Yurtdisina çıkış yasağı ile ek süre
Bist i ptesi direk tavan actirir
Printable View
Yurtdisina çıkış yasağı ile ek süre
Bist i ptesi direk tavan actirir
bizim halk şuna kara veremiyor..ağzı laf yapan mı dürüst adam mı..
ağzı laf yapanı görünce bizim halk kitleniyor..adam ne güzel konuştu ya diyor..vay anasını diyor..
ulen sana dürüst adam lazım..
Bugün ek süre diye birşey olmaz ya tutuklanır %99.99 ya adli kontrolle salınır %0.01 yada serbest bırakılır %0
Fabrikalar calisiyor
Ihracat devam ediyor...
Sanayi sirketleri her sart altinda
Pazartesi yukari doner..
imamoglu muhabbeti de bir yere kadar!!
Ulke bir kisinin kaderine mi bagli??
Demirtas, kavala, umit ozdag..
Tek Adam rejimininde olagan isler.. HAPIS!
Kendi seçmeninin tepkisini beklemiyordu bu çok büyük etken
Çıkıp gezici bilmem ne demiyor yozgatta da sokaklarda insanlar
Bir neden de şu 3 günde feci batan oldu pandemi cokusun de dahi böyle degildi
Aracı kurumlarin dahi cok zora düştüğü söyleniyor
Tutuklama kararı yine taban yaptırır
Kaos aracı kurumların batısına kadar gidebilir
Ekonomi yönetimi de uyarmıştır tahminim
Borsa itfaiyecinin elinden kurtulmuş basınçlı su hortumu gibidir.
Hisseyi alınca kümese girmiş olursunuz. Yolunmadan kümesten çıkamazsınız.
En doğrusunu , arkadaşım söylemiş ....
Borsada alıp unutanlar kazanır.
ülkenin yarıdan fazlasının umudunu hapse atarsan faturası da olacak
Anladığım... İmamoğlu tutuklamayacak....Kayyum atanacak.....
Yanlız isnat edilen suçlar tutuklanmasını gerektirir....
Tokatçıda akp li gibi kanun yqzmayq başladı
Hem tutuklanmayacak hem kayyum atanqcak
Bide neye göre kayyum atayacaksın
Şu ana kadar tüm kayyum atamaları terörden tutuklanma yada terörden dolayı verilen cezanın kesinleşmesi ile oldu.
Bu hareketi yapanlar, ya herro ya merro diyerek yaptılar. Dolayisiyla geri adım yok
Ayrıca geri adım atmama konusunda da ısrarcıdırlar. Neyde geri adım attılar bu zamana kadar bu konuda atsınlar?
O yüzden en kötüsü dışında bir ihtimal yok. Dolayısıyla pazartesi açılış yüksek eksi garantili.
(Teminat tamamlama 2 milyar TL olmuş.)
Endeks pazartesi taban halinde dolarda da nispi yükselme ile 2.1 dolarlara çekiliyor. Orta vadede kazanç sağlanacak rakamlar.
Birileri adalete şikayette bulunuyor yolsuzluk hırsızlık var diye ve bu bulunanlar da chpli yanındaki adamlar.Buna karşı hukuk harekete geçince tayyip imamoğlunu bitirecek diyor bazıları.
Ben siyasetçiyim her haltı yerim kimse beni yargılayamaz.
23 yıldır kimler geldi kimler geçti tamam yolcudur abbas diyenler şimdi yok.Rte yi akplilerde kızıyor yok şimdi seçim olsa %30 alır bırakın bu işleri rte bugün seçim olsa yine kazanır.Olacak herşeyi hesaplamıştır.Selahatyşn gibi ekreminde1 sene sonra esmesi okunmaz.
2028 en düşük emekli maaşı asgari ücret dedimi RTE yine başkan terör boşuna bitirilmesi kğrt oylarıda rte ye.
Yine diyorum hesap edilmeyen hiçbirşeyi yapmaz rte.
Hala sonuç ile ilgili yazı tura atanlar,toto loto oynayanlar, şöyle olur böyle olur diyenler ilginç geliyor bana.
