Çıkamıyorum bir dip daha yapsamda sonra çıksam diyor sanki
Printable View
Çıkamıyorum bir dip daha yapsamda sonra çıksam diyor sanki
Kademeler çok sağlam
bugün ne güzel 57.20 almıştım twitterda aldım diye attığım twitin altına yorum yazanlar yüzünden 57.40 dan sattım lanet gelsin
Hayırlı olsun ama teknik olarak çok iyi yerden mal almışsınız aslında. 57 lira altı saatlik kapanışlar grafiği bozar normalde ..Üstünde bence malı taşımak lazım..ytd
Twitter yada bu forum insana bildiğini unutturuyor. Poz almadan önce bakılabilir ama poz aldıktan sonra dikkate almamak lazım..
Önümüzdeki hafta güzel haber
akışları olabilir. Takipteyim
Tahsisli sermaye artışı ile
şirkete yabancı fonlardan
ciddi bir nakit girişi olacak
Yatırımlar için akıllıca bir girişim
Şaşa şantiyesinde yangın çıkmış
100 lirayı görelim sonra yakarsınız :)
Yatayda aylarca malı boşa toplamadılar. İlaveten maliyetletleri dolar olarak da zararda iyicene..
Para kazanmak için mecbur yukarı alacak zamanı gelince...Milyonlarca lotu ben almadım.....
Yürümesin diye ellerinden geleni yapoyolar . set çekmişleer resmen
Evet aşırı baskı var.. Gerilen yay hızlı boşalır...
Bakalım..
Adam saatlikte ortalama üstüne atmamak için resmen kendini yırtıyor. Ortalamaya geldi mi satışa mal koyuyor..
Anlamsız...
Kapanışta vadeli tarafta alım geldi...Pazartesi olumlu bir açılış olacağını düşünüyorum.ytd.
Yaz ayları zaten genel olarak
sasa için durgun geçer
Asıl hareketlerini sonbaharda yapıyor
Ancak bu sene durum biraz farklı
Bence yabancı ortaklık konusu
heran gündeme gelecek gibi sanki
Bu konu sürpriz olmayacak tabiki
Sayın Erdemoğlu nun bu konudaki
net açıklamaları olmuştu.
Hayata geçirilmesi hususunda henüz
bir tarih yok. Yatırıcılar olarak
kulağımız kirişte.
Saatlik grafiği tam kıvamında... Dün yazdığım gibi kapanışta son 15 dk vadeliyi iyi aldılar..
Pazartesi yukarı bir şekilde açarak flama formasyonunu aktif edecek diye düşünüyorum...Bakalım...
Tivitır'da 190dan 80e çakıldığında yazmayı bırakan Sasaniler, pta'nın açılmasına yaklaştığımız için ortaya çıktılar sanırım... Hayal ettikleri Sasa sıçraması gerçekleşirse, masada olmak istediler gibi duruyor... Biz demiştik masası bu...
Şahsi gündeminde, pek anlamadığım kur farkı zararı, kendi bilançoma göre alım fırsatı verir mi adlı düşünce var. Kur farkı zarar yazacak mı, onu da bilmiyorum yani:)
Bilanço sevimli gelmeyecek. Şu an geri kaldığı ve formasyon olduğu için harekete başladı. Kapanışta tuzak mı değil mi göreceğiz.
Bugünde baskılıyolar. Kademelere yığmışlar lotları sakın gitme diyorlar.
59.50 de 326 k 59.60 205 k 59.70 de 205 k aradaki kademelerde 100 den aşağı değil . nedir bu kadar baskı ?
59.70 geçmesi için bize 1.5 milyon lot alım lazım :))
Rica ederim. Sasa nın zirve görmesi spekülatifti. Ne bilançosu ne de yatırımın dönüş süresi açısından o dönem için anlamsızdı...Patron keşke baştan izin vermeseydi. Ama olan oldu tabi.
Zirve 4.42 dolar.
Şu an 2.26 dolar...
Yani çok yordu yatırımcısını.
Burada bir süre önce Sasa nın artık iyi alım yerinin 2 dolar civarı olduğunu ve altına inse bile uzun süre kalacağını düşünmediğimi yazmıştım.
Kısa vade 2.10 dolar altında haftalık kapanış yapmadıkça elimde tutmaya devam ederim...
Büyük düşüşün nedeni patron olmasaydı reportajının yayınlanmasından sonra bir açıklama yapardı . sustu ve şirket bir açıklama yapılmıcak denildi. Bence bilinçli yapıldı tahta elden gidiyordu alttan tekrar sahiplendi . tabi bu beni bağlar kesinlikle . Hangi patron malını kötüler bu para etmez der . erdemoğlundan başka
Patronun bu saçmalamasından önce yatırımcıydım. Sasa'ya sorgusuz güven ve destek veriyordum. Ama patronun saçmalamasından sonra şimdi al satçıyım. Birilerinin parasını (umarım patronundur) ufak ufak ama düzenli olarak kendi hesabıma çekiyorum. Boyle Erdemoğlu'na boyle yatırımcı lazımmış demek ki...
Endexse göre gitmeyen dedik ve aldık sattık,61 fena rakam değildi,zaten eski karşılığı 135-40 yapıyor:)
Yeni haber akışları eşiğindeyiz
Sabır ve metanetle beklemedeyim
Harekete başladı nihayet. Endeksi de tuttu bugün. Arkaya yaslanıp izleyelim..
50 lili fiyatlardan mal toplayamadılar
Şimdi biraz vitesi yükselttiler
Bakalım neler olacak
Way arkadaş bırakmıyolarki yürüsün bu nasıl satışlar
Gözü yine zirvelerde
Azıcık zaman lazım
Şirketten gelecek bir haber
beklentilerin de üstüne taşıyabilir
Kapanış güzel oldu. Yarın da devam edecek inşallah