valla tek cumle yabancı olmaz sa biz bizi yeterizin yeni versiyonu biz bizi mikeriz olur :)
Printable View
bazısı viop dan hedge ediyor endex shortluyor, kimisi pay vadelinin varsa ki 51 tane hisse onları shortluyor düşüşlerde.
ama bu iş sonunda ponzi gibi para girişi oldukça olur. para girişi biterde çıkış başlarsa mecbur satacaklar.
enflasyonların amacı halkın cebinden para çalmaktır. bak abd once parayı dağıttı helikopterle şimdi toplamak için suni enf yapıyor.
biz asgari ücreti 8500 yaptık bakalım zamlar nasıl gelecek. :)
Şimdi hojam şöyle de birşey var!
Yabancı olmasını beklemek, doların artmasini beklemek bunlar ters koleresyonlar.
Sen yabancı olsan ki doların artmasını bekliyorsun , neden dolarimi bozdurup TL ye çevirip borsaya gireyim diye düşünmezmisin? Eğer dolar artmayacagini aksine düşeceğini düşünen yabancı olsan TL ye geçip borsaya girerdin.
Haliyle kazancın TL olduğu üzere mecbur bizbize, kim kime, dum duma! Kaçınılmaz oluyor.
Yanlış mıyım? Ytd
170% Enflasyon olan Barbunya cumhuriyetinde fiyatlar aşağı gidiyorsa
Teknik analizciler çalışıyor operasyon çekiy demektir . Aylık enflasyon 15%
ise her ay fiyatlar 15% Artmak zorunda . Fiyat Yatay veya aşağı ise alım
yönünde pozisyon alınması gerekli tabiki bu kağıdı seçen fon yöneticileri
seçimleri kriz gibi gösterip mal toplamak isteyecektir. Asansör hareketler
normal karşılanmalı trade yaparak değerlendirilmeli .
SISE borsamızın en ucuz ve gelecek vaad eden sigorta poliçesi dir ama
Bu civarda dışarı açılmadan .
Golf TDI dizel mi (2016) , Mercedes a180 CDI urban mı (2013) hala karar veremedim. 1.2 TSI da aklımda. Yok mu fikri olan. Ytd
Benzin + Elektrikli arabalar = Hibritler çoğalacak ve Karşılığında diesel araçlar
azalacak Petrolün yan ürünü olan benzin den sonra diesel üretilir kalan fuel Oil
olarak kullanılır vs vs . . .
Demem o ki Hibritler ile diesel talebi azalacak ve diesel daha çok ucuzlayacak.
Etik olarak hatalı olabilir ama dünyayı gelişmiş ülkeler daha çokkirlettiği için onlar
temizlemeli cümlesi vicdanen beni rahatlattığı için diesel .
VW yerine Merso tartışmasız 1. tercihim olurdu. Hatta Mercedes CLK CAbrio diesel
tartışmasız başta olurdu . Golf 1.8 Highline da kullandım. Mercedeslerin triger
kayışının çelik zincir olması ve motorunun düşük devirli olması 1 M Km
kullanılmasını sağlar .
Elektrikli araçların havayı kirletmedikleri doğru ama Lthium üretilirken suyu fena
halde kirletiyorlar. Doğru olan enerji biçimi fusion teknolojisidir. Böylece
Deposina işediğinizde gidecek arabalar yapmak mümkün olacak.
Asıl acı olan gerçek fusion teknolojisini neden kullanmıyorlar ?
Düşünsenize su dan hidrojen dönüştüren motorunuz var yol kenarlarında
su depoları olması yeterli çok sıkışırsak depoya işediğinizde giden araba teknolojisi
gerçekte de var zaten. Sorun İstasyona ihtiyaç duymaması .
https://khosann.com/nukleer-otomobil...-gelistiriyor/
Geçen ay bir mühendis arkadaşımdan çalışan güvenilir gamasız prototip yaptıklarını duymuştum .