Resmi gazete çıkmış
Stopaj kararıyla ilgili haber yok
Reyis oraya buraya atamış birilerini
Resmi gazete çıkmış
Stopaj kararıyla ilgili haber yok
Reyis oraya buraya atamış birilerini
denizbankasından 10 gün önce taksitli nakit avans çekmiştim. ertesi günü tekrar çekeyim dedim, izin vermeyince telefon şeysinini aradım. bir hafta arayla çekebilirsiniz dedi telefon mt si. 8 gün bekledim tekrar denedim vermedi. tekrar aradım... ayda bire çıktı artık dedi telefon mt si :kahkah: rezillik diz boyu.
Vadeli hesaplara tanınan stopaj desteği eğer tekrar bir 6 ay daha uzatılmazsa (en son Aralık 2022 de uzatılmıştı) 30 haziran günü son buluyor.
Şu andaki durum:
Vadesiz ve ihbarlı hesaplar ile 6 aya kadar (6 ay dahil) vadeli hesaplarda %5 - (Eski oran %15)
1 yıla kadar (1 yıl dahil) vadeli hesaplarda %3 - (Eski oran %12)
1 yıldan uzun vadeli hesaplarda %0 - (Eski oran %10)
20 gün önce vakıfbank ve akbank % 46 faizi 32 ve 90 gün aralığında veriyordu.
Rodeo ddkkm 3 ay vadeli, 25 fayis, üstüne 15% mevduat karşılığı opsiyon primi (12% küsür net) vade sonunda tl cinsinden ödeme bağlandı
Nkolay hala 36 da ısrarcı yukarıdaki fonlar varken kim durur sende
Para piyasaları fonlarında üst sınır var mı acaba
Bugün dolan kkmler (3ay)
Dolar için %34.5
Euro için %37.0.
Reis kazanır ayni tas aynı hamam devam eder diyenler kazandı.
Mudi sürpriz yaptı 35 oldu
Bende çekerim 500 bini bakalım kolay olacak mı çıkış ta
Bugün 8 milyon tl alacağım hesabıma geçecek onu bekliyorum poz ye koyarım falan diyordum ama gidip gayrimenkul almak en iyisi bu işlerle böyle uğraşmak çok zor
Yarım saattir Mudi parayı yollayamadı
Gidişat o ki 2 aşamalı bir strateji var:
1. Politika faizi ile mevduat faizini 25ler gibi bir yerlerde buluşturmak
2. Döviz ile mevduatın bağını koparıp, faiz baskısını Arap yatırımıyla karşılamak ve doları gevşetmek veya stabil hale getirmek
Yani mevduatçı yine zararda yine zararda
Buraları takip etmediğim için bilmiyordum. Vakıfbank ÖB 190.400 Dolar faiz: 0,75% . Bana ABD'de ev alma yolu göründü.
İnsanları dolarize ediyor lar dur bakalım neler çıkacak altından
pankalar bayram arifesinde böyle pislikler yaparlar ....
hele yarın yarım gün....
enpara hem günlük hem 32 günlük oranlarını 1er puan indirmiş..diğer kullandıgım bankalarda faiz artışı üstünden 1 hafta geçmesine ragmen kıpırdanma yok..dediginiz gibi olabilir bunların niyeti mevduat faizlerine adam çekme flan değil..faturalar flan için biraz tl mevduat hep tutarım ama bu kafalara onu bile tutmak koyuyor..
Mevduat faizleri 45 i geçmez 43,44,45 faizleri yüksek paralara verecekler. Geri kalanına da 42 yi geçmez. Döviz fazla yükselmez müdahale ederler. Enflasyon 50 yi geçmez ben planımı bunun üzerine kurdum. Çünkü döviz yükselirse enflasyonda yükselir. Bunu da istemezler.
Odeabank hoşgeldin bağlandı
% 45 KKM
1M + TL
95 gün
* Mevduat karşılığı % 47,37