Tutuklanma ve kayyum amacıyla yaptıkları çok net
Ama kendi seçmeninin tepkisi hesabi bozdu sok oldular
3 günde %20 30 düşen kagitlar var
Kayyum tutuklanma harici bir karar direk tavan yaptirir
Diğer konuda haklısın Tayyip oldukça uzun vade her risk var mala hisseye çökme dahi
Vasiyetname yazın diye aylardır boşa demiyorum :)
Bir kaç gün birisi bir şey yazdı bir internet sitesinden, güya ilgili kişiye anayasa değişikliği teklifi gitmiş,kabul görmemiş.
Bu kadar faiz artirimi ile döviz yakilmasi ile milletin gozunun alternatif likidite kurulugu yaratan enstrumanlara kaymasiyla kisa düre ıcınde borsada kazanan olmaz. Cunku kasada döviz yoksa kimsenin gözü borsaya kaymaz. Oyun döviz piyasasinda olur. Ben para değil servet kaybettim ne zaman geri gelir bilinmez ama olay siyasi krizdir ucu acik olur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
20 küsür yılda çok şeyler yapıldı..doğru yanlış..demekki doğrular ağır basıyormuş..demekki bunlar lazımmış..
ama durum tersine döndü..
son zamanlarda bazı tuhaf gereksiz şeyler oldu..bunlar sinyaller..ne bunlar;
1. faiz sebep enflasyon sonuç
2. İstanbul seçimlerinin iptali
3. kılıçdaroğlunun son anda yine kendini aday göstermesi..
4. İmamoğlu davası
bana göre hepsi hazırlıktı, bişey hazırlandı..
ben tavan olcak bısey gormuyorum . satan malını gerı alcak gıden 26mlr dolara olcak ha zor gecmıs olsun kım alır burdan alsa da kım kıme satr . kım alır ky . zaten Alah rahmet eylesın olmus.vf alır alır da kım kıme ıteler o mechul geçmıs olsun yeni oyuna bakalım
120 kişiyiz.. belliki bu gece uzun olacak
peki suçlamaların hepsi doğru... normal şartlarda bu şuçlar, gözaltı veya hapis gerektiriyor diyelim.
sen yarın '' ya ters tepti, oylarımız azaldı... bırakalım bu işin peşini... salalım imamoğlu'nu '' dersen
vatandaş şunu demeyecek mi ?
''bu ülkede HUKUK yok... bu ülkede İKTİDAR olma şitiratecisi var,
iktidar olmak üçün cinayet işlemiş adama müebbet hapiste verilecekse, vereceksin, serbest bırakmak gerekiyorsa... serbest bırakacaksın ''
böyle güzel bir düzen olurmu... iyiymiş valla :yahoo:
Elazığ daki kalabalığı görüyormusunuz
Elazığ gibi bir yer inanilmaz
Bıktı millet tayyip den bıktı akp liler de bıktı
Haklısın,Bop es başkanlığından ayrıldım demedikten sonra kazanır.
Göçmenler icin ulkeye girmeyi serbest çıkmayı yasaklayan(Yunanistan sinirina duvar örülüyor)kişi AB için en makbul kişidir.
Üstelik bir yandan binlerce yetişmiş nitelikli genc insanımıza yaşlanan AB'ye kaptirmakta çabası.
Israil'in en rahat ettiği dönem bu son 15 yıldır.
Bugünlerde Gazze'de katliam yeniden başladı. Hergün yüzlerce insan öldürülüyor.
ülkede cepheyi birleştirmemizi gerekirken düşürülen duruma bak.
En son gonderisi 3 yil once . Ozeti sonsuza kadar tayyip anlaminda uzun bir giris yapmis.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Milyonlarca insanin hisseleri, yani varliklari
%20 en az ve %30 arasi deger kaybetti.
Yatirimci sebep ne olursa olsun
Bunu HAK etmedi..
Firmalara, bankalara guvendi.
Siyasi risk devreye girdi, heba oldu kazanimlar..
EKONOMiK Kriz yoksa, kisa zamanda
Toplariz.. 3 gunde bir Ulke batmaz, imkansiz..
Bu manipulasyonu yapan, her kimse/kimlerse Umarim en sert sekilde cezalandirilir..
Sokaklarda hak arayan milletin arasına girmeye çalışan hdp liler gibi kurt oyu rte ye demis.çek sifonu geç
Halk çok güzel iş çıkarıyor polise karşı şiddet uygulamaya çalışan provokatörler hdp akp destekli olacak
Kulaklarından tutulup atılmalı hemen halk tarafindan