apkoş tamam sen en iyi yorumcusun , en iyi şemşiyeyi kullanıyorsun, bu piyasa senden sorulur daha ne yazayım bak harbiden ceza alıcan katlıyor aynı suçtan yatarsan hadi git kendi köşene bulaşma bana
Printable View
apkoş tamam sen en iyi yorumcusun , en iyi şemşiyeyi kullanıyorsun, bu piyasa senden sorulur daha ne yazayım bak harbiden ceza alıcan katlıyor aynı suçtan yatarsan hadi git kendi köşene bulaşma bana
12700 den short olan adamın ekstresini -karını göstersem, eşşek gibi anıracak mısın?
ne dedim..40 kontrat full orta vade short...ama 5 kontrat trade..
5 kontrat ile 4 kere long açıldı(son bir ayda) 3 kar bir zarar etti...
APTALA bir kare daha diyeyim..dün kerem,şu kadar long vs. deyince...ona takılmak için 300 kontrat long dedim..zaten 300 kontrat dediğimden anlaşılmalıydı..açıkladım da...
AMA BURADA HİÇ KİMSE MAYIS ORTASINDAN BERİ orta vade yön konusunda EN UFAK TEREDDÜT YAŞADIĞIMI SÖYLEYEMEZ..
Selam millet
Şelaleye kibrit çakayım batan batmayan belli olsun
Bak şimdi kendini nasıl kaybettiriyorum
10.741.00 den long jetonum hayırlı olsun
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
1d
#SonDakika Tel Aviv'de patlama sesleri duyuldu
https://anlatilaninotesi.com.tr/2024...086797409.html
Dikkat dikkat
Forumda kavga çıktıysa
Trend dönüyor demektir
Benden uyarması 😁😁😁😁
Ben açık açık yazdım şelaleye rüzgar olayım. Dedim bastım long jetonunu
Hadi yavrum vur kırbacı ☺☺☺
Big short abiye ithafen 14 .
gsray topiğini bilmem de adam demir çelik sektör çalışanı ve de eski ereğli yatırımcılarından olduğu için ereğli ve isdemir onun uzmanlık alanı gibiydi. Tabi en yoğun yazdığı dönem ereğlinin süper döngüsünde 8-10 tl 40 a gittiği ve 4 tl temettü verdiği dönemdi.ondan sonra binelrce kişi ereğliden temettü emeklisi olacağı hayaline kapıldı. 100 bin ereğlisi olan kendini emekli sayıyordu. yılda 400 bin temettü 3 yıl öncesi çok iyi paraydı. Asgari ücret 400 bin li rakamlardaydı.
iki kalem ben edeyim.öncelikle kavgaya gerek yok neyi paylaşmak?bakın bigsort vardı adam aksam seansında mercedes ler alıyordu sonra mokoko arada giriyor şurdan aldım sattım gerek varmı bakın 1milyon yatırımcı borsadan hesap kapatmış mış battılar 1 ay sonra tekrar 1 milyon daha eksilecek yani batacaklar aşagıda 9168 de gap var orda dururmu?faizler yuzde 50 iken parası olan bofa ya para kaptırırmı birde bildiğiniz üzere bankalar yukarı giderken yanları aylardır yediriyorlardı bank endeksi inerken yanlar tekrar iniyor kazanana afiyet olsun burda yapılan paylaşımlrdan kyler faydalansın arkadaşlar ağustos 15 gel eylül ekim yukarı 30 yıldır bu söylem var son 2 yılda tahmini 100 şirket arz oldu yani ırza geçildi bu şartlarda heleki etraf yanıyorken nasıl gidecek bilemedim.
12.700 iken çok kararlıydım..ve oralarda oluşan maliyetten dolayı rahat olunur..orada görüntü netti...
ama bıst100: 9790 ve viob:10755 iken yani poz. almak için KONUŞMAK çok zor..
ama B şıkkı olacaksa endeks çok daha fazla düşebilir de..ama A şıkkı ise buralardan ORTA VADELİ alım bile yapılır...
12700 maliyetin verdiği rahatlıkla poz. koruyacağım...Ama kritik bir yer var orayı aşarsa tüm shortlar kapanır...
Yoksa dramatik düşüş veya uzlaşmaya(30 agustos) kadar gidebilirim..
Thebiglong çok sert girdi ☺☺
Abka short açtım dediyse açmıştır
Ben yıllardır abkayı tanırım
Short oynamasını sever ve pozda iken gergin ve sessiz olur o yüzden açmıştır
şuana kadarki havada, bugün için 10744--10748 altını zorlamaması lazım ama
AK ve BOFA bu fiyattan bile sattığına göre
biz kapandıktan sonra amarikan borsalarının ne yapacağını BİLEMEDİ... ışık göremediler sanırsam
İlk defa çok uzuncu olucak ondan heyecanlı, biz 9 u çoktan geçtik.
Bu grafik hiç 9 a benziyor mu
https://i.hizliresim.com/47hnbfw.jpeg
Vallahi tüm mesele bu..A mı B mi?
Eğer A ise buradan taze short açmak tehlikeli olur...Hatta ORTA VADELİ hisse alım yeri..
Ama B şıkkı ise 2008 krizine bakalım...Likidite krizinde 7200(bıst100) normaldir.
ben sadece buna kafa yoruyorum..ama işin içinden çıkamıyorum..
VİOB PASTA short ağırlıklı..ama dün uzun zaman sonra shortcu egemenliği azaldı(long lehine)...Bu da kafa karıştırıyor...
ANKARA KUŞU
@ankara_kusu
·
1d
‘Gaziantep’te her 4 kişiden 1’i Suriyeli. 20 sene sonra kentin yarısı Suriyeli olacak’
@MERAL_AY_
https://tvnota.com/suriyelilerin-yog...epte-son-durum
:kahkah: :drunk:
adamsın abi...
ben gölgede bicibici yiyom
https://i.hizliresim.com/rzys5x2.jpg
bişiy olursa benide çağırın :plc:
iranlı yetkli : gazzeyle ateşkes iranı misillemeden vaz geçerir.........
Canlı ve real tıme yazılmıştır
Burada canlı ve reel yazmak yürek ister döt ister
Beni bilen bilir hızlı vurgunu severim 90 dereceli
Denize füze atmış, vay arkadaş bi ğün de karavana atma yaw, alayında şike var
Alırlar anahtarı mayk:)
Abka tebrikler
Azgın boğa geldi
❤💓❤💓❤💓 haydi tar tar dıkşın dıkşın
bitcoin ile nazdakçı... fışkırtmaya uğraşıyor ama
dowcu bırakmıyor (şort var elinde heral ) çöküyor tepesine piyasanın
Ruh hastası oyuncuları oynatmayın bu vobda diyorum arkadeş
Kırmızan yeşile dönmesi çok dehşet ruh hastalığı yane 😁😁😁
Hızlı gonzales vardı bi ara formda, 7 dakika da mercedes alıyordu, kayboldu minik :)
Nasıl hareket ediyor ama
Hastasıyım dedeeeee