farklı bır grup olsa coktan onay vermıslerdı bence de ..
Printable View
3 haftadır her gün aynı hareket. 6,50 den aşağısı intihar olur dedik. 6,35 i gördü. Artık yoğun bakım dayız bu haber falan beklemez de nasıl hareket edeceği önemli. Çıkarkende böyle çıksa. Ama nerde? Şimdi satsan birden yukarı çevirir yönü iyice krıze gireriz. Valla aklım tutuldu. YTD.
Endeks artidayken bile bole kepaze kapanış hiç iyi niyetli olmadığını gosterdi.satis iptal olduysa direk taban yerdi bence.ekurisi fazla düşmedi buna noldu destek felan bırakmadı.
Kafalarda bı sürü soru işareti.satilan hisse bu kadar geri çekilmezdi.yuzde yüz artacakta artık bizde kazanavagiz
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takaslarda 1.6 milyon dağınık lot var. 3.5 milyon ise 4 aracı kurumda. Patron bana göre hava hoş aynen böyle devam edicem derse 4kez daha bu hareketi yaparsa 4 kez daha olabilir. Bu da zirveden alanlar için%70 kayıp demek ki sonra onu neden ve nasıl geri verecek.? %70 i? Ha burdan dönerse bir ümit olabilir. Kaldıki o bile kolay değil. Zorda değil de istemesi önemli. Ama yarında aynı hareketle kapatırsa artık hesap yapmaya gerek kalmaz. Yani bir% - 70 daha gidebilir. YTD.
Devre kesici de o an a kadar olan lotun 3katı lot işlem oldu. Adamlar iyice işi öğrendi. Böyle dönemlerde spekler son derece acımasızdır. YTD.
Adamların zoru yokki, ben her gün seni eriticem istersen satmada göreyim diyor.
Eğer kişisel hareket değilse ki sanmıyorum nihayet iyi bir işaret.YTD.
Amaç ne olursa olsun (ben kişisel olduğunu sanmıyorum) adamlar öyle bir taktik uyguluyorki eğer istemezlerse mecbur kalmadıkça bize zerre koklatmazlar. Alırken ne kadar bonkörlerse satarkende o kadar cimriler. Adamlar kuruşu kuruşuna istedigi yere getiriyor. YTD.