Foreks Haber
@ForeksTurkey
·
17d
AK Parti'li Yavuz: Cumhurbaşkanımız seçimlerin sonuçlarını herkesten önce bilecek
yine bir seçim ve YAVUZ :)
Printable View
Foreks Haber
@ForeksTurkey
·
17d
AK Parti'li Yavuz: Cumhurbaşkanımız seçimlerin sonuçlarını herkesten önce bilecek
yine bir seçim ve YAVUZ :)
Bencede
RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gerilir zorlu bir yay...
Tansiyon cihazını ISC ye bağlamışlar bugün
Bir hissede çok yüksek hacime ragmen gün içi max. noktasının %3-4 altında kapatırsa: tepede resmen ayı karargahı vardır..(RAHMETLİ YAŞAR ERDİNÇ)
Şuanda İŞC de gördüğüm o...mesela kapanış 14.30 altı olsa orada ayılar varmış derim..
En son bu kuralı 21 şubatta EREGLİ için yazmıştım..Sonra EREĞLİ TARİKATININ hışmından korktuğumdan silmiştim..ama şimdi silmeyeceğim..:)
pıst 100 de 4750 - 4700 lerden bir kapanış normal KK kazanırsa pazartesi 300 puan 5000 lerde açılır.
2. tura giderse 4400 lerden açılır benim seneryom.
Herkes senaryosunu yazsın, ben not alıyorum
2. Tur veya KK kesin değil fiyatlaması olabilir. Kesin olsa tavanlaması lazımdı.
Ben pazar gecesi açılan sandık oranı yüzde 90 da kalıra oynuyorum. Yok öle ikinci tura filan kaldı.
Önce bu. :) sonra tur.
Ben ilk turda rte kazanır diyorum.
Yazı Tura attım...Haftaya az short açtım..:))
Bir kaç holding ve bankalar dışında diğer hisseler enfeksiyon kapmış gibi halleri var.....
İlk turda RTE kazanır.
Parlamentoda 300’ü geçen olmaz.
270-270-60 gibi olur
%53.70 KK
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben seçime full hisse + kaldiracli kozaa yüklü pozum ile giriyorum.
Seçime özel bir değişiklik yok zaten borsada kalan portföyünü sürekli malda veya long / short pozda olacak şekilde yönetiyorum. Ucuz hisseleri seçerek sizden daha zengin olmaya çalışıyorum. Şimdiye kadar olamadım ama denemeye devam bakalım.
Bence protesto oyları Muharrem İnce'ye gidecekti, seçimler tartışmalı olmasın diye çekilmeye zorladılar. Öte yandan ona verilen oylar toplam geçerli oylar arasında sayılacakmış. Memleketten Partisinden fazla hala oy alabilir belki
turunu/ oranın bilmem müneccimle yakın ilşkim yok ..kıran kırana olacağı belli
RTE alır ..
Kim kazanır bilmiyorum(bence ülkede bilen de yok) ama ilk turda bu iş biter.
Benim fikrim pazartesi her şey berrak olmayacak. Özellikle KK öndeyse.
Twitter ekşi sözlük vs. bant daraltma ile sosyal medya ile bağ koparılacak
Sayılan sandıkların sisteme girişleri duracak.
CHP kazandık ilan edin diyecek.
Ortalığın biraz karışacağını düşünüyorum, şahsi fikrimdir. Umarım hiç biri gerçekleşmez kaybeden kaza-nanı tebrik eder yoluna bakar.
VİOP30 -%2 olmasına rağmen fark +3400
https://i.hizliresim.com/6dfwqnz.PNG
Büyük şehirler KK anadolu RTE önde. toplamda muhalefet adayı %50 yi 3 puan önde bitmezse sıkıntı doğar. RTE 0.5 bile geçse seçim biter. Medya da TSK ya hazır olun denilmiş. RTE bunu istemez ama Soylu herşeyi yapabilir.Böyle bir durum da ülke kaos a girer Allah korusun.
ABD'de genel oylarda Hillary fazla iken Trump kazanmıştı diye hatırlıyorum.
Büyük şehirlerde milletvekili başına daha fazla oy gerekiyor. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili dağılımı farklı cephelerde olabilir.
Bu sefer ittifak vs de var ilginç bir seçim olacak.
Karanlık odayı merak ediyorum. Bakalım...
SPOT, eşleşme öncesi
https://i.hizliresim.com/lj6ns3k.PNG