yine bulaştık bakalım hayırlısı.
yine bulaştık bakalım hayırlısı.
Haçla bulastin
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahsisli 2-3-4 ay ne kadar sürerse sürsün sonucunu bekleyeceğim. 22 milyon hissenin iki katı 44 milyon hisseyi 1 TL den alacak adam hisseyi eninde sonunda yukarı taşıyacaktır.
2-3 gündür 0.73-75 aralığında tutunup 3-5 kademe yukarı tepki veriyor ve yine 0.73-75 aralığına geliyor. Vereceksen adam gibi tepki ver. Dolaşık işleri sevmeyiz biz.
Şimdi bu tahsisli olayı düzmece mi değil mi asıl mesele o.
Bu nitelikli yatırımcı arkadaş gelsin piyasadan 5 milyon lot toplasın mesela yasak mı var?
Geçen 20 milyon lot işlem hacmi yaptı yani yeterli derinlikte var.
Böyle bir tahsisli satışı gerçek olsa idi muhtemelen 1.00-1.20 aralığında olmamız gerekirdi.E adam 22 milyon lot alacak tabiki piyasa fiyatı üzerinden iskontolu alması kimseyi gocundurmazdı.Gel görki 1 lot alan 22 milyon lot alacak olan arkadaştan daha ucuza alıyor.Yani perakende fiyatı toptan fiyatından ucuz.
Bişey bildiğimi iddia etmiyorum bu arada sadece sorguluyorum.
22 milyon işlem hacmi yaptığı gün hacmin 10 milyonunu iş yatırım yapmıştı ve toplayabildiği hisse 350-400 bin idi. Yani işlem hacmine aldırmayın. Daha önce 0.82 den 2 milyon civarı hisse satmışlardı sanırım onu toplayamadıkları için kıvranıyorlar. Eninde sonunda bu hafta olur olmazsa gelecek hafta olur tahsisli başvurusunu yapacaklar. tahsisli haberi kap a düştüğü gün sonrasında tahtayı iş yatırım yönetti ve 0.91 e giderkende oradan 0.72 ye düşürürkende iş yatırıp hep alıcılı işlem yaptı. Ben şahsen bilanço korkusuyla satmıştım. Hani geçen sene gibi 10 milyon zarar açıklarlar diye korkmuştum. Tahsisliyi bilanço öncesi mal kitlemek için yaptıklarını sandım cuma riske girmeyip sattım. Bilanço gelince rahatladım ve tekrar pozisyon aldım. Eğer bu tahsisliyi mal çakmak için yapsalardı 0.91 e giderken mal çakarlardı. Muhtemelen tahssli sürecini dikkate alarak buralara sarkıttlar. tahsili başvurusunu spk ya yaptıkları an hisse bir üst banda atacaktır. 2-3 ay sonra tahsisli gerçekleştiğinde hissenin 1 TL altında olabileceğini pek tahmin etmiyorum. Ben kısa vade olarak yatırım yaptım. Tahsisli gerçekleşirse hissenin hedefi ne olur tahmin etmek zor değil.
Merhaba,firmanın 9 aylık finansal tablosu incelediğimde, halka açık hisselerinde 2.763.337 lot ve %12,56 oran ile " Isle Of Man Assurance Ltd" nin ortak olduğu görünüyor..30.09.2017 hisse takasına bakıldığında tam 2.763.227 lotun TÜRK EKONOMI BANKASI nda kuzu kuzu yatıığı görünüyor.Takip edelim :)
Hocam önemli olan tahsisliye odaklanmak. Tahsisli olayı süreci başladığında yatırımcıların kafasındaki soru işaretleri bir nebze ortadan kalkacaktır ve hisseye alım gelecektir. Tahsisli olayı gerçekleştiğinde hissenin hedef fiyatını düşünün. Hisse zaten 10 aydır 0.60-0.70 bandı arasında tutuldu. Normal şartlarda tahsisli haberi sonrası bu seviyelere salması garip. Buradan kaptıracağı her hisse tahsisli sürecinde kafasına inecektir. Spek kendi bilir ben aldım attım kenara 3 ay olmadı 5 ay beklerim. Eninde sonunda süreç başlatılacaktır.