Bu siteden çok yararlanıyorum.Rafine bilgi, hakaret yok,küfür yok.Her şey bilimsel.Çok teşekkür ederim..
Printable View
Son harika ,bilgilendirici açıklamalardan sonra ben de bilgiye katkı yapmak istiyorum: Burada defalarca yazdım, borsa da ilk günden beri varım.Seneye 40 yıla gireceğim.Çok kazandım,çok kaybettim.Sonunda tabi ki çok kazandım.Kaybettiğim zaman ,kredi kullandım ve sabırsız oldum.Kazandığım zaman ise daima borçsuz ,kendi paramla ve sabırlı davrandım.70 yaşındaki amcanızdan tecrübe.Neyse, hissemiz çok çok çok ucuz kaldı.Ben daha ziyade 2025 den çok umutluyum.Geçen sene ilk üç aylıkta kar 10 milyon gelmişti.Bu defa ise 100 milyon gelir.Yani on misli.Sermaye çok karlara göre çok düşük kaldı.Şimdilik bu durum bizler için avantaj.Açıkçası 100 lirayı 2025 de göreceğiz diye tahmin ediyorum.Bir not daha: Uzun vade de daima kazandım.Kağıda yaklaşık bir yıl önce girdim.Maliyetim 20 lira.Fakat, bu hisse 3 yıl önce de 20 liralarda işlem görüyormuş.İşin sonuna geldik.Çok umutluyum.ytd...
Ara ara işlemleri buraya atıyorum...Tahtadaki grup duruma gayet hakim yani her türlü beklentiye rağmen fiyatı yönlendirebilecek seviyedeler...Şimdilik...Gelecek finansallar sayın patronun dediği gibi gerçekleşmeye başladığı anda bu hakimiyetlerini (bu şekilde) devam ettiremeyecekler...Net...
Gayet sabırlıyız, bekliyoruz...
2022 yılı Kasım ayında gördüğü seviyelerdeyiz...Bu arada otomasyona yönelik yapılan yatırımlar, canlı hayvan sayısındaki artış, Walmart ve Kroger bağlantıları vs. çöp !..Hiç olmamışcasına duyarsız...Hep dedim, acayip ilginç bir kağıt...:)
Herkese hayırlı bereketli bol kazançlar dilerim..
Güzel bir haftalık kapanış olsun inşallah ...:ok:
https://i.hizliresim.com/h816qxu.PNG
2023/12 aylık hasılat enflasyon muhasebesine tabi tutulmuş hali ile 324 milyon TL idi...Bu rakam 2024/9 aylık finansallarında geçilmiş durumda...Amerika'ya yapılan ihracatın son çeyreğe yansıması nasıl olacak bilemiyorum ancak son siparişin sevkiyat dönemi Ocak-Şubat-Mart 2025 ayları yani bunlar yılsonu bilançosunda (avans şeklinde bir ön ödeme alınıyor mu onu da bilmiyorum şayet alınmıyorsa) büyük ihtimal gözükmeyecek...Öyle bile olsa geçen yıldan çok daha güzel bir hasılat rakamı geleceği aşikâr...
Hissede mevcut yatırımcıların büyük çoğunluğu değer yatırımcısı yani öyle spekülatif bir hareket beklentisi içerisinde olmayan kitle...Bu nedenle gereğinden fazla da düşürmeyin ağalar kağıdı...Sonra kızmaca darılmaca olmasın alıyoruz diye...Sayın tahtacıya saygımız baki...:)
Emeğinize sağlık Sn.Hissedarxd ...Patronda tv programında yıl sonu bilançosunda ABD etkilerinin olacağını ama asıl 2025 de etki edeceğini söylemişti...
Dediğiniz gibi bu tayfa günlükçü al-satçı tayfa değil, tekkeyi bekleyen, yatırımlara güvenen tayfa.. Umarım güzel rakamlardan da çıkmak nasip olur.. 2025 yılı sonuna doğru 100 olur mu bilemem ama ona yaklaşık bir değer beni tatmin eder..
Hayırlısı..YTD
Şahsen, bu tarz kağıtlarda "çıkma" diye bir stratejim hiç olmamıştır...Ara ara azaltır, artırırım ama mesela GEDZA'da 6 yıllık hissem duruyor, ha keza BRKSN ve BERA'da da ufak tefek bir şeyler var...Asıl pozisyonum (ismini yazmayacağım, ayıp olmasın) başka bir hissede...Buradaki maliyetime 1 tık kaldı, biraz daha aşağı verirlerse alırım...Net.
Mevcut rasyolara, stratejik vizyonuna göre şirketin piyasa değerinin an itibariyle 2,5-3 milyar TL civarında olması gerektiğini değerlendirmekteyim...O da minimum 30 TL civarı yapar...Esasen bu bakış açısına göre gayet iskontolu ancak hisse senedi piyasası için ayırmış olduğum limit konusunda biraz muhafazakarım...Tüm varlığı zaman içerisinde BES'e aktarıp çocuklara bırakacağım Allah ömür verirse...Yaşımız kemale erdi, artık bu cenah bizim gibi 'eski kafalılar' için oldukça yorucu olmaya başladı...YTD