o durum teb de uzun zamandır var.
hatta soruyor bildirimleri buradan mı verelim diye?
Printable View
Siz öyle olur diyorsanız doğrudur diyebilirim.
Tek diyebileceğim patronun kolay uzanamayacağı bir yerde olmalı.
(Ben alaylıyım dostum işin teferruatını bilmem.Zaten az bi okumuş olsam ohooo neler yazardımda ..değilim:) o yüzden suspus oturuyorum yazılanları okuyorum güniçi. )
Bence bankalar müşterilerinin başka bankalardaki KMH ve Kredi Kartı limitini görüyor, bir tanesi limit artırdı, diğerleri de aramaya ve SMS göndermeye başladı. Uzun zamandır hareketsiz olan banka da telefon ile aradı. Tesadüf olamaz.
abi sen de az değilsin :kahkah:
kuzu dayımın maşallahı var hiç değişmemiş. 1000 yani eskiyle 100 bin puan terse gelmiş hala yazayo annataayo. evliyaymış. adama demezler mi evliyasın tamam eyvallah da bu nasıl iş?
ben de böyle tadı damağımda kalan beni mest eden zopaları çok yedim. ama akıllandım artık :)
2015 yılı asgari ücret brüt 1.201 tl idi ,Bizde daha önce çalışan sayısı 66 kişi idi,2018 yılında makine yatırımı yaparak 35 kişi olduk.
Güncel brüt ücret 10.800 tl. olunca bizim gibi küçük işletmeler bu tazminat yükünü taşıyamazlar.
İyi niyetliler taşıyamaz, kötü niyetli olan bahane bulup tazminatsız işçi çıkarır bence.
Normalde BES gibi her ay Takasbank'a yatması gerekir ama işverende o kadar nakit para yok gibi.
İşyerlerinde mobbing arttı diye BBHT'de söylediler, insanlar dayanamayıp istifa ediyor belki.
Wikipedia'ya bilgiler girilmiş.
https://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%B...ari_%C3%BCcret
https://i.hizliresim.com/2k74hfu.jpg
Çelik kapı mı
Apartman görevlisi sendika başkanı mı
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakalım memur ve emekliye ne verecek ampul. 3 ün birini vermeyi de planlıyor olabilir. Memur ve emekliyi bitirdikleri kesin.
Şuna bak arkadeş
Altında ralli bekledikçe basıyorlar
Yüzde 2 yükseliyoruz ertesi gün yüzde 1 geri geliyoruz koparamadık gitti
Kuzu dayucuğum nerde yazıyormuş selim Güneysu hisse nette ona yazdırmıyordu
"xxxx olarak bir Çelik Kapıda daha dusuk kalınlıklarda sacla Çelik Kapı ımalatı yapılabılecegıne ınanmıyoruz.."( alıntıladım ama silerim dediğiniz için ismi xxxx olarak yazdım )
Sn dva glaza.Bizde elektrik panosu imalatımız vardı.Herkes 0,5 mm kullanırken babam 1 mm kullanmakda ısrar etti .Kaliteden ödün vermedi.Ama rakiplerle rekabet edemedik.
Sadece Gemilere çalışır olduk.Onlar nedense 1 mm sacı sorun etmiyorlardı.
Piyasadan çekildik 10 sene önce kapandı bizim atölye ( 1 mm sac kullanımı zorlasa da aSIL eleman bulamadık çalıştıracak.Gelen 3-5 kişide randıman vermedi açıkcası.Gençlerde sacı eğip bükme hevesli değiller.Sanırım babam ailedeki son çelik bükücü.:) )
Sıfır km Mercedes almak istersen 200 bin tl bayi çalışanları ekstra para
Yoksa araba yok abicim diyorlar
Woswos da 50 bin tl
Liste fiyatına ek
İyi düzen kurmuşlar
Vobta kazan bayi çalışanları iyiymiş demi
250 bin gayme 2 markada boşa giden para
Vob esnafın hanesine yazdım 😊
Şimdi bu 250 bin gayme için sineğin yağını çıkarmam lazım yoksa bu haksızlığı sindiremem
Kasko fiyatlarına deli zam olmuş
3 araba İçin tam tamına 185 bin tl
Altın onsu 1616 dan 1815 e geldi...
Kanımca 1680 e kadar gelmeli...ve oradan 2070 e gitmeli...
oraya gelirse altın alırım..
