sn.Zagorveciko
hedef fiyatı ( tahtayı yönetenin dışında ) hiç kimse bilemez , ,, bugün hissenin fiyatı 1.09 , üç gün sonra olumlu bir haber sürerler kap'a , her şey tersine dönüp hisse 3 tavanla 3 tl olur,,
kul hakkı yememek için , kesinlik belirten rakamlar ve ifadeler kullanmıyorum ,,,
ama doğal akışa göre olması gerekenleri herkes gibi bende grafiğe bakıp , alt destekler ( düşüş ) 0.98 - 0.79 - 0.67 - 0.41 ve üst dirençler ( yükseliş ) 1.03.- 1.19 yerlerini belirtiyorum ,,
ayrıca tahtayı , speği , tahtayı yönetenlerin huyunu bilmek size artı yol gösterici oluyor,,
herkes kendi bilgi ve ipuçlarını birleştirip ( doğal ) hedef fiyatını bulabilir..
yalnız bu hissede tahtanın sahibi , speği dürüst ve güvenilir değiller ! , örneğin şu an saat 11:30 513 lot hacimle kaç kez kademe kaldırıp indirdiler ,, tahtayı izleyenler için olmaması gereken ters hareketler ,,,
sadece bu değil geçmiş haraketleride olumsuz , hissenin mali durumu iyi iken bile ,, sürekli hisseyi çakma moduna soktular , beklentilerin tersine hareket ediyorlar ,,
bazen düşünüyorum ,, acaba bilançoların da da kalem oyunumu yapıyorlar acaba ?!! bilinmez ,,,
durum bu Arkadaşlar ,,,, :wave: önemli olan sağlık , huzur , gerisi boş ,,, :yes: ( maddi konularda vb durumlarda ) zaman ve sabır herşeyin üstesinden gelir,,,
Raysg - 17.05.2018 günlük Grafiktir
https://i.hizliresim.com/nOvaYR.jpg