme yapmadan yukarı giden bir borsa var işte bu normal değil yoksa fiyatlar ucuz.
malı kaptırana geçmiş olsun diom :party:
Bu ZATI muhterem ne kadar reklam yapsa haklı değil mi ?
https://resmim.net/f/o2OBwL.png
bi bnm goltş getmeyo dümencilere para lazım değilmiş anme hizmeti yapıyo sanki lotları patrona al topladık para mara istemiyoz diecekler dümenciler :kahkah:
mert abimin deyimiyle.... tarihi günler yaşıyoruz gerçekten...
sen git sabah... garan toplandığını gösteren pastayı mekana ekle.... sonra da dönüş görmeden tepe aramaya çalış... :vk::vk::vk:
diğer tarafa bakayım dedim short basan basana ...pala gebertmeden bırakmaz....
garan 10.37 vob 128525 gördü :notr:
https://www.izlesene.com/video/wilhe...kayesi/8476450
Bu gün kendi yazdıklarımı kendim okudum neyse SAĞLIK olsun belkide kenarda biraz seyir bana iyi gelecek bir Grafik atayım topik ŞARTLAN mamıştır inşaallah ...
https://resmim.net/f/T6iHQN.png
uzun bir aradan sonra 2500 lük günlük marj ...
pat die sallamaz endeks şortçular yedirsin bide iyi haber servis edilsin cumadan sonra haftaya yidire yidire verir aşa atıyom tutarsa :p:kahkah:
Bende sosyal medyada TRENT çizgileri formasyonları gördüğüm için takip ediyorum belki bir kaç çizgi formasyondan bilgi edinirim diye
tabiiki ÖNEMLİ olan yapabilmek bunun içinde SAMİMİ insanlar içinde sohbet etmek fikir alışverişini önemsiyorum zamanla diğer konularada vakıf olurum inşaallah
ykbnk hala naz yapıyo koç didik emme dümen çekiiiii :p
vay be ömrümden ömür gitti lanet olsun bu 60 lara .......... istesekte açamayız artık şükür
bu thy bugün yarın bişi yapmaz ise satmıycam kalan lotları sebebi yolu uzun olduğunu düşünüyorum ha giderse illa 3-5 düzeltme yer böyle dümennde %1-2 takılırsa uymaz dün gece yazdım gitmedi cumaya kadar yazcam
Bunun için ben ısrarla online real time yazın diyorum onun için 2 defa üstüste 1000 point alanı tebrik ederim dedim.
En basit örnek kendim...beni bilenler çok iyi bilirler çok azılı bir boğayım tee Kasımda çok büyük bir rallinin geleceğini ön gördüm ve paylaştım geçen vadeye kadar da hep long poz da oldum bunu da online paylaştım ..fakat şimdi şortta yakalandım..
Bilmek değil yapabilmek önemli.
Şu an topik tam istediğim gibi herkes gerçek zamanlı çevrim içi pozisyonlarını ve maliyetlerini yazıyor , bazı yerlerde gördüğümüz gibi işkembeden sanal sallama yok yani ,neyse o ...
bi not daha düşim bu gitmeyen dümenciler varya haftaya hamle yapmazlar ise hangi hisse olursa olsun fark etmez ky bu 100bn rakamından ister istemez korkar gelmez o tahtalar gitmek zorunda yoksa köye de getirseler lotları traş usd bazında küllüm zararda bi çok spek bazı işi biliyom die geçinen dümenciler spek aşa verirkende kazanıyo dienler olii he gülüm kazaniiii babayı kazanıyo emme :rules:
Herkeslere kucak dolusu sevgiler , saygılar artık izlesemde uzaktan izlerim .
Bol kazançlar .
Canımsın Mert abim kendine iyi bak :wave:
https://www.youtube.com/watch?v=JcUX7P41bzU
çay zamanı:halay:
yarın 130.000 lere yakın döşenerim ne varsa .fulll ....131.000 stop.... kar zarar kabulum....
yarın öğleden itibaren yokum ..birkaç gün ...sanırım çarşamba gelirim... şehir dışında olacam.... ya patlatır gocabıyık ya ben ondan kıl kopartırım ...
şimdiden ..101500 haftalık kapanış ..enaz 2 ay 100.000 altı görmek hayal olur....
xu100 102907
xu030 126568
Vob 128675
Garan 10.38
Gördüler.