Bankaların daha fazla devreye girmesi lazım. Yarın oldu oldu…
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bankaların daha fazla devreye girmesi lazım. Yarın oldu oldu…
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gerek yok kavgaya , küfüre.
Burada paylaşım yapıyoruz, şuradan aldık buradan sattık falan .
Biraz burada uzun yıllarını geçirenlerin birbiriyle tanışlığı samimiyeti biraz da ne olursa olsun sonuçta doğru çıkarsa egosunu okşama isteği neticesinde yapılıyor bu paylaşımlar.
Herkesin kendince ciddiye aldığı, güvendiği isimlerde var , iş olsun diye yazılanlarda.
Kendi adıma pozisyon paylaşımı yapmamak bundan sonra en doğrusu gibi.
Herkesin gönlünce olsun, kimseyi kırmaya değmez.
Bu hainler hortumladığı için ülke olarak fakirleşiyoruz.Sorsanız biz vatansever müslümanlarız derler..Ne atamalar oluyor ne de maaşlarda alım gücü artıyor..Tek artan hortumlayanların sayısı ve miktarı..
ülke zıvanadan çıkalı 7 seneden fazla oluyor niye veya neye şaşırıyonuz ?
:drunk::drunk:
Yarın faiz kararı var ...
Piyasa artık tınlamıyor galiba...
Hiç kimse bahsetmemiş..
Piyasa tınlamıyor ki biz tınlayalım...
Bu faiz saçmalığı ile ilgili iş bankası müdürünün çok güzel bir benzetmesi vardı. Mıknatısı 1 metre uzaklaştırdıktan sonra istediğin kadar sağa sola yukarı aşağı hareket ettir etki mesafesinden çıktı bir kere demişti.
Şimdi enflasyon olmuş yüzde yüz küsür, sen faizi ha 10 yapmışın ha 1
Borsadaki hisse senetlerinin % 90 yüzde 3,5 elinde.....varın hesap edin....
Sanırsam abka ile sindoma bi hafta tatile gitti.
tamda lazım olduğu anda
Sert hareketlerin habercisi olabilir bu tatil :)
İşin kötüsü de ben dediydim diye yazamamak olucak :kahkah:
İşin şakası bi yana, geçmiş olsun arkadaşlar
çorap sigara lazım olursa masaya iki kere vurursanız anlarım
özür dileyecek bir şey yok.....sosyal medya günümüzün sihirbazı ....malum eskiden firavunun sihirbazları halkı kandırıyorlardı ...günümüz de sosyal medya sihirbazın yerini aldı.....herkes herkesi kendi idolijisine uygun haberler ile halkı manüple etme peşinde......
Bu arada fed tutanakları açıklanıyor.....bende altın ons için alımları mı döşedim ama akşam vadeli piyasa sığ hareket yok vermiyor kimse.....viop altın bugün sığ....
Fed üyelerinin çoğu 25 baz puanlık faiz artışını desteklerken, birkaç üye de 50 baz puanlık faiz artışını destekledi.
Fed üyeleri, yukarı yönlü enflasyon risklerinin görünümü şekillendirdiğini düşünüyor.
Endekis mühendisliği yapan palamızın yarın hanki hisseyi tutup hangisini mazut yapacağı az çok belli, bu minvalde yarınki rakkam 5040 altı olup olmuyacağı izlenebilir. Benim tahminimi yazmıyacam etkilenmesin vatandaş
Yok hiç siftahım olmadı altını viobdan alıp satmadım
Bugün iptal olmaz artık herhalde. Yarını iptal ederler mi ki?
Ben yrkabede zar atıyom.
Zarar edersem ses etmem.
Giderse aha bunu alıntılayıp dediydim derim.
Ben vob yapıyorum ama tecrübesi olmuyan bazı arkadaşlar vob yapınca ister istemez ütülüyor, vob 1 günlük sabah başlar akşama biter ama bakıyorsun aradan iki gün geçmiş halen poz. da olduğunu iddia edenler oluyor, stoplayıp tekrar açtıysa o sayılmaz...üç kere stop yap batarsın
O yüzden hisse tarafında biraz antrenman yapmasında fayda vardır, dayak yedikçe tecrübe kazanır pişsin sonra gelsin vob yapsın :ok:
İçki öldürür
Viop süründürür
GUBRF de özel bir durum olmalı.
Onun dışında çok game changer pozisyon yok gibi. Gün içi al-sat oluyor bence.
Toplam 16.8 milyar TL poziyon, 20,7 milyar TL günlük hacim var
https://i.hizliresim.com/8m1jaim.jpg
Bugünkü düşüşü dünden öngörmüştük. Soru bu düşüş yarın da devam eder mi? Bana göre yarın bir yatay açılış olur sonra aşağı yukarı gider gelir. Sabah genelde coşkulu oluyor piyasa yukarıda 5100 un üzerinde kalmaya aşağıda da 5050 nin altına inmemeye çalışacaktır bana göre 5000 in altı borsada yok. Ancak vade kapanışına az kaldı. Viob da vade değişimleri yapılmakta, bu yüzden çok hareket beklenmemeli bugünlerde. Endek ile viob da beraber hareket etme eğilimi gördüm bugün yarın makas daha da kapanacaktır. Üst vade makas açmadan almak gerek. Aralık kapanışında şubat vade ile endeks arasında 28 puan vardı şimdi endeks ile nisan vade arasında ise sadece 8 puan var.
https://twitter.com/muhendisyenn/sta...ouhYC5TfQ&s=19
Bu adam gidici çok yaşamaz. Seçimi görmez.
https://twitter.com/Gercek_Borsaci/s...Q8A-vBxJw&s=19
Deli faizler var. Lübnana doğru ufaktan yanliyoruz
Bugün Bağlangiç nasıl olur bilemiyorum
kapanışı güzel bekliyorum
4986 altını problemli görmekteyim.
Seçim belirsizliği
deprem olayı
Besten gelen para
buralardan bese hisse devret
sonra yükselt ve hisse al
mantıklı gelmiyor bana
o nedenle kafada ?