Printable View
Alıntı: Originally Posted by NacromantiA Teb 45 gün hoşgeldin i kullandım geçen ay bitti maalesef Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Alternatifbanka gec % 24 hemde 90 gun sabit hosgeldin faizi var
Alıntı: Originally Posted by frappe 650.000 tl % 22,5 faizden 32 gun Net Getiri:*10.898,63 TL yapar %24 faizden Net Getiri:*11.625,21 TL 640 bin 32 gün ykb 23.25 orandan bağladım ben Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by frappe Alternatifbanka gec % 24 hemde 90 gun sabit hosgeldin faizi var Olduğum yerde Yok maalesef İng hsbc filan da Yok Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by NacromantiA 640 bin 32 gün ykb 23.25 orandan bağladım ben Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Net Getiri:*11.261,92 TL 32 gun boyunca baglisiniz 32 sonunda olusan faiz oranlarina mecbur kalacaksiniz Yanlis anlamayin sakin,bir sonraki sefer yardimci olmak acisindan yaziyorum
Alıntı: Originally Posted by NacromantiA 640 bin 32 gün ykb 23.25 orandan bağladım ben Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Net 19,76 oluyor.Enflasyonun az altında kalmış.
Alıntı: Originally Posted by NacromantiA 640 bin 32 gün ykb 23.25 orandan bağladım ben Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 93 gün için 23.50 yi zorladık aslında baya da uğraştım mt le de yemin billah etti vermiyorlar hatta yazışmaları da ss alıp gönderdi tanıdık Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by NacromantiA 640 bin 32 gün ykb 23.25 orandan bağladım ben Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 11089 getiriniz olur :)
Alıntı: Originally Posted by frappe Net Getiri:*11.261,92 TL 32 gun boyunca baglisiniz Yanlis anlamayin sakin,bir sonraki sefer yardimci olmak acisindan yaziyorum Yok canım yanlış anlayacak bir durum yok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için sonuçta yardımlaşmak için burdayız Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi