140 da tutmalarida bir basari
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
140 da tutmalarida bir basari
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP : Endeks Şirketlerinde Değişiklik
Net Holding'in Net Turizm'i devralmasına ilişkin pay değişim işlemlerinin 20.10.2017 tarihinden itibaren gerçekleştirilecek olması nedeniyle, Net Turizm payları 20.10.2017 tarihinden itibaren kapsamında bulunduğu BIST 100, BIST 100-30, BIST Hizmetler, BIST İstanbul, BIST Turizm, BIST Yıldız, BIST Tüm ve BIST 100 Ağırlık Sınırlamalı endekslerinden çıkarılacaktır.
Net Turizm'in BIST 100 Endeksi'nden çıkarılması nedeniyle, Hürriyet Gzt. 20.10.2017 tarihinden itibaren BIST 100, BIST 100 Ağırlık Sınırlamalı ve BIST 100-30 endekslerine alınacak ve BIST Tüm-100 endeksinden çıkarılacaktır.
Bir üst lige çıkmış yarın tavan yakışır yabancı fonlar yerli fonlar alabilir artık...hayırlı olsun elinde olanlara kıymetini bilin altın gibi bir hisse oldu şimdi...zaten belliydi güzel bir haberin çıkacağı hep baskılıyorlardı iyi topladılar artık ralli zamanı...ytd
b grubundan a grubuna geçiyor da kıpırdamıyor hisseler. buna niye kıpırdasın. umarım ben yanılırımda sen haklı çıkarsın
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Endekse bakıp da niye gitmedi diye kimse üzülmesin.endeks düşüşler için var. Endeks düştümü ky zararına hisseden çıksın diye hisse senetleri endekse göre fazlasıyla düşer. Şimdi ise bakıyorum da adam gibi birçok hisse çıkmamış. Mesala benim takibimdeki 22 hisseden 8 tanesi artmış onlardanda yüzde 1 in üstünde bi trcas var. Eminim bir cogunuzun elinde olan hisselerin çoğu da düşmüştür. Böyle borsanin ta .......tek hedefim uzv ci olduğum 2-3 hisse var. Hedefime gelirlerse borsayı sonsuza kadar terk edeceğim.