Afyon bedelli gazıylan 6.65 tavan çekti,ulen az sende oyna yerinden be,sana peşine düş demiyoruz %5 yapsan yeter.
Printable View
Afyon bedelli gazıylan 6.65 tavan çekti,ulen az sende oyna yerinden be,sana peşine düş demiyoruz %5 yapsan yeter.
Ayıp be,4 beklerken 3.16 birden,neyse zaten 2.80'e kadar toplayıcıyız,çoğu hisseler pirim yaptı düştü,bu ne halt yaptı,hergün oyalanma taktiği,kıramadı 3.50'yi,devamlı 40 ineklemesi yaptı,oda yetmedi 30-29 takıntısı,bugün ise 3.16 denemesi,neyse asabım bozuluyor,normal zirvesi 6,0radan %80 aşağıda,beklemeye dvam.
https://invst.ly/qg-yt
hep alevere dalevere aracı kurumlar arasında görevlendirilmiş adamlar paslaşıp duruyorlar..?al gülüm ver gülüm misali..
asıl hissenin üzerin çöken gavvatın ne yapmak istedigi :
İlk 5 aracı kurum dışında kalan hisse miktarı %18 .
Geriye de fazla bir şey kalmamış.
Şurada yazan bile birkaç kişiyiz.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yan yan gidip duruyor ******** ,, bir günde dikine git ,,
Yıllardır burada hep tuhaf işlemler oluyor ama özellikle son zamanlarda hiç olmadığı kadar tuhaflık var :kahkah:
https://www.youtube.com/watch?v=v8g1CH4E3DA
'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''
Artık bende cemts başlığını takip ediyorum. Orasi daha hareketli :)
https://invst.ly/qjv2s
patronun GÖZ,üne sokalımda ona göre sevsin : yıllardır düzelttigi yetti ise ::vk:
https://i.imgyukle.com/2020/04/25/Q0v2Kc.jpg
Sermaye artırımı sonrası toplanan 77 trlyon nun finasal borçları kapatmada kullanılacağı ile ilgili rapor borçsuz bir şirketin ortağıyız.[emoji16] burda bulunsun.
https://i.hizliresim.com/Khmp2Y.png
TUNÇKÜL ÇİMENTO MİNERAL KAT.İNŞ.SAN.VE TİC.A.Ş. 600.000 ...KAP,a bildirmemişler biz ekleyelim..
bu şirketlerin yeniden degerlendirlmesini spk neden istemiyor:bu fiatlarada şirketmi olur..?
Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. maddesi çerçevesinde, Kristal Kola ve Meşrubat Sanayi Ticaret A.Ş (KRSTL) payının piyasasında Yönerge'nin 6. maddesinde belirtilen emir ve işlemleri nedeniyle aşağıda adı belirtilen yatırımcılar hakkında Borsamız Pay Piyasası'ndaki emir ve işlemlerine yönelik olarak 29/04/2020 tarihinden itibaren 3 ay süreyle "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas" ve "İnternetten Emir İletilmesinin Kısıtlanması" önleyici tedbirleri uygulanacaktır.
Tedbirlerin uygulanacağı son tarih 28/07/2020'dir.
Yatırımcı Adı ve Soyadı MKK Sicil Numarası
Mehmet Emre CİHANGİR
12534785
Tevfik Nusret PAMUKÇU
12632409
darısı BUCIM başına burda hissenin başına çöken puştolarada bir el atın :hakim bey SPK
Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu
Özet Bilgi
DÖNÜŞÜM
İlgili Şirketler
BUCIM
Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na yapılan başvurulara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.
Borsa Kodu
Sıra No
Satışa Konu Pay Ünvanı
Grubu
Yatırımcının Adı-Soyadı Ünvanı
Nominal Tutar (TL)*
Tsp İşlemi **
Satış Kısıtı **
BUCIM
1
BURSA ÇIMENTO FABRIKASI A.S.
E
CAFER SAHINKAYA
310.960,85
düşüncelerimi geçmiş sayfalarda yazdım..
SPK (ÇİMER) üzerinden şikayette bulunabilirsin.. SPK direk şikayet yapacagını bir sitesi veya forum,u yok ..
elinde delil varsa onuda ek olarak koyabilirsin ..
yıllardır hisse üzerinde oyun oynanıp her seferinde baskıladıkları bunuda yönetimden habersiz yapamazlar..
ancak hissede kimlerin işlem yaptıgını veya kimlerin hesabına bu gibi gurup kuranlar kişi üzerinden işlemler yaparlar bunu yapanları sabah alıp akşam zararına veya akşam alıp sabah zararına mal verenler ..elde delil olmayınca ancak söyle kıssaca deginebilirsin..
BUCIM üzerinde yıllardır birileri tarafından hisse kapsamlı bir operasiyon yapıldıgını yapılan işlemleri kontorol amaclı kimlarin yapıp bilinçli olarak yapıldıgı gibi belirtebilirsin bu işlemleri ancak SPK inceleme yaparsa bulabilir bizim gibiler hiçbir şeye ulaşamazlar..
