herkes sattı heralde kimsenin sesi solugu çıkmıyor
Printable View
herkes sattı heralde kimsenin sesi solugu çıkmıyor
Dün aldığını bu gün verdi 2 GÜN ÜST ÜSTE POZİTİF OLMAZ FITRATINDA YOK,, PİYASAYI İPLEMEZ 50 -100 BİN HACİMLE YERİ GELİR %3 %5 DÜŞER NE GARİP BİR ŞİRKETSİN SEN, KÜNYENE BAKSAK KOSKACA DÜNYA ŞİRKETİ, BİR ÇOK ÜLKEDE YER HİZMETLERİ SUNAR KARGO FAALİYETİ VARDIR BÜYÜK BİR FON SATIN ALMIŞ,, SONUÇ YATIRIMCISI KAÇIRMIŞ YÜZÜNE BAKAN YOK,,, SADECE AVUNTU VE PİŞMANLIK :(
kalanalrla hep beraber ağlamaya devam eöyleyse yönetim işi biliyor buralardan ihale haberi sürecini tekrardan gönderiyor millete mal kakalayamdı buralardan insaalrı aldatmaya yönelik 3 yıl önceki tepeden haber yolluyor ualn sen mi uyanıksın milletmi salak sonrada kalk haberin üzerine kırmızı kapa güne çok komk
valla onu bunu bilmem birisi fena kızmış çelebi'ye ve aciz yönetimine son saniye ÇAKTI MİLLETE İNANMAYACAKSINIZ AMA %-5 DÜŞTÜ,SANIRSIN ÜMRANİYE 'DEKİ MERKEZİNDE YANGIN ÇIKMIŞ.. BU NE ACABA SON DAKİKA NE OLDU VURDULAR MİLLETİ .... :(
Komik ki ne komik borsa artı kapatıyor çelebi %-5 düşüyor bist 100 'de emin olun çelebi yercilik'ten başka hiç bir hisse böyle hareket etmez ben şahit olmadım olağanüstü bir durum yoksa diğer hisselerde ,,bunu çok bilen çelebi yönetimine sormak lazım,,,var mı acaba bilgili bir birey şirkette ? KAP'ı da takip ettim olumsuz bir haber düşmedi bu neyin nesi ? ?
Ihale sureci ile ilgili icerden haber alan birisimi verdi bu lotlari acaba demekten kendimi alamiyorum doğrusu .