Aynen sayın Tercüman bir ay öncesi bilici öndeydi ama şimdi en fooss hisse bile bilicinin pirimini solladı..
Printable View
Aynen sayın Tercüman bir ay öncesi bilici öndeydi ama şimdi en fooss hisse bile bilicinin pirimini solladı..
Tarihi zirvedeyiz :)
Kolay bir direnç :)
Şirketimizin 23.07.2019 tarihinde yapılan özel durum açıklamasında döviz kredilerinin anapara+faiz ve diğer masraflarını karşılayacak şekilde kredi tutarının döviz cinsinden ilgili hesaplarda bloke olarak tuttuğumuzu açıklamıştık.
Bugün itibariyle 15 Nisan 2013 ve 30 Aralık 2013 Tarihlerinde T.İş Bankasından kullanmış olduğumuz, 6 yıl vadeli (vade bitim tarihi 15 Ekim 2019) USD 10.000.000 otel kredisinin kalan son iki taksidi USD 954.545,41 ( faiz dahil USD 972.584,27) olarak yönetim kurulumuzun almış olduğu karar doğrultusunda vadesinden önce ödeme yapılarak, kredi kapatılmıştır.
Şirketimizin 23.07.2019 tarihinde yapılan özel durum açıklamasında döviz kredilerinin anapara+faiz ve diğer masraflarını karşılayacak şekilde kredi tutarının döviz cinsinden ilgili hesaplarda bloke olarak tuttuğumuzu açıklamıştık.
Bugün itibariyle 10 Şubat 2015 Tarihinde T.İş bankasından kullanmış olduğumuz, 5 yıl vadeli (vade bitim tarihi 10 Şubat 2020) EUR 2.000.000 otel kredisinin kalan son taksidi olan EUR 222.222,23 ( faiz dahil EUR 224.905,88 olarak) yönetim kurulumuzun almış olduğu karar doğrultusunda vadesinde önce ödeme yapılarak kredi kapatılmıştır.
Borçlar vadesinden önce kapatılıyor. Finansal giderler azalacak. Bu sene 42-44 seneye 60 milyon TL yıllık kar ve 5 FK da hedef fiyatım 6,67 TL.
Bir de oteli sattık mı borsanın tarihine geçeriz.
elimde yok ama şu blcyt tam yatırımlık hisse idi, gittikçe de güzelleşiyor.
3 . çeyrek karı düşük gelebilir, vaktinde trene binmiş olanlar başka hisselerdeki fiyat hareketlerine kanmamalı. ytd
Aynen katılıyorum,
Üç ayda %75 yapmis kagit,
1,60 lardan 2,77 görmüş hala söylenme,söylenme,
Sanirim 5 lira olsa sonra 4,50 düşse yine lanet kagit diye soylenir bazi arkadaşlar,
Ayrica tarihi zirve 2,72 dir.
26 mart 2013 de
Sirket gayet guzel yonetilmekte,
İstikrarla gitmekte,
Domates degilki bu 3 ayda olsun ,
Soylenmek hatta yanlış soylenmek buradan fikir edinen arkadaslari yanlış yönlendirmek ihtimali dogurur
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sene 42 seneye 60 mln kâr:) yok mu artıran hayırdır altın madeni mi buldu bilici ?
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlk çeyrekteki ert. Vergi gelirini ne yapacağız..afaki beklentiler bana göre...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün misafirimiz var TEB
InsaAllah hancıdır.
Güvenli limana hoş geldin...
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geliyor yavas yavaş
Dövizin çıkması biliciye yarar.
Bilançoya kadar piyasalar çökmese bari bu gisişle yavaş yavaş hisseler iniyor. Yabancı oranı yüksek olanlar daha hızlı iniyor.
Ytd.
Bilici bu belli olmaz bir yıl çıkar 3 günde verir... Gerçi bizim ülke borsasının karakteri bu ama bence bu hisse hiçbir şekilde 2 yılki bilanço iyileşmesinin hakkkını vermedi vermedende düşüşe geçti ytd
[QUOTE=cumba kuka;3802600]Evet biraz poz.alicam uygun fiyatlara geliyor,hemen tepki verebilir
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUO
küçük küçük alanlar bendim 5.000 lot destek attım benden bu kadar. Bende tepki vermesini bekliyorum. Ayrıca yarın yada en geç pazartesi harekatta ekstra bir sıkıntı olmazsa endekste yukarı doğru tepki bekliyorum
120 bin tl işlem hacmiyle yüzde 7 düştü ben elimdekileri versem tabanı gösterebilirdim ama tavanda yazılı tutuyorum.. Hiçbir şekilde satmam görsün hisseyi yapanlar diye..
Bu hissenin en büyük sorunu bu hacimsiz düşmesi. Tahtanın spekine sesleniyorum tahtanın ayarlarını bozma bu kadar malı topladın ve tahtayı bilançoya kadar tutmak zorundasın yoksa yeniden çıkarmak için uğraşırsın. Azdan az çoktan çok gider.
Ytd.
İyice sığlaştı 5 lotla 2 kademe verebiliyo
15.000 lotla devre kesen kağıdımız var sevinsek mi ağlasak mı bilemedim :party::Sad:
Tahta öylesine boş ki 15 000 lot ile %9 yukarı çektiler, çok iyi toplanmış bir hisse.
Düşüşte ne güzel topluyorduk :)
9 aylık kar tahminlerinizi alalım 11 Kasım son tarih bilanço için.
bir aşağıya bir yukarı şanzımanlı arçelik gibi tahtaya kan geldi.
yTD
Bilanço öncesinde 2.42 gösterseler güzel bir alım fırsatı olur.
22 milyon kar ve üzeri bana göre süper bir ücüncü çeyrek olur.fakat kağıt yapıcımız hissenin hakkını veremiyor.Sanırım geç kalmaya başladı çünkü bölgemiz ve ülkemiz sıkıntılı bir sürece girmiş bulunmaktadır.
biri mal satıyor acaba kim takas paylaşabilirmisiniz
Ben borsa hayatımda süper iyileşmeye rağmen yatırımcıyı bu kadar hırpalayan bir hisse görmedim.. Borsanın en adi hissesi ki maliyetim 1.40 altında olmasına rağmen..
Şimdi bana yüzde yüz gitmiş hisse diye eleştiri gelebilir ama son 3 ayda borsanın en uyuz hissesi nuh çimento bile yüzde yüz gitti.. 2 yıldır açıkladığı bilançonun hakkı 2.50 adam 2.70 te bile 3 gün duramadı.. Elimizdeki malı çıksak taban yapacak 1 yıl önceki fiyata gelecek gel sat satabilirsen..
Ki bana göre düşüş trendine başladı teknikçi arkadaşlar daha iyi bilir tepedeki uzun çizginin bayağı altında kapatacak bu tehlikeli bi durum.. Ytd
300 k lotu 3 kademeye koyuyor,
Resmen yukari gitmesin diyehttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8a73a81fdd.jpg