Endeksin coştuğu bu günleri değerlendirmesi lazımdı YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Endeksin coştuğu bu günleri değerlendirmesi lazımdı YTD
endeks daha 95 binlerdedir...eski zirvesine çıkması için 25 bin daha çıkması lazım...endeks bu gün %1 çıkmışsa ve datagate %4 çıkmışsa bence çok iyidir...dün de %10 çıktı dostum...bence çıkış marjı en yüksek hisselerden bir tanesidir datagate ve indeks...
Dediğimin tersi yönde hareket etmiyor endeks 95250 ye saldığında 5 00 lara geliyor 95 500 lerde ise 5 10 lara kadar anca çıkabiliyor YTD
abooo desene güzel yağmur yağacak ve ky lar suya kanacak....:)
dostlar zaten türkiye gibi gelişmekte olan ülkelerin borsaların belirli süreler ile sıfırlıyorlar..yani çok ciddi düzeltmeye tabi tuttuktan sonra tekrardan çıkarıyorlar...2008 yıllarında daha sonraki yıllarda da (yılı hatırlamıyorum) yapıldı ve bu yıl da oldu...12 yıllık borsa hayatımda üçüncü defa borsa sıfırlamasına şahit oluyorum...
bu vakitlerde kaliteli hisselerde bulunmak bana göre zararların kapanmasını sağlayacaktır..datagatenin 16 tl lık zirvesine çıkması için üç kat çıkması lazım...ki tahminlerime göre çıkacaktır da..böyle bir durumda kara bile rahatlıkla geçebiliriz...
ben bu gün sermayemin yarısı ile tekrardan dün sattığım 10 bin lotu geri kaptım...tek üzüntüm diğer yarısını geçmişte satmam ve o diğer yarısının geriye düşmesidir...gerçi diğer yarısını da indekse attım...bakalım nasibimizde neler olacak ??
bu iki bilgi birbirini teyit edecek şekildedir...bir de topikte bazı arkadaşlar artık bir çok kişinin dolarını bozup hisse almak istediği bilgisini de paylaşınca artık kalıcı olarak borsada kaliteli bir hissede bulunma vaktinin geldiğini anlıyoruz..
umarım ky olarak tüm zararlarımızı çıkarırız...:)
Endeks 95450 ye geldi ama hisse 503 lerde eğer hisse endekse göre hareket ediyor diyorsanız neden artmıyor endeks her gün böyle artmaz bu zaman bile çok faydalanamıyorsa ne zaman faydalanacak YTD
Son 1 saat inşallah 5 10 üstü kapatır bence endekse göre bu artış çok da iç açıcı durmuyor YTD