BOFA dün 3.000.000 lot alış yaptı, bugünde üzerine koyarsa işler iyiye gidiyor demektir. Kendi düşüncelerimdir.
Printable View
KAP: ASELS [ ] ASELSAN ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Yeni İş İlişkisi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1032598
Dosyalar:
Yeni İş İlişkisi 2022-05-26
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Yeni İş İlişkisine Başlanan/Başlanacak Kişinin Niteliği Müşteri (Customer)
Müşterinin/Tedarikçinin Adı Soyadı/Ticaret Unvanı TUSAŞ A.Ş.
Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Net Satışlar/Satılan Mal Maliyeti İçindeki Payı %6,41
Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Bilançosundaki Ticari Alacaklar/Borçlar İçindeki Payı %4,69
İş İlişkisinin Başlamasının Öngörüldüğü Tarih 2022-05-26
Varsa Sözleşmenin Önemli Koşulları -
Yeni İş İlişkisinin Ortaklık Faaliyetlerine Etkisi Şirketin cirosunu olumlu etkileyecektir.
Açıklamalar
Açıklama ASELSAN ile TUSAŞ arasında toplam
342.975.000,-Türk Lirası ve 18.570.000,-Avro bedeli ile bir elektronik harp
projesi sözleşmesi imzalanmıştır. Söz konusu sözleşme kapsamında teslimatlar
2022-2028 yılları arasında gerçekleşecektir.
Bu açıklama TUSAŞ'tan alınan 26.05.2022 tarihli izne istinaden yapılmıştır.
Yeni İş İlişkisi.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1032598
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
İşin fiyatını anlamadım ben. 18.570.000 avro + 345 mily TL mi, yoksa sadece 18.570.000 euro olup TL tutarı bugünkü değeri ile bilgi amaçlı mı verilmiş?
TL ile proje alıyorlarsa fena. 2028 diyor :(
Şu hisse hakkında bir tane üstat yada bu işi bilen hiç bir kimse olumlu konuşamıyor bunun tırnağı olamayan hisseler uçtu ipler reisin elinde o derse gider demese yıllar yıllar istediğiniz kadar grafik çizim gap çizin hiccc tinlamaz 6 yıl 48 TL'den bir girdiler içine halka arza kadar 21 düştü hala 48 göremedi dolar 2 TL idi şimdi yatırımcı aselsani neden alsın a hissesi geçen sene 28 den bölündü 7 tly şimdi 30 TL bir hisseyi kendine bağlamak o hissenin prestijinide mali yapısını da korumak olmalıdır öyle ayak keseri gibi hep bana olmaz olursa bu 500 bin küçük yatırımcının bir cevap vereceği zamanda gelir saygılar
kurthan