Maalesef markalaşma olmayan işlerde harcıalem,merdiven altı imalatla başa çıkmaz çok zor.
Bazı (çoğunluğu) Kayseri kapısı 40-50 kg,bizim üretim 110 kg dan başlıyor.(38 de sigortalı çalışan hak getire)
Sadece saç kalınlığı değil,diğer malzeme ve hizmet gibi giderler de çok farklılıklar var.
Paris'in kapıları bizden gidiyor,yani kalite,kalite,markaaa,markaaa... :rules:
Türkiye’de vatandaşın en çok tercih ettiği markalar da araba kaskoları 10 ile 20 bin tl arası çıkıyor
Yaş eğitim ehliyetin kaç yıllık olduğu vb vb
Buna yılda bir bakım , zorunlu trafik sigortası vergi eklediğin zaman
Emeklinin minimum ücretle çalışanın arabaya binmesi iyice imkansız hal almış
Yedikçe yiyo milleti kaliforniya dan agop varmış
O kadıköyden ayyaş agoptur
Geceleri kadıköyün arka sokaklarında şarap çektikleri
ABD niye eksi...? :notr:
Var mı bir sebep?
ABD de durgunluk belirtileri var
Araba ev fiyatları düşüyor
Çevremde kimle konuşsam altından bir nane olmaz diyor
Onlar öyle dedikçe daha bir inanamıyorum beklediğim harekete
Geçiktikçe hareket açaba zamanlama mı hatası diyorum
Borsada hareketi zamanlama hatası yüzünden 600/700 puan terse gelerek başlatmıştım
Yaw big dayı palayı donuna kadar soyuyorsun da onsun grafiğini açıp fed faizinin grafigiyle hic karsilastirmiyor musun? Bak bakalim fed faizleri artarken ons ne olmuş?
Amaaan bana neyse yaw. Kazanan haklıdır.
Şu an yatırım yapılacak yer DDR3L 8GB RAM. Bir iki sene sonra bulunmaz olacak ve RAM yükseltmek isteyenler internetten arayacak.
Geçen gün denk gelim, eski pahalı fotoğraf makinelerinde kullanılan CF kartlar da çok pahalı.
https://i.hizliresim.com/c758er5.jpg
Altında farklı olaylar var
Gözlemlediğim şeyler var
Duyduğum şeyler var
Huylandığım şeyler var
Alper dayucucuğum senin bu olayın beje benziyor biliyormuşum bir ara ceviz patlamıştı halen eşimde dostumda ceviz bahçeleri var bunun gibi düşün altında böyle olacak herkes koşacak gibi geliyor
Aristo’n abi teknolojiye çok para harcıyorsun yıllardır
Bana göre teknolojinin sonu yok özellikle teknolojik aletler 3/5 sene de bir para harcamaya yönelik tasarlandığını düşünüyorum
Aktif ve pasif gelir oluşturmak daha mantıklı. Bence
Komşu ile konuştum evlenmek bize göre değil. Kadın beni konuşturmuyor, her şeyi biliyor, yazılı görüşünce söz kesilmesi olmadığından daha iyi anlaşıyoruz.
Yemek tadlarımız da çok farklı, kadın baharatsız ve protein ağırlıklı besleniyor, ben karbonhidrat ve baharat fazla alıyormuşum.
Tokatyıldızı dayucuğuma üzüldüm bugün
Bugün resmen onun üstüne oynandı
İyi çarpıldı bence yazmadı ama öyle olduğunu hissediyorum
Aristo’n abi ben yazdıklarından analiz yaptım o kadın dominant bir kadın sana göre baskın geliyor ama kaçırılmayacak bir kadın olduğunu düşünüyorum
Genelde hislerim de yanılmam sadece ona göre bir tık daha baskın olman gerekiyor
Güçlü erkek seviyor ne istediğini bilen birazda deli dolu
Ürkek olma benim dediğim gibi davran emin ol doğru kadın diyeceksin o kadını kaçırma en azından adını koy flört yap bence ama dediğim gibi çılgın olmak gerekiyor az
Yeni halka arzlar varmış.
https://i.hizliresim.com/6s9d6p7.jpg
Requel Welch yaşlanmış diye mesaj geldi.
https://i.hizliresim.com/6qtps5d.jpg