Yayılım demeyelim de aşılananlar daha hafif geçirecek ve ölmeyecekler diyelim.yoksa sanırım aşılananlar da hem yakalanıyor hem bulastiriyorlar.gerci malum bu hastalık hakkında her şey yeni asilananlarin olayı üç dört aya daha iyi anlaşılır.
Printable View
Yayılım demeyelim de aşılananlar daha hafif geçirecek ve ölmeyecekler diyelim.yoksa sanırım aşılananlar da hem yakalanıyor hem bulastiriyorlar.gerci malum bu hastalık hakkında her şey yeni asilananlarin olayı üç dört aya daha iyi anlaşılır.
Şu anda ingiltere en yüksek aşılamaya ulaştı avrupada ve ölüm sayısıda vaka sayısıda en düşük ülkelerin başında geliyor
Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ) internet sitesinde, nisan ayına ilişkin tarife tablosu yayımlandı.
Buna göre, BOTAŞ'ın konut tüketicileri için gaz dağıtım şirketlerine uyguladığı satış fiyatı, martta geçerli olan tarifeye göre yüzde 1 artışla 1000 metreküp doğal gaz için 1302 lira 475 kuruş, sanayi ve elektrik üretim santralleri için 1456 lira 845 kuruş olarak belirlendi.
Not: 1 Nisan şakası değildir.
ABD Başkanı 2.3 trilyon dolarlık altyapı planını duyurdu
ABD Başkanı Joe Biden ABD nin altyapısını yenileyecek 8 yıllık planını açıkladı.
Planı bir kuşakta bir kez olacak yatırım olarak nitelendiren Biden planın sadece sorunlara geçici çözüm getirmeyecek ve İkinci Dünya Savaşından bu yana gerçekleşmiş en yüksek iş kapasitesi yaratacak bir yatırım olduğunu söyledi.
https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/...yurdu-6346429/
Loner Hocam,
https://www.youtube.com/watch?v=klfG...RICHPICKSDAILY
Bu CVX.V ile ilgili rastladigim en kapsamli rapor.
C$ 0.59 ort.maaliyet 31.000 lot.
Biden siz kısa doncek ile gezerkene senatördü, 36 yıl boyunca.
Ayrıca katolikmiş, Kennedy'den sonra II. katolik başkan.
Sanki çok lâzım bana, milletin araplar dışında ki ırkı, dini, mezhebi.
Yine yeniden ıslak odun.
Şey : 8,2131
Dayak klubü
Şey 8.3 da yorulmuştu...bakalım nerede dinlenmeye çekilecek....
Sanki bi 30-40 kr gerileme gelir diye düşünüyorum. 7.2-8.2 iyi kar bıraktı 1 haftada. Zaten maliyet 5.2
Satmamak için zor tutuyorum kendimi
hamasetle ekonomi gitse gitse uçuruma gider...zaten enflasyon yoluyla tl mevduatçıları fena halde öpüyorlar...
bir an önce yapılması gerekeni yapmak elzemdir...
yabancılara bir süre önce müthiş bir kazık atıldı...
ağzımıdan kuş tutsak onları ikna etmemiz imkansız
bunun sonuncu en basitinden ilaç ve gıdaya ulaşamama problemi ile karşılaşma riski büyüyor...
İMF ile masaya oturup bir yol haritası çizilmesi şarttır...
Yoksa ÇUF ÇUF
Olan bize oluyor.
Dolar yükseldi diye herseye zam geliyor.
Sonra dolar düşüyor. Ama zamlanan malların fiyatı düşmüyor.
Sonra dolar düştüğü yerden yine yükseliyor.
Daha önce zamlanan fiyatlara yine zam geliyor.
Sistem bu.
Bayıltana kadar dövüyorlar. Ayıltıp tekrar dövüyorlar.
Dayak klubü
Kim bilir belki de reis aynı faiz yükseltme politikasına devam eder
Bugünkü %2 stopaj olayı da tamamını satmama etken oldu
Sattığım rakam 8.19.. bakalım kaçtan geri koyacağım..bu mesajı uplarım..
Dediğim gibi net 1 haftada %13 para kazanmışsın.. kardan vermiş olurum şahsen diyip sattım herşeyi. Çünkü tüm bu hareketleri yaptığı dönemlerde 40-50 kr geri geldi. 5.50-6.20 de de geldi , 6.70-7.30 da da geldi. Şimdide bekliyorum. Gelmezse canı sağolsun. Ben çok uzun vadeciyim..
Bi kere daha böyle satıp %2 karla geri koymuştum . Sonra %6-7 daha geri gelmişti. Şimdi hedef %5
https://i.resimyukle.xyz/.
Buda lebalep aşı kuyruğu gittim yüzlerce kişi aşı için sırada adını listeye yazdırıyon seslenmelerini bekliyon listeye baktım a4 kağıdına arkalı önlü 6 liste her birinde 40 kişi olsa önümde 240 kişi var 200 ü orada -2. kat nefes bile alınmıyor adımı yazdırdım çıktım 45 dakika sonra tekrar gittim içerisi gene lebalep listeden baktım önümde 20 kişi var bekledim aşımı oldum çıktım 200 kişi halen vurdurmak için bekliyordu. Bence onların bir kısmına bugün vuran sağlam vuracak haftaya hepsi virüslü gezecek
Merkez Bankası’na kayıp rezerv davası
Halkın Kurtuluşu Partisi (HKP) Merkez Bankası’nın (MB) kime, ne kadar ve hangi kurdan sattığı bilinmeyen 126.3 milyar dolarlık döviz rezervleriyle ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...davasi-6346357
Büyük kentte oturmanın nimetlerini yararlanıyorsanız, kalabalıkların yarattığı izdihamdan şikayet etmemek gerekir. Ankara'da sadece keçiörenin nüfusu ülkedeki birçok kenten daha fazla.
Örneğin siz 6-7 km. yolu 45dakikada, 1 saatte alırken biz 3-4 dakikada alıyoruz. Ancak küçük bankaların şubeleri yok. Metro grossmarket gibi büyük marketler yok. Bazı şeyleri az çeşit içinde seçerek pahalı alıyoruz.
Biz 300 bin nüfuslu bir kentteyiz. Eşim dün aşı oldu. Sağlık ocağında 2-3 hasta vardı. 10 dakika bekledik. Hemşire ile 15 dakika sohbet ettik.
Tabii bir de virüs daha az yayılıyor.
Dün akşam saat 16:00 da dolar gevşemeye başlayınca kafama dank etti.
Olumsuz bir haberse (stopaj uzamayacaksa) neden gevşiyor dedim kendi kendime.
Elimdeki dolarların hepsini 8.27 den verdim.
400 gün 0 stopajla yüzde 20 den bağladım.
Her ay nerdeyse yüzde 2 kazanç garanti.
Kasa sen değilsen oyunu yönlendiremezsin.
Hele ki kasa sahibi her türlü hile hurda yapıyorsa....