Başka zaman olsa vadeli obo var 2600 hedef diyen olurdu.. :he:
Printable View
Başka zaman olsa vadeli obo var 2600 hedef diyen olurdu.. :he:
Rafinerilere satılan doğalgaza ekstra zam geldi diye haber geçti.
Bir ara kendi kullandıkları nafta vs için ÖTV ödenmeli mi ödenmememli mi tartışması vardı. Petrolü ısıtmak için yakıt olarak doğalgaz veya nafta kullanılıyor olabilir.
%15 özkaynak büyümesi ile özel bankalar PD/DD 0,50 olacak gibi.
İleriye dönük beklentiler belirsiz olduğu için bankalarda tekrar sert hareket olur mu bilemiyorum.
https://i.hizliresim.com/fv1z0mv.jpg
..
https://i.hizliresim.com/hzlvwx6.jpg
Sermaye arttırımı olamaz mı ? Dün reis fişeği attı.. Kamulara para veririz, siz nereden bulursanız bulun..
Uygulama başladığında hazine geri alım garantisi verdi diye notlar vardı..
Seçimlere kadar faiz yükselmeyecek dendi, ne kadar güvenilir belli değil.
Seçimlerden yeni yönetim kurulana kadar geçecek süre sıkıntılı olur. Muhtemelen eski iktidar kalır ise çok sorun olmayacak gibi.
Kasten "biz gidersek kaos gelir ona göre" durumu yaratılıyor da olabilir.
Seçimi iktidar kazanırsa bir seneden az belediye seçimleri var.
Aynı düşük vaiz bol büyümeli devam etmeli..
Gittiği yere kadar politikası var..
D*****n kuyruğundaki son kıla kadar...
..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir ülkeyi uzun süre yönetsem tekrar kazanma ihtimalim olmasa yeni seçilen hükümet başaramadı daha kötü yaptı olarak göstermek için çaba sarfeder miydim ? Bu soruyu herkes kendine sormalı kazanırsam bakarım kazanamazsam kardayım gibi gözüküyor.... Sonuçta bana oy verenler karşı tarafa can atarak oy vermeyecek ve gidişat kötüye giderse de benden bilmeyecek tekrar seçmenimi geri kazanabilirim gibi hiç mantıksız gözükmüyor hatta oldukça mantıklı gözüküyor. Etik ahlaki vicdani konuları geçeli çok oldu diye biliyorum..
Stoklanabilir ürünlerin fiyatları hep yükseliyor.
Dün almadığım TV ve Monitor bugün %20 ve %10 zamlanmış.
MB destek olabilir.
Bir de şu açıdan bakmak lazım bu tahvillerin ne kadarı bankalarda süreleri nedir. Bankaları batiracak ya da yıllık bazda konsolide bilanço zarar yazdiracak bir durumdan bahsetmek gereğinden fazla abartı gibi bence.
Diğer yandan bu yıl ki karları büyük ihtimal bir sure zirve olarak kalacak. Ama sonuçta zarar etmedkleri sürece defter değeri büyür. Şu an bile 0.5 dd altı olan bankalar güvenilir finansal ortam gelirse seçim sonrası önleri açılır bence. Bahsi geçen tahvillerin ciddi bir sıkıntı yaratacağını düşünmem şahsen o zaman.
oohh yeaahhh serinledik :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
şöyle bir bakayım dedim öğlen arası daha pişmemiş benimkiler...
https://i.hizliresim.com/a9fp3cj.jpg
bir sey sorsam sizce OBO varmı bist 100 de
hani obo yoksa buralardan yeni ralli baslamalı :))
Adanada serinlemek isteyen bana gelsin.en soğuk doğal sulardan
(tarladaki su direk ad*****n içme suyu üstelik klorsuz hali. su çatalan barajının derinlerinden bize ulaşıyor.içilebilir çeşme suyuyla suluyorum tarlayı ) çatalandan suyu alıyoruz fazlasını seyhan barajına bırakıyoruz :)
Yine bayık gidiyor akşama ne sürpriz hazırlıyor bu pala?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
epistomolojik olarak koptu
Temmuzda OBO vardı...Ama PALA onu BOFA (bacak omuza FormAsyonu) yaptı..
ufak bir değişiklik yaptı.:)
heterodoks bi şelale bekliyoruz paladan :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
kerevitasa yogunlasalım :)) krontta alabülürsünüz odas konusunda görüslerinizi bekliyorum hedef 35 olur mu :)
Tavan tavan giderken hesabında overall 1 milyar dolar olmuş.
20:14
https://youtu.be/dmijKV5Ht1A?t=1440
Stiglitz & Nebati | Artunç Kocabalkan - Atilla Yeşilada
dolar bazlı bizim destek 1.70 usd midir artık
Bence yabancı satıyor, Atilla Yeşilada ekstra döviz talebi var diyor.
cimsa nın 4 saatligi harika
Güzel kardeşim burada kalın adamlar var. Dediğin tahtaları tavan da yapabilirler... Sen güzel gorduklerini yaz gerisini boşver. Çok usteleme bence herkesin oyun planı var. Ayrıca burası viop çuların yeri. Kaldiraci olmayaanlarla çok ilgilenen yok burada..Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bist 30 da cok güzel 4 saatlıkler var mesela petkm vs