Şu şekilde yazdım umarım doğru dur :)
Bir kisminin 25 bes yil bir kismi 4 yil civari birikim yaptigim BURSA Cimento hisseleri (BUCIM) üzerinde üzerinde yıllardır birileri tarafından hisse kapsamlı bir operasiyon yapıldıgını yapılan işlemleri kontorol amaclı kimlerin yapıp bilinçli olarak yapıldıgı ,bu işlemleri ancak SPK inceleme yaparsa bulabilir kucuk yatirimcilarin bunun nasil yapildigi veya kanitlarina ulasmasi mumkun gorunmuyor , bu konuda delil sorulacak olunursa tek delilim 25 yil civari elinde boyle bir hisse bulundurulup bu yillar karsisinda bu fiyatlar ile ne kadar zarari edildigi ve boyle holding vari bir sirkette nasil olabilir diye dusunuyorum , bursa da ikamet etmekdeyim fabrikanin bildigim kadari ile varliklari arazileri , istirakleri bile suan bu fiyatlamalarin altinda oldugunu zannediyorum , bu sirketin kucuk yatirimciyi yilalrca alenen zarar ettirigi kanatindeyim gereginin yapilmasini arz ederim
Bir iki isimde eklenseymiş itibarlı iş adamı görüntülü para için her şey mübah diyenlerden . 30 Nisan 2020 Çarşamba günki işlemler incelense ordan neler çıkar.hacim 31.808.471 buyrun inceleyin.
Ne olacak boyle
https://invst.ly/qnvet
birşey olacagı yok perşembe günkü 8 milyonluk işlem adedi ve 31 milyon karşılıgı var enyüksek 4.11 endüşük 3.72 kapanış 3.92 yapmış ..?
kendi düşüncem ..?
ilaç, kagıt , kimya,sigorta ve tekstil karı cebe atanlar piyasada çoktandır pirim yapmamış sektör aramaya başlayan yatırımcılar ..?
ÇİMENTO sektörüne geçiyor olabilirler : peki bu sektör ne durumda ölü durumunda tıpkı KORONA öncesi yukarıda sıraladıgım hisseler gibi diyeim ve nokta koyup İ.T buna izin verecekmi önemli olan bu..?
İ.T elini GÖLTŞ atmış durumda %11 payı var diye aklımda kalmıştı oraya çökmek isterse acaba BUCIM rahat bırakabilir,Mİ..
KONYA,GÖLTAŞ,AFYON %10 + yapmıştı perşembe günü ..?
CAFER SAHINKAYA
310.960,85
bu garipde satmıştır malları herhalde..:yes:
Bilanço beklentisi nasıl
Bu miktarda hissesi olan kişi garibansa biz ölmüşüz
Merkezi kayıt kuruluşuna başvuru yapıldığında genelde bir hafta içersinde aracı kurum takasında görülüyor. Takasları kontrol ettiğimde bugün Deniz Yatırım'a virman olmuş yani henüz satmamış bildiğim kadarıyla bunları satmak için bir yıl süresi var ucuza almak için her türlü entrikayı çevirirler
'' Yatırım Tavsiyesi Değildir''
İki üç gündür hacim yüksek. Yatirimci da bıkkınlık yüksek
Bu başlığı şu anda 4 kişi okumaktadır. (1 üye ve 3 ziyaretçi):whistling: durum ortada bugünkü anormal hareketlere rağmen formda kimse yok uzun zamandır burada olanlar bıkmış olabilir ama ucuz olduğu için ky dikkatini çekmiyor ve ilgi duymuyor :one: geçen günkü hareketten sonra bazıları atladı ama birkaç gün sonra sıkılıp çoğu zararına satış yaptı :kmk: şahsen benim kanaatim formun böyle sessiz olması beni daha çok ümitlendiriyor buda piyasada çok fazla hissenin olmadığını yolun sonuna yaklaştığımızı düşünüyorum :kahkah:
'' yatırım Tavsiyesi Değildir ''
Umarım dediğiniz gibidir. Hepimiz çok yıprandık. Mesela bu kağıt için elimde var demiyorum :) unutmak iyi geliyor.
Şu forumda bile kaç kişi kaldık. Kimler geldi kimler geçti. Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şurada sulzerin defalarca paylaştığını Twitter da paylasmislar
Yönetim Kurulumuzun 08.05.2020 tarihli kararı ile;
30 Mart 2020 tarihinde yapılan Ortaklar Olağan Genel Kurul kararı ile 1 (bir) yıl süreyle görev yapmak üzere Yönetim Kurulu Üyeliğine ve aynı gün 1059 sayılı Yönetim Kurulu görev taksim kararı ile Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Sayın Ergün KAĞITÇIBAŞI, görevini Yönetim Kurulu Üyesi olarak sürdürmek üzere kendi isteğiyle Yönetim Kurulu Başkanlığından ayrılmıştır.
Boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığına, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın İsmail TARMAN'ın seçilmesine, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğinin 1 kişiden oluşmasına ve halen Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini sürdürmekte olan Sayın Mehmet Celal GÖKÇEN'in görevinin devamına, karar verilmiştir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/843735
Öğleden sonraki hareketin sebebi Başkanlığı kutlama hareketiymiydi :kahkah:
'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''
Twitter da paylaşım yapmışlar.hisse füze olucak diye patron yamaklari malı yapıştırdılar.,[emoji16][emoji16]
İsmail abimiz neden yönetim kurulu başkanı oldu ki
30 nisan,da yönetim kurulu başkanı olan kagıtcıbaşı ne olduda 8 gün sonunda ayrılma kararı aldı ..?
son üç beş gün içinde işlem hacmi de arttı neden acaba..?
şimdi takas oranlarını takip eden arkadaşlar buna daha dikkatli baksınlar ..kimler satıyor kim topluyor..
y.k toplantısındaki şu 15 madde varya ona istinaden incelesinler..
15 - Yönetim hâkimiyetini elinde bulunduran pay sahiplerine, Yönetim Kurulu Üyelerine, idari sorumluluğu bulunan yöneticilerine ve bunların eş ve ikinci dereceye kadar kan ve sıhri yakınlarına; Şirket veya bağlı ortaklıkları ile çıkar çatışmasına neden olabilecek nitelikte işlem yapabilmesi ve rekabet edebilmesi hususunda, Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri gereğince Yönetim Kurulu'na izin verilmesi ve yıl içerisinde bu kapsamda gerçekleştirilen işlemler hakkında Genel Kurul'a bilgi verilmesi,
Yıllardır takip ederim hep tuhaf işlemler oluyor ancak son zamanlarda çok daha tuhaf işlemler olduğunu geçenlerde paylaşmıştım son bir aylık takasları kontrol ettiğimde Emeklilik ve Yatırım fonlarının yaklaşık olarak 2,000,000 lot satış yaptığı görünüyor benim asıl dikkatimi çeken son zamanlardaki işlem hacmine rağmen hisselerin herhangi bir aracı kurumda toplu olarak görünmemesi buda demek oluyor ki aracı kurumlar içerisinde hisse el değiştiriyor :yes:
Patron Yönetim kurulu başkanlığına oturduktan sonra heran resmi olarak % 51 buldum diye bir açıklama gönderebilir :one: şahsen ben daha fazlasına sahip olduğunu düşünüyorum :kahkah:
'' Yatırım Tavsiyesi değildir''
Sizin daha önceden roda limanı, cemts vs. İştirakleri ile yaptığınız hesaba benzer bir hesap paylaşıldı.
Benim bucim hakkındaki şahsi gorusum artık bir seyler olacak iyi yada kötü.
SPK dan korkumuza tam düşüncemi paylasamiyorum.
Takaslarda ilk 5 harici %18 mal var. Toplu duruyor gibi. Zaten hangi kurumda kimin malını n olduğunu da eskiler iyi biliyor.
İT amcamız gayet istikrarlı ve güçlü bir çimento yatırımcısı. Hatta en iyisi denebilir. Temettüler ile hisse çoğunluğunu sağlayan, düzenli bir gelir kapısı yakalamış. Kontrolü böylelikle hep artırmış ve asla bırakmamış. Ufak ufak olsun ama hep benim olsun mantığındaki patlamayı dibine kadar yaşatan bir amca. Lütfen buradaki yatırımcı arkadaşlara iyi niyetimle sesleniyorum. Bu hisseyi sakın ha sakın uçacak şimdi kaçacak diye almayın. Bu hisse ancak uzun vadede(min8-10yıl kalmak kaydı İle) ortalamalarda banka faizlerinden fazla getiriyor buda bana yeter diyenlerin hissesi. Yoksa burda bazı arkadaşlar gibi yaşlanır gidersiniz. İt amca bugün ölse bile(Allah göstermesin)felsefesi, öğretisini çoktan çocuklarına bırakıp yetiştirmiş. O yüzden çok bir şey bekleyip hayal kuran arkadaşlar lütfen uyanın artık. Burası öyle Ali Cengiz oyunlarının döndüğü, yüksek beklenti getirecek bir hisse değil. Kısaca %85 bile İt amcamızda olsa sorun yok bakın son 15 yılına inanın bir 15 sene sonrada bir sapma olmayacak. Kısaca uzun kalana faizden fazla getiren mutlu mesut bir yapısı var. Beklentileri çok olan arkadaşlara üzülerek bildirmek istedim. Saygılarımla...
Birçok kişi gibi bende kagidin ederinin altında işlem gördüğünü düşünüyor. Umarım hak ettiğimiz değerlere ulaşırız.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sn:CANALAY
takas dökümünü 2019 ve 2020 /5 göre bakınca artmış olarak görürsünüz nedeni %70 bedelli sermaye artırımı ile baktıgımızda
ilk 5 aracı kurum bu bedelliye katılmış ve elindekileri korumuş görünüyor burda garanti biraz artırmış yani alım yapmış..
diger emeklilik fonu ise elindekileri yarısını çıkarırken yatırım fonu hisseye çöreklenmiş ..bu arada diger kamu bankaları ve finans da gıdıklamış gözüküyor..
burda önemli olan bu fonlardaki mallar kimden kime gidiyor..paylaşım için teşekürler ve bol şanslar