Bu mekanın yıldızını İngilizce'den kırdım, artık yola tek yıldız olarak devam edecekler.
ytd
Bu mekanın yıldızını İngilizce'den kırdım, artık yola tek yıldız olarak devam edecekler.
ytd
Bedelli ya da bedelsiz sermaye artırımında yatırımcıların karı da zararı da olmaz merak etmeyin.
Hisse kaça bölündüyse fiyatı da o oranda düşer.
Bedelliye katılmak istemeyen rüçhan hakkını satar.
Bu işler bitince elinizdeki hisse sayısı değişir ama toplam tutarı aynı kalır.
Yanlış haberin yayılması nasıl olur? Önemi nedir?
Örneğin bir ülkede seçimlere hile karıştırıldığı haberi toplumda infial yaratması beklendiği için yanlışsa yayılmamalıdır.
Günümüzde biri tweet attığında retweet ile bir saat sonra tüm ülkeye yayılıyor.
Halbuki yanlış haber hapisle cezalandırılırsa kimse retweet yapamayacağından ülkeler böyle bir tehditten korunmuş olur.
Yurtdışından bile tweet atılsa sorun yazan kişi ile sınırlı kalır.
Bunun ülkede yayılması için tweet atanın 5-10 milyon takipçisinin olması gerekir.
Ancak bu da Trump örneğindeki gibi tweet atana tweet yasağı getirilmesi ile çözülür.
Böylece iktidarlar değişmeden yollarına devam ederler.
mi gerçekten?
Her şirketin bedellisi kötü bi şey degil....
Sirket bedelliden gelecek parayı doğru yerde kullanacaksa güzel bi şey....şirket daha da güçlenir....
Yatırılan karşılığında hisse verilir....bi zarar yok....hatta para yatırmak istemezssen rüchan pazarında iyi fiyata satabilirsin....
Isi bilenler belli oluyor :)
Ben bedelli severim, tabii sirket yonetimi durust olmak kaydi sarti ile.
Sirkete taze kaynak girer..
Yatirimlar ozkaynak ile finanse edilir.
Ama bizim millet belese, bedavaya, avantaya bayilir, bedelsiz denince akan sular durur.
Oysa bilmez ki bu dunyada bedelsiz diye bir sey yoktur gercekte.
Kahrolsun Gidivanizm
Syg,
Bedelsiz de bir de hisse sayısı arttığı için yükselmesi sorunu var yabancı yatırımcı gelmesi lazım sonra zor yükselir millet bunu unutuyor. Ayrıca PD/DD , FAVOK değerinde önemli çok yükselmiş hisse sıkıntılıdır. ASUZU örneği gibi. 300 TL yi geçti şimdi 190 TL