ta halen soruyor... ne olur deye
MAVİ KUTUYU işaretlemişiz... onun aynısını yapar dimişiz
üst kırmızıdan, alt kırmızıya basmamış mı ? basmış
ee sende 1152 den basıp...1142 den alacan 10 bing pivanını :drunk:
Printable View
Kaldı 27 gün, abka nickin gidici :)
normal düzeltme olarak kabul etsem dolar bazlı 3.11-3.12 bölgelerinden 2-3 günlük önümüzdeki hafta başı tepki beklerim yalnız koç grubunda çok satışlar oldu 15 gündür biz vergi diyoruz ama satış daha önceden başladı gri listeden dolayı olabilirmi diye düşünmeye başladım 800 milyon dolar çıkış mevcut dünkü verilere göre son 3 haftada
ya arkadas insanlar borsa neden dusuyor diyor 1 mılyona ay da 50 bin faiz aldıgından olmasın son 20 yılın en yüksek rakamları bir cok insan mevduata kactı eger faiz indirimi kokusu gelirse yine borsaya ve ya dövize kacılır olay bu kdr net
gri listeden çıkmayla ilgili toplantı günleri varmı yada haziranda çıkamazsak 2 ay sonra başka bir tarih oluyor mu .
benim baktığım kadarıyla şubat ve haziran ayları diye gördüm
bu endeks 1 ay daha surundurur o kdr netim
borsa 20-21 haziran da açık mı persembe cuma
Bozkurt bekliyorsun günü dibini işaretlesem diye:)
gri liste olayında en fazla 9600 gelir eger olumsuz durum olursa bence :))
11429...........Şortttttttttttttttttt.....pislik palanın parasını alalım....
Bugün mecburen Bozkurt reise yemeğe gidecem hızlı tren ile geliyorum reis konum at. Bugün çatlayıncaya kadar bana kebap kıymalı pide yedir bağalım. Konum at.
Varmı bir babayiği billuru kuvvetli bu aşamada tepeye dibe işaret koyacak :)
10200 den teper 😜
bozgurt dayu hayrlı cumalar dibi işaretleyelim mi nedersin???düz hesap 10200 desek...
https://i.hizliresim.com/8ioqoad.png
bozkurt işaretleyecekmisin kalem burada ama iyi düşün:)
3 gramlık billur olur mu :kahkah:
dün akşam sormuştum SARI geldi.
buralardan döndü döndü, dönmedi akşama çok kişi yandım anam der...
hayırlı seanslar.
https://i.hizliresim.com/cziozhk.jpg
Perihan Tantuğ
@perihantantug
·
6d
Halka Arzlar Halka Arz oldu...
Allah rahmet eylesin
Teknik analizi PALA hepimizden daha iyi biliyor.Hele o eski kurallları ÖNCE BİZE MUTLAK DOĞRU GİBİ öğretiyor..Sonra onun üzerinden tuzak kuruyor.
Mesela 10.000 destek diye konuşulunca..önce onun altında 2 kapanış yapar..biz longu kapatır short açarız..
Derken 2-3 saat sonra 10.000 üzerinde kapanış yapar ve orada 3-4 saat bekler...Biz shortu kapatıp long açarız...
Al sana sermayede %10 erime...
AYI geldi dedik simdi de 9600 gelecek diyorum 1 ay endeks toparlayamaz yeni bir borsa bekliyor .... valla benden size tavsiye kripto dunyasına gelin bariz ralli var :)))
ykbnk %20 den fazla aşağı gelmiş sizi sağ bırakırlamı diğer bankalar herkes alman usulü hesaba dahil olacak:)
11418.......................Tekrar Şortttttttttttttttttttttttttt......palanın parasını tekrar alalım....
Badem temizleme operasyonu..sevmez vergiyi bademgiller
Hacim bugün de tırt.
insanın nefsine ağır gelen şey, kendin için hayırlıdır...
cumanız mübarek olsun... :)