https://pbs.twimg.com/media/F6ZJrQQb...ebp&name=small
Şirketimizin %60 bağlı ortaklığı ve Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.'nin dolaylı bağlı ortaklığı PEAK PV SOLAR TEKNOLOJİLERİ A.Ş. ile İTTİFAK HOLDİNG A.Ş.' ye bağlı Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş. ve Selva Gıda Sanayi A.Ş., güneş paneli tedarikine yönelik sözleşmeler imzalamıştır.
Sözleşmelerin vergiler hariç toplam bedeli 5.914.228, -USD'dir. (Beşmilyondokuzyüzondörtbinikiyüzyirmisekiz, Amerikan Doları) (Güncel baz USD/TL kuru ile sözleşmelerin vergiler hariç toplam bedeli 159.908.895, -TL'dir.)
Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
Saygılarımızla,
Çay demleniyor....
Hadi bakalım.
Bu KAP lar öncü..
4 tane kapın anlaşması aynı günmü olmuş,hiç inandırıcı gelmedi,bir şeyler yapıyolarda,aklıma silkeleme haraketinden başka bişey gelmiyo ama inanları dökemezler.
24/08/2023 tarihinde Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapmış olduğumuz bildirimde şirketimizin, VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. tarafından 24/08/2023 tarihinde gerçekleştirilen ‘'2023-MLZ-YAT-26 KÖŞK-HÜCRE-REDRESÖR ALIMI (3.ETAP)'' konulu ihaleye katıldığı ve en avantajlı fiyatı vererek ihalede 1. olduğu bildirilmişti.
VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. tarafından şirketimize işin uhdemizde kaldığına dair komisyon karar yazısı iletilmiştir.
İşin bedeli KDV hariç 2.050.000, -USD'dir. (İkimilyonellibin, Amerikan Doları) (Güncel baz USD/TL kuru ile işin bedeli KDV hariç 55.411.500, -TL'dir.)
Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
Saygılarımızla,
Anlık %4.7 primliyiz, tavan olacak mıyız bakalım,bu haberlere olmamız lazım diye düşünüyorum . Yapılan anlaşmaların miktarı çok büyük değil ancak hatırladığım kadarıyla ilk defa panel satışı yaptık, bu kısım çok önemli.