nemesizler ne aşılmaz kademe sanki 10 . 11. 15 oldu da sendeleyip duruyor.
Printable View
nemesizler ne aşılmaz kademe sanki 10 . 11. 15 oldu da sendeleyip duruyor.
2 Şubat 2017'de (9.13) olan kağıt 2.şubat. 2018'de 7.80'lerde geziyor.Endeks Şubat/2017 başında( 85.000) iken bugün (120.000)'i geçmiş durumda.Son derece yanlış bir kağıda girmişim şahsen .Göz göre göre bu rezil kağıtta kaldık.
kademe gören var mı arkadaşlar. kör dövüşü yapıyoruz.
ömrümüzü yedin.
daha ne kadar sıkışacan 7,80 de ya aşağı ya yukarı kır. Bilanço beklentisiyle bile hareketlenmiyor.
Dün 7.77 kapatmıştı Bugün 7.75 kapatmazsan namertsin.Süzüle süzüle iniyor aşağı. Sevgili NEZMİN (ömrümüzü yedin) demiş İnanın BEN TÜKENDİM.
waktanw kardeşim.artık bu hisseyle ilgili söylenecek söz bulamıyorum.afyon a gidip fabrikayı gezmeyi düsünmeye başladım.fabrika gerçek mi çalışanı var mı yada bacadan duman çıkıyor mu.bilmediğimiz bir şeyler var sanki.ama bist te neredeyse hiçbir iş yapmayan şirketlerin bile bu yükselişte ciddi primler yapmaları bana hissenin ciddi bir baskı altında olduğuna inandırıyor.bu hisse gidecek belki telaffuz bile edemeyeceğimiz rakamlarıda görebilir.ama bana öyle geliyor ki biz olmadığımız zaman da olacak.yani bizdeki malları almadan bir yere götürmeyecekler.bu gidişlede alacaklar gibime geliyor.ytd.selamlar