.........................
Printable View
- hafta sonları saat 10.00 ila 20.00 saatleri dışında sokağa çıkma sınırlaması uygulanacak.
- ara tatile giren tüm okullar yıl sonuna kadar online eğitime devam edecek.
- 65 yaş üstü için uygulanan belirli saatlerde sokağa çıkma uygulaması çalışanlar hariç olmak üzere, 20 yaş altına da uygulanacak
- avm, berber, restoran, market, kuaförlerin çalışma süreleri 10:00-20:00 arası sınırlandırıldı.
- sinemalar yıl sonuna kadar kapalı kalacak
- restoran ve kafelerde sadece paket servis uygulamasına geçilecek
- tüm spor müsabakaları seyircisiz oynanacak, halı sahalar kapanacak.
- ana cadde ve meydanlarındaki sigara içme yasağı sürecek.
- kıraathaneler faaliyetlerine bir süre ara verecek.
- il hıfzıssıhha kurulları bu sınırlamaları genişletebilecek
- kamudaki esnek çalışma düzeni devam edecek.
103 can kaybı 3819 hasta asıl sorun burda... Yani önlemler çok daha sıkı olmalıydı. Nedense hep sonradan dank ediyor..
Gülmezseniz bişey soracağım; Uzun zamandır Viop da işlem yapmıyordum, bu teminat tutarları aracı kurumlar arası değişkenlik gösteriyor mu? Altın sözleşmesi bende 90 TL görünüyor ve bu tutar üzerinden işlem yapıyor.
Tapatalk kullanarak iPhone 11 aracılığıyla gönderildi
İçişleri bakanlığının kararını mı bekliyor millet.
Yasak hafta sonumu , hafta içimi tartışması var kuşta:)
Tek ciddi kısıtlama okulların kapatılması olmuş. Daha sıkı tedbirler şart gibi. Bilim kurulunun olayın ciddiyetini.'biri' lerine anlatabilmesi gerekir...
Büyük şehirlerde toplu tasimadaki yoğunluğu azaltmadan etrafta dolaşan 20-35 yaş arası süper taşıyıcıları tespit etmeden bu iş hastahanelerdeki yoğun bakım ünitelerini rahatlatmaktan öteye gidemez. Çin teknolojinin de yardımı ile taşıyıcıları bile tespit etti. Haaa bizim gibi maske takmayı bile beceremeyen bir toplumda teknoloji ise yarar mı acaba....
Hangi yüksek teknoloji ürününü kullandilar mesela? Avrupa ve Amerika'nın bile elinde olmayan hangi teknolojiymis o öyleRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
totaliter/despot sistemin avantajını kullandılar..
hastalık la mücadelede en optimal rejim tipi...
aynı sistem dünyaya yaydı ama olsun :he: :he:
Ciddi bir sistem sorunumuz var artık. Herşeyin çözümünü ben bilirim. Açıklamasını ben yaparım. Dümende ben varım.Şarkısıda vardı. MFÖ. '' Sen neymişsin be abi''🤐
Sartlara gore tedbirler sıkı bile sayılır
Normal gunlerde ulkeyi batirmasaydi daha iyi tedbirler alinirdi komple kapanma komple iflas demek
Asi cok hayati artik hizlica cikmali
65 yaz üzerine sıkı tedbir gelmeli yarin yine hepsi sokaklarda olcak virusu yayan bu kesim
normalde takasbankın GRAM ALTIN için istediği teminat 60 tl.dir.
kurumdan kuruma değişiklik gösterebilir.
Aracı kurumlar Takasbank teminatını YNEN uygulayabileceği gibi, Risk görüyorlarsa Teminat oranlarını kendileri istedikleri gibi uygulayabilirler, Kaldıraç oranını teminatı yüksek tutarak kısıtlayabilirler.
Bugün masayı kim salladı arkadaş ne güzel kış uykusundaydık, kim uyandırdı bizi :) asdass
Allah Yar ve Yardımcımız OLSUN
Benım Bır avrupa ulkesı vatandasından ne farkım var
VOB kapanışa göre kaç puan artı yada eksi?
Dr. Artunç Kocabalkan
@artunckocabalkn
·
26d
Bu akşamdan sonra Para politikası çok karışık sadeleşmeli diyen olmaz artık herhalde
Prof.Dr.Burak ARZOVA adlı kullanıcı beğendi
İris Cİbre
@iriscibre
·
1 sa
Ben anlamadim Restaurant ve cafe ler sadece hafta sonu mu yasak 20.00 sonrasi yoksa toptan yasak ve paket servis mi? 10.00 ile 20.00 arasi dolasmak serbest, diger saatler degil, sinemalar toptan yasak.
Hic birsey anlamadim ben
Borsanın İzinden Retweetledi
Cem Say
@say_cem
·
1 sa
Milyonlar Türkçe bir metinde ne denildiğini anlamaya çalışıyor.
Tüik verilerine döndü bu iş:)
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
56d
Russia state-affiliated media
Sergen Yalçın: Sokağa çıkma yasağı saat 8'de başlıyor. Bizim maçlar saat 7'de başlıyor. İlk yarıyı oynayıp bırakacağız galiba
https://sptnkne.ws/EvMf
:kahkah::kahkah:
anlayan anlamayana anlatsın :he:
https://i.hizliresim.com/VRV3PK.png
o değil de spa ve hamamları kapamamışlar... :he:
resturanta gidip yemek yiyemicem ama spaya gidip 2 m2 odada masaj yaptırabilicem...
yapacağınız işi...
bu ülke zıvanadan çıktı...
sabah açılış artımı eksimi üstadları öne alalım ricayla...
Anlaşılamayacak bir şey yok, saat 10:00 ile 20:00 arasında olmayan saatlerde evde olmamak yasak değil...''